Bildirim
Sony HT-DDW880
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkür ederim archieduke aslında bu siteyi biliyorum,acaba bu fiyatlardan aşşağı bulabilirmiyim...doğubankta olabilirmi sence...gerçi hafta içi doğubanka gidip bir göz atıcam...Tekrar saol -
Doğubank fiyatını öğrendiğinizde yazar mısınız? Ben tekirdağda olduğumdan soramıyorum :) Ben de bu sistemden almayı düşünüyorum fakat, DVD siz kullanmak niyetindeyim. Bilgisayar bağlantısı ile kullanmayı düşünüyorum. DVD leri pc den izlerken ses ve görüntü kalitesinde düşme olur mu acaba? -
Arkadaşlar bunu kullanan varmı bende almayı düşünüyorum ama kararsızım herkes gibi... :)) -
sipariş verdik...arkadaşa alıyoruz..gelip , kurunca bilgi veririm sizlere...ideefixe den aldık...sony ler le ilgili pek iyi düşüncem yok ama umarım fikrim değişir...çünkü dvd , amfi , hop .hepsi dahil 900 e gelince , çocuk bunu alalım dedi. -
hayırlı olsun..ancak sony nın ev sinema sistemleri vasattır biraz...sizde bnun bilerek almıssınız umarım buna ragmen hayal kırıklığı yasamazsınız. -
bakalım, göreceğiz...sonuçta çocuk sony istediğinden , hepsi aynı olsun gibi bir saplantısı olduğundan bişiy demedik...ama HDMI giriş çıkışı falan gibi bazı özellikleri de olduğu söyleniyor..bende özelliklerinde okudum ama pek ihtimal veremedim...yanlış yazmışlardır belki..bakalım bi gelsinde ...eğer dediği gibiyse bu iyi bir özellik. -
Arkadaşlar gerçekten 2 HDMI giriş ve 1 çıkış var.
İnternette şuan en uygun rakam Banka havalesi ile 789.34 YTL .....OTUZ.com'da
Ben bütün yabancı siteleri gezdim iyi bir sistem diyorlar paranıza göre ama birkaç forumda optik bağlantılarda lack oluyormuş diye yazmışlar
135W x 6 + 150W = 960W Total Power RMS
Digital Cinema Auto Calibration
HDMI Switching
Front AV Inputs
AV Sync
Dolby Pro Logic / Dolby Pro Logic II / Dolby Pro Logic IIx
Dolby Digital / DTS Decoding
AM/FM Tuner with 60 Presets
Sony's Exclusive Digital Cinema Sound System
Magnetically Shielded
Bass Reflex Design
6 x Bookshelf Speakers + Subwoofer -
Hediyesi olarak DVP-NS36 DVD Player yerine DVP-NS76H/S verseler ya bu player da HDMI girişide var........... -
@tatari
Arkadaşım. Cihazı biz de almak niyetindeyiz. Fakat biraz cesarete ihtiyacımız var :) Cihaz hk.da izlenimlerini anlatırmısın? SurroUND Sesler nasıl, bas kuvvetli ve doyucu mu ? kullanım nasıl vs.
Teşekkürler -
Arkadaşlar , Doğubanktan sistem ile eve döndüm ve hemen bağlantıları bitirip Alien VS Predator DVD sini player a koydum.Surround sesler fena değil, subwoofer iyi gerçekten yabancı bir sitede HT-DDW1500 gibi bir sistem vardı galiba bu sisteme 2 adet subwoofer koymuşlar.(azmı görmüşler acaba) ben yeterince iyi buldum.Sistemin kumandası çok şık her türlü bağlantıyı kumandadan yönetebiliyorsunuz.Dedikleri gibi 2+1 HDMI var.Yanında DVP-NS36 DVD Player verdiler.Genel olarak verdiğiniz paraya karşılık bir sistem alıyorsunuz.Maddi olarak daha yukarılara çıkanlar tabiki toplama sistem kullanabilirler. Son söz olarak bu sistemi aldığıma memnunum...Bu arada 850 YTL ye geldi sistem nakit olarak.DVD player hariç 725 YTL dedi ama dayanamadım hepsini birden aldım.Şimdi sıra geldi KDF 50E2010 127 ekran 3LCD almaya :)) Oda bu hafta içi inşallah... -
Selamlar arkadaşlar.Arkadaşın sistemi geldi ve bugün kurduk.İlk izlenimlerimizden bahsedeyim.Cihazı kurduktan sonra ayarlarını yapmak üzere menüleri kurcaladım..El yordamıyla menülerde gezinmeyi öğrenmek biraz vakit alıyor ama alışınca kolaylaşıyor.Menülerdeki bazı ifadeler veya kısaltmalar mantıklı değil,ama kitapçığında türkçe karşılığını okuyunca anlıyorsunuz.Denemek için Jet Lee 'nin The One dvd sini dvd ye koyduk.(dvd bağlantısını coax yaptık,çünkü dvd nin optik çıkışı yok)Film ses performansı bu tarz bir cihaz için bana iyi geldi.Ön kanallar oldukça güçlü ,merkez hop. ise dialogları gayet temiz ve net iletiyor.30 m2 ye yakın büyüklükte bir odayı son sese kadar açıp denedik.Ses gayet tatminkar bir seviyede odayı doldurdu.Ses sonuna kadar açıkken , kanallarda bir bozulma v.s olmadı.Sistemin arka surround ve center hoparlörleri ise önlere nazaran biraz sönük kaldı.Zaten sürücülerinin farklı olmasından sönük olacağı baştan anlaşılıyordu.Efektlerde bu belli etti kendini.Ancak daha hoparlörlerin yerde durması önemli bir etken ve ben yamaha 1600 de ki seslere alışık olduğumdan,karşılaştırmam biraz onunla oluyor, kusura bakmayın ama bu tarz bir cihaza göre bence bu bile yeterli.Subwoofer yüksek seste biraz boğuk kalmakla birlikte iyi bir ayarla yeterli seviyeye geliyor.patlamalar ve diğer bass seslerde gerekli etkiyi yapıyor.Sonuçta ben yeni sistem alacak biri olsam bu cihazı alternatiflerim arasında bulundururum.Radyo yayınlarında da temiz bir ses aldık.Bunu da belirteyim.Elimizde müzik cd si olmadığı için müzik performansı hakkında bir bilgi veremeyeceğim.Cihazın 2 HDMI giriş ve 1 çıkışı en büyük avantajlarından.Bu fiyat kategorisi için gayet iyi bir donanım olmuş.Ayrıca komponent girişleri ve 2 arka 1 önde omak üzere 3 video girişi var.Receiver kumandası ile dvd de kumanda edilebiliyor.3 sinema modu ve müzik için hall,jazz v.s şeklinde farklı dinleme seçenekleri bulunuyor.Güncel tüm ses formatlarını destekliyen bir 6.1 sistem.Bu da güzel bir özellik.ileride cihazla ilgili başka şeyler öğrenirsem tekrar yazarım.Video performansı hakkında bir şey aktaramıyorum.Çünkü cihazı kuralım diye bir 37" crt ye bağladık.Bu hafta bir plazma bağlanacak.Esas o zaman görüntü hakkında daha net bir şeyler söyleyebilirim.
-
Anlatım dilin çok hoş, net ve sürükleyici olduğu için yazını sonuna kadar okudum. Samimi söylüyorum, dergi editörü gibi anlatmışsın. Tebrik ederim. İşte foruma ve bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olma şekli ve özverisi böyle olmalı.
Teşekkür ederim Zapatero kardeş.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 9 Aralık 2006; 23:24:06 > -
Sevgili teknika arkadaşım,övgü dolu sözlerini okuyunca gerçekten duygulandım.Nacizane elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum diğer arkadaşlara.Ev sineması ,benim hobim olduğu ,çok zaman ve para harcadığım için, bildiklerimi paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek amacıyla forumda yazıyor ve diğer yorumları okuyorum.Sizinde görüşlerinizi zevkle takip ediyorum.Değerli katkılarınız ve yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkürler. -
Arkadaşlar sonunda sistemimi (DDW-880 + Ns36) aldım.yarın kargo ile elime geçecek. Fakat kararsız kaldığım bir konu var. (Bağlantı)
Bu AVR ye;
1- DVD bağlanacak (Görüntü ve ses)
2- Uydu Receiver bağlanacak (Görüntü ve ses)
3- Bilgisayar bağlanacak (Görüntü ve ses)
4- Play Station bağlanacak
Yukarda sıraladığım cihazları nasıl ve nerelere bağlayabilirim? Gerekli kablolar nelerdir acaba? Hangi şekilde bağlasam daha iyi bir performans alabilirim?
Cihazın arkasındaki bağlantı girişlerini de verdim. Yardımlarınız için şimdiden gani gani teşekkür ederim.
-
Selam arkadaşım...
dvd yi ses için koax bağlarsın.(dvd ın coax yazan yere).Görüntü içinse dvd yazan yerde video in' e kompozit bağlantı yaparsın.Uydu receiver ı video 2 ye ses için L ve R yazan uçlara kompozit(RCA) bağla..aynı yerin üzerindeki video ın e görüntüyü gir.Bilgisayarı görüntü olarak bu cihaza bağlayamazsın.ses için bağlayabilirsin...eğer ekran kartın HDMI veya DVI çıkışı varsa HDMI girişine direkt veya DVI-HDMI kablo ile bağlayabilirsin...ama aynı anda hem sesi hem görüntüyü alabileceğini sanmam.Playstation ı ise optik dijital çıkışı varsa ,dijital girişlerden birine ses için bağlarsın ama uydu için seçtiğin video 2 girişi olmasın dikkat et.görüntüsünü de optik dijital için seçtiğin kaynak (bu bağlamda video 1 kalıyor) ın video in ucuna kompozit (rca) yap.TV ye de kompozit (rca) monitor out dan bağlantı yap.Bu arada TV nin bağlantı seçeneklerini belirtmediğin için ancak bunları yazabildim.Yoksa component bağlantı ve HDMI bağlantı seçenekleri de var daha kaliteli olarak.Ancak cihazın video conversion özelliği var mı tam olarak bilemiyorum...eğer yoksa farklı bağlantı tipleri ile TV ye üst bağlantı imkanın olamayacağı için bunları yazmadım.Eğer varsa ne ala..Yoksa karmaşa yaşarsın.Biz arkadaşın cihazını demin söylediğim şekilde rca olarak tv ye bağladığımız için hepsinden görüntü alabildik..dolayısıyla sesleri de amfiden aldık.Kitapçığı çok iyi okumanı tavsiye ederim.
-
@zapatero
Teşekkür ederim.
Ayrıntılı ve açıklayıcı olmuş. Ama her ne kadar elektroniğe meraklı ve bilgili olsam da bunların hepsini aklımda tutup yapmak güç olacak. Onçün be bu yazından print edip uyguladıktan sonra tekrar takıldığım yer olursa sorarım. Tekrar teşekkür ederim. :)
cihazın ön tarafında da ses-video girişi varmıiş. Sadırım bu işi biraz daha kolaylaştırır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brus77 -- 19 Aralık 2006; 8:13:20 > -
Bruss77 hayırlı olsun.Bende bu sistemden almayı planllıyorum. Sen nereden aldın, birde sistem sana ulaştıktan sonra yorumlarını bekleriz -
@theraptorx
arkadaşım, siparişi Hepsiburada.com a vermiştim. Fakat oany olayını çok uzattılar ve bana ulaşması hafta sonunu bulacak. Hafta sonu da yurt dışına çıkacağımdan siparişi iptal ettim. Döndüğümde istanbul'a gidip bir sony mağzasından elden alacağım. O zaman görüşlerimi yazarım.
Benzer içerikler
- 2+1 ses sistemi tv ye nasıl bağlanır
- kablosuz ev sinema sistemi tavsiye
- 5+1 ses sistemi tv bağlantısı resimli anlatım
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- tcl p735w yorumlar
- en iyi ses sistemi
- ses bombası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X