Şimdi Ara

Sony HT-DDW880 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @brus dostum Estore da da Sony - HT-DDW870 o da 870 YTLvar 880 yok sanırım bu alet bir tek HB da kaldı

İstanbul Sony Yetkili Satıcılarının telefonlarını aldım sony.com.tr den bugün gün içinde arıp soracagım ancak içimden bir ses hiçbirinde yok diyecekler bende iyice stoklara bakın arkadaşa da çorluda yok demişiniz sonra oldugu ortaya çıkmış derim ne yapayım
  • Dün teknosada dolaşırken aynı bu setin bi alt modelini 799 ytl den 399 ytl ye düşürmüşler üzerinede fırsat ürünü olarak yazmışlar ve son ürün diye bu fiyatmış. Fiyata anfi ve kolon seti dahil sony dvd ise ek olarak 80 ytl yazıyordu fiyatı iyi sanırım modeli sony HT-DDW670 sizce alınırmı bu fiyata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 26 Ocak 2007; 9:13:58 >
  • Arkadaşlar ürün Sony satıcılarına çok nadir geliyormuş fiyat 885 YTL Nakit öderseniz % 10 indirim 800 YTL ye alabiliyorsunuz, valla gene bence pahalı gibi, keza sonymarket.com da stokda olsa havale ile 750 YTL ye alabiliyordunuz

Bu arada yenş farkettim ürünü gidip de elde taşımak bayagı zor olacak keza alet takım olarak 30 KG diyor yani gidipte a şurda var alıp eve götüreyim olayı mafiş

Diyeceğim o ki ben biraz daha bekleyeceğim bakarsınız fiyatlar biraz daha düşer..

Saygılar...
  • Arkadaşlar bugün sirkeciye çalıştığım şirketin işlerini yapmaya gittim. Bu sırada 1 saat kadar boş vaktim kaldı. Doğubank ve çevresindeki pasajlarda dolaştım fiyatlara baktım DVD siz sistemi peşin olarak 700-750 ytl fiyat veriyorlar...Bilginize....
  • Sayfayı bastan sona okudum ama yınede sormadan edemıyecegım. Yanıtlarsanız cok makbule gecer. Bende ses sıstemı almak ıstıyorum ama oncelıklı amacım muzık dınlemek sonra fılm ızlemek. Muzıkten kastım sırf bas veyaz tız degıldır. Karısık muzık dınledıgım ıcın 2sını dengelemıs bır ses ıstıyorum. Alıcagım ses sıstemını bılgısayarımda kullanıcam ve dogal olarak oyunlardada faydalanmak ıstıyorum. Sızce bu ısteklerımı Sony HT-DDW880 karsılar mı? yoksa Z-5500'umu onerırsınız? Tesekur ederım.
  • @tatari bunlar dükkan garantili mallar değil mi? Yani SOny garantisi olmuyor sanırım?

@cem, dostum sanki senin ibre Z-5500 gibi
  • @cem2004_34

eozen81 arkadaşa katılıyorum. müzik ve oyun ağarlıklı olacak ve pc ile kullanacaksan Z-5500 daha ii bi fikir. Ama bende ole düşünmüştüm almadan önce. Kullanım alanının genişliği açısından düşündüm ve DDW-880 i tercih ettim. Fiyatı da daha ucuz Z-5500 e göre.
  • Tek bir sıkımlık mermim var , bilgisayar için ayrı, ev sineması için ayrı şey düşünemem diyorsan 880 i seç...hem şimdi, hem de ilerisi için kullanabileceğin girişlere ve ses formatlarına sahip bir sistem.Öncelikli amacın müzik dinlemek ise ve bir müzik tutkunu isen, bu 2 tip cihazında seni pek memnun edeceğini sanmıyorum ama...sonuçta biri multimedya set, diğeri ise esas amacı ev sineması olan bir a/v receiver......

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Sayfayı bastan sona okudum ama yınede sormadan edemıyecegım. Yanıtlarsanız cok makbule gecer. Bende ses sıstemı almak ıstıyorum ama oncelıklı amacım muzık dınlemek sonra fılm ızlemek. Muzıkten kastım sırf bas veyaz tız degıldır. Karısık muzık dınledıgım ıcın 2sını dengelemıs bır ses ıstıyorum. Alıcagım ses sıstemını bılgısayarımda kullanıcam ve dogal olarak oyunlardada faydalanmak ıstıyorum. Sızce bu ısteklerımı Sony HT-DDW880 karsılar mı? yoksa Z-5500'umu onerırsınız? Tesekur ederım.

• slm tatari ,ben de bu aleti düşünüyorum ama sylediğin fiyatlara faturalı, sony garantili mi ?firma garantili mi ürün var?bir de kolayca bulabildin mi yoksa her yerde varmı sirkeci de .
  • arkadaşlar forumlarla pek ilgilenmem bissürü yazı yazıyodu hepsini okuyamadım ...ama bitane aktif sub woofer almayı düşünüorum ne önerirsiniz...veya bidiğiniz güzel siteler varsa verebilirmisiniz...teşekür ederim
  • Sımdı okadar para verecem ve adam gıbı bırsey almak ıstıyorum. Sony HT-DDW880 cıkısları hem daha guclu hemde fıyat bakımından fazla bır fark olmadıgı ıcın aklıma takıldı. Pekı arkadaslar soyle sorayım. Fılm ızlerken bır sılah ateslendıgınde mermının sekme seslerını hoparlorden nasıl duyarız. Aynı anda mı? yoksa once sag sonra sol hoparlorden mı duyarız? Galıba buna surround dıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 28 Ocak 2007; 14:03:38 >
  • eozen81
    ogüst

Sirkeci de her dükkanda yok tabi. Doğubankta ve karşısındaki iş hanında 2 dükkanda gördüm,doğubankın aşşağı katında ve eurasia garantisi ile satıyorlar,artık bu ürünleri garantisiz satmıyorlar,garantisiz ürün satışları 5-10 yıl evveldi,zaten fiyatlara baktığınızda normal mağazalardaki fiyatlarla aynı rakamlar var ama pazarlık edip birde peşin derseniz tabiki fiyatlarda indirim yapılıyor.
  • @tatari dostum bilgi için teşekkürler tekrar.

Anladıgım kadarıyla peşin almak isteyen benim gibi arkadaşlar Dogubank ve civarını dolaşmadan almamalı, ancak unutmayınızki alet 30 Kg birşey yani arabasız ordan getirmek çok zor

Edit : Birde arkadaşlar bu sisteme sahip olan arkadaşlara sesleniyorum hem Cem arkadaşımıza hemde diğer arkadaşlara da yön vermiş olursunuz
    bu sistemle izlediğiniz DVD Divx leren aldıgınız tad nedir, yani atıyorum "hayatta değişmem süper ses" gibi bir yorumunu var mı ya da eş dostta gördüğünüz bir set sonrası "vay be bizimkide ses mi" diye bir yorum yaptınız mı biraz bu tip tecrübelerinizi de aktarırsanız çok hoş olur..

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 28 Ocak 2007; 14:52:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@brus dostum link için teşekkürler ayaklık falan şekil yapmışsın hani :)

@zapatero işte istediğim cevapları rehber niteliğinde güzel bir üslupla anlatmışsın aklımdaki her türlü soruyu yanıtlamış oldun, ne kadar güzel bir uygulama kablo karmaşası yok birşey yok bayıldım bu coax ve optic olayına, sayende öğrenmiş olduk valla

Ben yaza evleneceğim için bu tip şeyleri araştırmaya başladım, ancak siz bu kadar anlattıktan sonra aklıma yeni düştü, bu sistemin fiyatı çok da ucuz değil, yani bu sistemi alan bir arkadaş neden çok methedilen her ne kadar sub'ının benim oturacagım evdeki bir salona aşırı büyük ve anti-estetik geleceği için almayı düşünmediğim Logitech Z-5500 almasın peki? Fiyatlar aynı civarda..

bende düşündüm, araştırdım , dinledim ve kararım açık ara farkla z5500 oldu.çünkü amacım bass ağırlıklı şarkılar ve dvd film seyretmekti.alacak arkadaşlarda lütfen ne dinleyeceklerine göre seçimlerini yapsınlar.

ayrıca sub woofer ı çok sert vuruyor bunu sölemek isterim.(bunlar benim görüşlerin genelleme gibi algılamayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 28 Ocak 2007; 15:10:36 >

• Alıcagım setı bılgısayarda kullanıcagıma gore ve oncelıkle muzık dınlemek oldugu ıcın secımımı Z-5500 yana kullandım. Bugun yakından ınceleme fırsatıda buldum ve artık almak ıcın gun sayıyorum.
  • Değerli arkadaşlar yukarıda sordugum soruya ek olarak bir de şunu sormak istiyorum naçizane

bu modelin özelliklerine sahip daha dogrusu avantajlarına ancak hoparlörleri kule şeklinde olan başka önerebileceğiniz setler var mı (Örneğin Sony - HT-SF1000 gibi) ? Keza ev esettiğinde kule tipi hoparlörler gerçekten daha estetik oluyor.

Cevap yazacak arkadaşlarıma teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 29 Ocak 2007; 14:45:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Alıcagım setı bılgısayarda kullanıcagıma gore ve oncelıkle muzık dınlemek oldugu ıcın secımımı Z-5500 yana kullandım. Bugun yakından ınceleme fırsatıda buldum ve artık almak ıcın gun sayıyorum.

zaten yakından incelediğinde o şokla hemen z5500 diyorsun
  • zapatero ve diğer arkadaşlar, bu sistemde salt streo ses alamıyorum. İllaki SW ışığı yanıyor. 2 ch modda dahi düşük frekanslar subwwofera yönlendiriliyor. tüm sinyalleri 2 hoparlörden almanın bir yolunu bulamadım. Crossover olsaydı keşke.
  • brus77 de cihaz evinde olduğundan o daha iyi cevap verebilir..benim cevap verebilmem için arkadaşa gitmem ve cihazı kurcalamam lazım..bazı yeni nesil üst model receiverlarda artık pure direct veya pure audio diye bir mod var ki bunun sayesinde cihaz tüm video devrelerini ve hatta ekranını bile kapatıp, tamamen stereo ses moduna geçiyor.Böylelikle de seste bozulmalara sebebiyet verebilecek tüm etkenlerden arınmış doğal bir ses alma imkanınız oluyor...ama bu cihazda böyle bir özellik yok...zaten bu kategoride bir cihazdan bunu da beklememek lazım.Neticede f/p oranı düşünüldüğünde üzerine düşeni yapıyor.
  • pure direct pure auido pure stereo, 2 ch stereo bunlar giriş seviyesi bi cihaz için yapması zor şeyler değil alsında. Bi codec şzösün istemiyoruz özel bi sinyal işlemesi istemiyoruz. Ama cihazımız daha çok kendi hoparlörleri ile kullanmak için tasarlanmış. Onlarda büyük sistemler göre ufak boyda raf tipindeler, o açıdan alt frekansları sony sürekli olarak Sw a yönlendirmeyi uygun görmüş. Zaten kitapçığında Tip olarak , optimum performans için verilen speakerları kullanın diye yazmıişlar. Ben bir çift dev gibi hoparlöar aldım. İki tane dev gibi bas sürücüsü var, onları duyamıycak mıyım diye üzülmüştüm, bir stereo amp almayı ve bişekilre bunların ikini birden bağlayıp , birini kapatıp diğerini kullanmayı düşünüyorudum. Ama çare bulundu sayılır. Cihaz arkasındaki MultiChannel in girişlerinden ön sağ ve solu , player ile bağladığımda nihayet SW ışığı söndü. Analog oldu ama pure stereo oldu nihayet belki de analog olması daha bile iyi oldu. Bir de kaliteli kablo aldım, ses çok tatmin edici benim için. Kumandadan tek tuşla multi ye basarak analog full stereo dinliyorum, DVD ye basarsam da anında 2.1 stereo veya AFD ile multi channel stereo yapıyorum.
    Herşey yeniden çok güzel oldu.
    Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.