Şimdi Ara

Sony HT-DDW880 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @brus dostum link için teşekkürler ayaklık falan şekil yapmışsın hani :)

@zapatero işte istediğim cevapları rehber niteliğinde güzel bir üslupla anlatmışsın aklımdaki her türlü soruyu yanıtlamış oldun, ne kadar güzel bir uygulama kablo karmaşası yok birşey yok bayıldım bu coax ve optic olayına, sayende öğrenmiş olduk valla

Ben yaza evleneceğim için bu tip şeyleri araştırmaya başladım, ancak siz bu kadar anlattıktan sonra aklıma yeni düştü, bu sistemin fiyatı çok da ucuz değil, yani bu sistemi alan bir arkadaş neden çok methedilen her ne kadar sub'ının benim oturacagım evdeki bir salona aşırı büyük ve anti-estetik geleceği için almayı düşünmediğim Logitech Z-5500 almasın peki? Fiyatlar aynı civarda..
  • valla farklı farklı cihazlar bunlar...biri multimedya set...hem de dekoderli...diğeri ise a/v receiver..ben olsam multimedya seti seçmem...seçersem de bilgisayar sistemim varsa ve 2. bir sistem de onun için oluşturmak istersem bunu seçerim...yoksa salonum için kuracağım sistem kesinlikle bir a/v receiver lı sistemden oluşur.5500 ün en büyük artısı bass sesleri...ama bu sistemle arasında bayaa bir eksiklik var...herşeyden önce yeni nesil ses formatlarından bir kaçı 5500 de yok...özelliklere bakıp görebilirsin...ayrıca 5500 dediğim gibi daha çok multimedya sistemdir...bu sebeple giriş ve bağlantı imkanları a/v receiver kadar fazla değildir.Radyosu da bildiğim kadarıyla yok..5.1 analog ses girişi de bulunmuyor..yani ileride ki yeni nesil bir ses kaynağını analog olarak 880 e bağlarsın ama 5500 e bağlayamazsın...ama tabii tercih senin ve kulak zevki bambaşkadır..buna birşey diyemem.Cihazları mutlaka dinlemeni tavsiye ederim...çünkü senin ses zevkin le bir başkasının ki kesinlikle birbirine benzemez...o yüzden dinlemek çok önemli.

• Şahsen ben BASS değil ancak temiz ses severim, yani bir dvd dinliyorsam müzik dvdsi mesela enst. ları ayrı ayrı duymak vs. gibi, zaten Z-5500 de odaya konacak cinsten değil Sub i itibariyle, ancak sizlere hep sormamın sebebi şu, bu setleri buldugunuz yerde adamlara kolay kolay aç kardeşim dinlet demek olmuyor olsa da adam coax ya da optic baglantı yapıp dinletmezki zaten söylesen döver herhalde

O nedenle sizlere soruyorum ki kulak zevkimizin hafif ortak oldugu bir arkadaşla mutabık kalarak bir cihaz alayım kafam agrımasın diye
  • @eozen81

Arkadaşım, bende aynen senin gibi düşünmüştüm almadan önce :) Z-5500 ü alcaktım neredeyse. Tam o aralarda bi yerde bu sistemin reklamını gördüm ve inceledim. Almamdaki esas neden 5500 den çok fazla extra giriş ve tabi ki @zapatero arkadaşın da dediği gibi, yeni nesil ses formatlarını desteklemesi ve benzeri bir çok extra. Z-5500 ü dinledim. Bu sistemi almadan önce dinleme fırsatım olmadı fakat hiç bir şey kaybetmeyeceğini bilmeni isterim. Bunun da bası apartmanda 3 kat aşağıdan duyuluyo :) Sub Woofer test şarkısı buldum bir kaç tane ve denediğimde odanın içinde durulmuyor, konuşmaları bile bastırıyor. Nefes almayı zorlaştırıyor gibi olumlu görüşler aldım dinleyenlerden :) Onçün, Z-5500 , DDW-880 ile karşılaştırılamaz bile. (Tüm özellikler yanyana karşılaştırıldığında)

İstersen mail adresini PM at. Sana ingilizce kullanma kılavuzunu göndereyim. Orada çok daha net ve anlaşılır bilgiler var.

• @brus içime su serptin valla dilimden halimden anlayanını buldum sonunda

Bu aleti alıp plasma ile birlikte Voxlinela beraber dinlicem kısmetse o zaman, sayenizde karar verdim. Çok teşekkürler gerçekten. Kararsızlık gibisi yok
  • Benim girdiğim topic resimsiz olmaz o yüzden burayı biraz renklendirelim Bu resimleri fransız bir forumda buldum, ya hoparlörleri boyadı eleman ya da bunların belkide eski serileri siyahtı,

Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880
     Sony HT-DDW880

• onlar siyah diil. ön tarafları siyah. hop.ların hepsinin toplu olduğu yerde kasalı belli oluyo. kiraz ağacı renginde kasaları. resimler için sağ ol. merak edenleri aydınlarıt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brus77

onlar siyah diil. ön tarafları siyah. hop.ların hepsinin toplu olduğu yerde kasalı belli oluyo. kiraz ağacı renginde kasaları. resimler için sağ ol. merak edenleri aydınlarıt.

Hakikaten ya bende gözüm iyidir diye seviniyordum

Alet gerçekten estetik olarak da çok güzel,sade. Ammavelakin buna kesin ayaklık şart arkalar için ,

ben senin tipte değilde boru tarzı,hani şu kablonun içinden geçebileceği birşey düşünüyorum, onda en azından kablo karmaşası olmaz diye ümit ediyorum, sanırım forumda gene vardı bir yerlerde

Sorular da peşpeşe geliyor ancak, kablo boyları ne durumda, uzun mu nispeten kısa mı? Sizin için yeterli oldu mu mesela?

Uzatmak istesek mümkün mü yeni kablo alıp?

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 22 Ocak 2007; 15:26:32 >

• bwnim 35 m2 salonun içinde fazlası ile arttı. ama benim yaptırdığım ayaklarda da kablolar arkaya bağlanacak. ortama uysun diye ahşap yaptırdım ben onları. yani işin özeti yanında gelen kablolar yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brus77

bwnim 35 m2 salonun içinde fazlası ile arttı. ama benim yaptırdığım ayaklarda da kablolar arkaya bağlanacak. ortama uysun diye ahşap yaptırdım ben onları. yani işin özeti yanında gelen kablolar yeterli.

Dogru söylüyorsun hanıma da danışmak lazım evlenince, malum salonda olan bir aletin estetiği de hanımlar için önemli :) ,
    Aslında düşünüyorumda ahşap bir hoparlöre metal çok güzel olmaz hani,
  • Bu anfiye ek olarak front hoparlör bağlanırmı acaba ?
  • @sparcoo
    Arkadaşım, bu tür amfilerde sanıyorum ki +2 Front hop. girişi neredeyse tümününde vardır. Bunda da hali ile var. :) Ya ii fikir getirdin aklıma, müzik setimin 2 hoparlorunu bi takıp deneyeyim. 8.1 olsun :) ama bilemiyorum ses olayını nasıl etkiler. Müzik seti YUMATU 6+1 CD playerli bi set. 96 model. 7 CD lik kapasitesine vurulmuştum o zamanlar. Ama hala taş gibi. tık yok. hoparlörlerinde. Cd player için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brus77 -- 23 Ocak 2007; 9:24:34 >
  • Resimlerle, açıklmalarlatam süper incelemişsiniz cihazı. Ben de sahibiyim arakdaşlar.
    Ayaklarınız çok güzel ben de yaptırmak isterdim, bu bauhaus Ankarada yoktur değil mi?
    Mutlu, philips 5960 ı ben beğenmeyip iade ettim ama denediğimde DTS sinyali ampliye gönderebiliyordu , o da işliyordu bir güzel. Halletmişsindir eminim.
    Ayrıca şunu belirteyim set içinden çıkan kablolar tek telli ince, yeterince uzun olsada...
    Buna çok masraflı olmayan ama daha kaliteli kalınca çok telli kablolar alın bir bakalım neler oluyor. Özellikle mesafenin uzadığı arka ve surrounlarda farkı farkedeceksiniz.
  • Sayın arkadaşlar bu sistemdeki amfinin 5 kanal veya 7 kanal stereo özelliği var mı?
  • yok arkadaşım..
  • @zapatero ve @eozen81

var arkadaşlar. olmaz mı. Multi stereo modu var. Tüm kanallar aynı anda çalışıyo.

A.F.D tuşuna bu moda gelene kadar basın. NEO6 CIN modundan sonra yanılmıyosam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brus77 -- 25 Ocak 2007; 14:23:38 >
  • Hadi yaaaa....özür dilerim ben bunu görmemişim o zaman...çok fazla kurcalama şansım olmadı fakat gene de bakmıştım...hatta bütün formatlar ve hemen hemen bir amfide olması gereken bütün özellikler var bu niye yok diye dikkatimi çekmişti ama demek ki menüleri fazla araştırmamışım..
  • OO işte bu çok iyi oldu sağol brus o zaman biz bu aleti alarak çok rahat bir şekilde Plasmaya baglarız ve yayınları arka hop dahil hepsinden dinleriz

Tabi yayın derken uydu değil kablolu yayından bahsediyorum, keza ben uydu değil kablo yayını kullanıcam da.
  • Değerli arkadaşlar bu sistemi Cumartesi günü almayı düşünüyorum ancak HepsiBurada fiyatları malum piyasaya göre yüksek hele ki peşin almak isteyenler için Dogubank vs. gibi alternatifler gerçektende fark yaratabiliyor..

Şimdi ben bu ürünü 2 sene garantili orjinal faturalı olarak almak istiyorum, İstanbul içinde bana tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ayrıca şunuda sormak istiyorum ürünüwww.sony.com.tr de aradıgımda bulamıyorum 870 modeli var ama 880 yok Bu yüzden SOny yetkili satıcılarında bulunma olasılıgı azalır mı yoksa niye koskoca sony sitesinde olmasın ki?

• @eozen81

Benwww.estore.com.tr den satın almıştım. Bulunduğum şehirde (Çorlu) Sony bayine ürünü sorduğumda başta yok dediler, sonra kataloglara baktılar AAA varmış oldular. :) Fiyatı da hepsi burada fiyatı ile aynı idi. Eğer peşin alacaksan piyasadan almak daha avantajlı.

Ayrıcawww.sony.com.tr de olmayışı beni de işkillendirmişti. Fakat kullanma kılavuzunu oradan indirdim ben.(ingilizce) Sanırım ürün yeni olduğundan ve site sıklıkla güncellenmediğinden henüz orada yer almamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.