Şimdi Ara

Sony HT-AF5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony'nin sayfasında yeni bir ürün olarak görünüyor ancak ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir bilgi yok.

http://www.sony.com.tr/product/hcs-home-cinema-speaker/ht-af5

Bu ürün ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? Ne zaman satışa çıkacak veya fiyat ne düşünülüyor?

• uydu hop. çok hoş görünüyor
  • Hepsisony.com ve birkaç sitede daha yeni ürün,yolda olarak sitelerinde bulunuyor ancak halen bir fiyat ve geliş tarihi belli değil.

Bu soruların cevabı olan arkadaşlar var mı acaba?
  • http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2249_Sony_HT-AF5.html ürün satışa çıkmış ve satış fiyatı burada 1290 TL olarak görünüyor,bundan başka istanbul bilişimde 972TL olarak fiyat var.

Bu ürünü gören,kullanan,satın alan var mı arkadaşlar? Yorum veya inceleme gören varsa bilgi verebilir mi?
  • şu ince hop. işine bir türlü ısınamadım. Teşhirde gormek cok zor yenı bır urun
  • wireless varmı bu cihazda yoksa aparat gerekiyormu
  • Ben urunu yarin hepsisony den aliyorum. Urunde wireless yok ancak S-AIR i ek olarak alarak wireless yapabiliyorsunuz. Tek sorun arka kolonlarin ayaksiz olusu hepsiburada.com dan ayak almayi dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony ICF-SW10 Radyo
    2 yıl önce açıldı
    Sony HT-DDW880
    18 yıl önce açıldı
    Samsung HT-E350
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unutma kablosuz dendıysede elektrık prızıne takıyorsun kolonları :D
  • E tabiki :) Hos wireless elektrik transferinide bulmuslar test asamasinda ama offtopic olmasin konu. Simdi hepsiburada.com danhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17290&productid=evsonosp200b bu ayaklari aldim arka kolonlar icin umarim uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: superlative

E tabiki :) Hos wireless elektrik transferinide bulmuslar test asamasinda ama offtopic olmasin konu. Simdi hepsiburada.com danhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=17290&productid=evsonosp200b bu ayaklari aldim arka kolonlar icin umarim uyar

Ürünü aldıktan sonra yorumlarını bekliyoruz,ben de bugün uğrayabilirsem ürünü göreyim istiyorum.

• arkadaşlar bu sistemi bende almayı düşünüyorum arkalar ve önlerin güçleri aynı aceba öndeki o uzun hoarlörleri arkaya koyup küçükleri öne koysam olurmu sizce ?
  • Geciken cevabim icin kusura bakmayin' urunu bir haftadir kullaniyorum. Sesi oldukca iyi. Hepsiburada.com dan arka kolanlar icin aldigim ayaklarda cok sik oldu ve sorunsuz bagladim. Urun guzel ama OSD olmamasi cok kotu takip edemiyrum menuleri. Kurulumu oldukca zorladi beni teknik bilgim bu konularda fazla olmasina ragmen. Isim acemesi servis cagirsa iyi olur. Kitapciklari cok aciklayici degil. Uzaktan kumandada zilyon tane dugme var ama hepsi sony brava uyumlu TV icin o dugmelerin. Iki uc tus kullaniyorsunuz. Ben S Air unuteside aldim arka kolonlar wireless bende. Sesi gercekten cok iyi bu sistemin. 3 HDMI girisi var diye aldim ancak VAIO laptopimdan DTS film acinca DTS i HDMI uzerinden aktaramiyorum. Bu cihazin hatasi degil anladigim kadariyla. Bu yuzden laptopin optik cikisindanda ayrica sesi cagiriyorum. Ebayden 1 hdmi i 2 ye coklayan bir parca siparisi verdim. Ayni anda hem projector a hem HDTV ye verebilirim goruntuyu artik. 3 HDMI girisinin olusu guzel. Sadece SAT HDMI girisine ozel bir durum var ki bu guzel birsey. Sadece sat HDMI girisi icin sesin HDMI dan mi yoksa optiktenmi alinacagini ayrica belirtebiliyorsunuz. Ben SAT girisini laptop icin kullaniyorum. SAT optik girisede laptoptan gelen optigi bagladim. DTS cozebiliyor. Yazilimsal anlamda guzel bir urun degil ama ses kalitesi ozellik dizayn anlaminda guzel. Tavsiye ederim. Sorunuz olursa sorun cevapliyim.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.Sistemin sadece ön 2 kolonu çalıştığında CD'den müzik dinlerken stereo performansı nasıl?Baslar yeterli mi?Sesler detaylı ve net mi?
  • Bilgiler için teşekkürler superlative,benimde aklıma ilk takılan menü olayı.Senin tv Sony mi acaba? Bende samsung var mesela,bu durumda menü takibi nasıl olucak? Örneğin amfilerde sesin dts mi ac3 mü olduğu yazar,burada nasıl takip ediliyor?

Veya radyo özelliği nasıl kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokial -- 9 Ağustos 2010; 9:33:14 >
  • Muzik CD si dinlemedigim icin test etme sansim olmadi ancak ses modlarindan Pro Logic II Music i secerseniz stereo olan ses kayitlarini kendi sanal olarak 5+1 e cevirebiliyor hosta oluyor. Ses kalitesi gercekten guzel.

Menu olayina gelirsek ust kisminda ince bir ekran var. Ordan goruyorsunuz menuleri, televizyonum samsung. Sony TV alirsam galiba kumandasindan TV yide kontrol edebiliyorum. DTS aktif ise DTS yazisi beliriyor ekranda. MEnu haricinde hersey guzel. Birde subwoofer acaip buyuk PC kasasi gibi resme bakin.

Sony HT-AF5

Sony HT-AF5

• ürünün hayırlı olsun, benim sorum s-air nerde buluruz, pek sony bayilerinde bulurum gibi gelmedi. Bu üründen bile çoğunun hala haberi bile yok
  • Ben S-AIR in yeni modelini ve ses sistemini hepsisony.com uzerinden aldim cok memnunum hem fiyat olarakta uygundu. Hem ses sistemini hemde s-airi 1500 TL ye nakit almistim.
  • Sayın Superlative arkadaş
    Bende HDMİ çıkışlı HP DV6 laptop SONY BDP-S 350 BLURAY DISC PLAYER+SONY KDL 46X4500 RGB LED LCD TV+OĞLANIN SONY 120 GB PS 3 ü var.Sorum şudur ki ben daha çok orjinal dvd yada buluray film yada konser dvd seyrediyorum orj.cd lerim de çok sayılır.müzik dinlemeyi severim özellikle hi-fi sayılmam ama kulaklarım iyidir.Rock+hardrock+trash metal+soul+blues dinlerim Bu cihaz bana hem streo hem 5+1 modda uyarmı aslında üst seviye kaliteli anfi+hop takımı istiyorum ama özellikle hop lar aşırı yer kaplayacak ve bütçe tabiki hakikaten kullanımı kolay ve performans tatminkarmı işimi görürmü vereceğim paraya değermi yada arkadaş sen bütçeni zorla high-end hi-fi sistem yapmaya çalış mı dersin
  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu ses sistemini. hd uydu alıcısı, ps3 ve hd media player ım baglı. çok memnunum. DTS filmlerde efsane bir ses veeriyor. sinemadaki gibi orta hoparlorden konuşma sesleri çok iyi, dolby si de çok iyi. birden fazla aleti ses sistemine takıcak olan varsa kesinlikle bundan almalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.