Şimdi Ara

Sony HT-ddwg800 hakkında yardımcı olabilir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
10.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

sisteminizi daha doğrusu avr hariç diğer ekipmanlarınızı avr ye hd kablo ile avr dende tv ye hd kablo olarak bağlamayı hiç denedinizmi?

pardon bana mı sordunuz anlayamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Bu gibi ayaklı olmayan arka kolonları nasıl koyuyorsunuz salona,yeremi koyuyorsunuz yoksa ona uygun yer mi yapıyorsunuz merak ettim

bu konu hakkında bu avr ile konu açmıştım oradan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

sisteminizi daha doğrusu avr hariç diğer ekipmanlarınızı avr ye hd kablo ile avr dende tv ye hd kablo olarak bağlamayı hiç denedinizmi?

evet size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Bu gibi ayaklı olmayan arka kolonları nasıl koyuyorsunuz salona,yeremi koyuyorsunuz yoksa ona uygun yer mi yapıyorsunuz merak ettim

Herikiside olabilir. yuxeses in açtığı bir konu var.
    Buradan bakabilirsin. -----> http://forum.donanimhaber.com/m_35912725/mpage_1//tm.htm#35956522
  • bu ürün media markt optimum da da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

bu ürün media markt optimum da da var..

bu mesajı okuyup o kadar yol tepip gittim.
    ürün optimum media markt ta yok.
    hatta bu urunu hiç getirmediklerini söylediler.

buraya böyle kafadan mesaj yazıyorsunuz merak etmeyin dönerken çınlattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

quote:

bu ürün media markt optimum da da var..

bu mesajı okuyup o kadar yol tepip gittim.
    ürün optimum media markt ta yok.
    hatta bu urunu hiç getirmediklerini söylediler.

buraya böyle kafadan mesaj yazıyorsunuz merak etmeyin dönerken çınlattım.

dostum 212 avm media markt ta bir tane var oda teşir haberin olsun.
  • Arkadaşlar daha dün akşam ordaydım ki evim optimum'un karşısında...DDWG800'ü en az 3 kere de perfromansını dinleye gittim. En azından teşhirde bir tane vardı dün akşam, bizzat dinledim... Ya teşhirdeki sonuncuydu dün akşam sattılar ya da yanlış bir kişiye danıştınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

evet size

ht-ddwg800 e popcorn hour a-110 ve ps3 ü bağladım optik kablo ile. tv yi hdmi kablo ile bağlamayı hiç denemedim. aslında denemem gerekir. elimde 2 tane hdmi kablo var.

pardon niye sormuştunuz ?

• Evet yaa Ankara'da da optimum var... Benim bahsettiğim İstanbul Optimum mağazasıydı...Yanlış anlamadan dolayı özür olsun...
  • Bugun bende sony ht-ddwg800 modelini aldım fakat bir sorum olcak popcorn hour a110 cihazı ve hd smart uydu alıcısını hdmi ile mi bağlamalıyım yoksa sadece optic kabloyla bağlamam yeterli mi sonuçta nasılsa video işlemiyor aynen iletiyor cihaza boşuna video iletmeye gerek var mı sizce yoksa yanılıyor muyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can21

Bugun bende sony ht-ddwg800 modelini aldım fakat bir sorum olcak popcorn hour a110 cihazı ve hd smart uydu alıcısını hdmi ile mi bağlamalıyım yoksa sadece optic kabloyla bağlamam yeterli mi sonuçta nasılsa video işlemiyor aynen iletiyor cihaza boşuna video iletmeye gerek var mı sizce yoksa yanılıyor muyum.

Cihazınız hayırlı olsun.
    Düşünceniz doğru, her ikisinide optik girişlerden bağlayabilirsiniz.
  • HDMI ile bağlarsanız, DDWG-800 üzerinden input her seçişinizde otomatik olarak HDMI OUT çıkışından görüntüyü TV veya nereye aktarıyorsanız oraya verir
    ve sesi de yine seçilen kaynağa göre otomatik yayınlar.

Yani sesi optik ile ayrıca bağlarsanız, ayrıca bir düğme ile yeniden seçmeniz gerekir.

quote:

Bugun bende sony ht-ddwg800 modelini aldım fakat bir sorum olcak popcorn hour a110 cihazı ve hd smart uydu alıcısını hdmi ile mi bağlamalıyım yoksa sadece optic kabloyla bağlamam yeterli mi sonuçta nasılsa video işlemiyor aynen iletiyor cihaza boşuna video iletmeye gerek var mı sizce yoksa yanılıyor muyum.
  • quote:

HDMI ile bağlarsanız, DDWG-800 üzerinden input her seçişinizde otomatik olarak HDMI OUT çıkışından görüntüyü TV veya nereye aktarıyorsanız oraya verir
    ve sesi de yine seçilen kaynağa göre otomatik yayınlar.

Yani sesi optik ile ayrıca bağlarsanız, ayrıca bir düğme ile yeniden seçmeniz gerekir.

HDMI bağlantının avr ye bağlanarak panele aktarılmasından görüntü için pozitif bir fayda sağlanamadığı gibi HDMI bağlantıda arada fazladan bir cihaz olması söz konusu olur.Bence HDMI bağlantılı cihazları bu durumda panele direkt bağlamak daha doğru olacaktır.Ayrıca ben Crea marka panel kullanıyorum.En azından cihaz bu panelle kapalı olduğunda panele ses ve görüntü aktarımı konusunda uyumlu değil.
    Yani, HDMI bağlantıda avr arada olduğu sürece avr stand by konumundayken panele ses aktarılamıyor.

• dedikleriniz doğru ama neredeyse tüm markalarda avr lerde HDMI siz model neredeyse artık hiç çıkmıyor.
    arada fazladan cihaz olmasını görüntüde kayıplar olması sebebi ile olumsuz buluyorsanız,
    büyük markaların buna rağmen neden HDMI girişli amfi yaptıklarını sorgulamak lazım.

Bence çok üst düzey player ve tv ler sözkonusu olmadığında aradaki görüntü farkı önemsenmeyecek kadar az.
    mesela benim imzamdaki sistemde ben direk bağlayarak da denedim tüm kaynak cihazlarımı hem ax-200 e hemde 42z3030 a
    ve görüntüde benim gözümle görülebilecek bir fark olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 23 Aralık 2009; 17:35:33 >
  • sn; aalikemal in yaşadığı sorun acaba diğer avr ler içinde geçerlimi? yani avr yi merkez alıp oradan tv ye aktarmak hdmı bağlantı şekliyle tabi; böyleyken avr kapalı olunca tv ye ses ve görüntü yada ses gitmiyormu? illa bu bağlantı şekliyle avr hep açık olmak zorundamı?

sn; aalikemal le bu sorunu bir çok deneme yaparak aşmaya çalışmıştık ama malesef bir türlü yapamamıştık bu sorun tv le de alakası varmı? çünkü hdmı aynı zamanda cihazlar arasında protokol sağlayanda bir bağlantı türü
  • Aslında bu iş kullanılan sistemin mantığına aykırı,
    yani almak istediğiniz ses stereo ve tv den ise avr nin orada ne işi var.

yok avr ye sahibim ama arada sırada avr yi açmadan tv den ses almak istiyorum derseniz bu mantıksız değil ama,
    o zaman kaynak cihazınızın stereo çıkışını tv ye bağlamalısınız.
    Tabii HDMI kabloyu üşenmeden her defasında çıkarıp tv ye bağlamak ve kaynak cihazın ses çıkışlarını 2 kanal stereo ya ayarlamayı saymıyorum çözüm olarak.

Yoksa HDMI girişi olupta kapalı olduğu zaman sesi 2 kanal stereo ya indirmiş olarak tv ye HDMI üzerinden veren bir AVR bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

quote:

Cihazınız hayırlı olsun.
    Düşünceniz doğru, her ikisinide optik girişlerden bağlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
  • Bu gün bu setten bir tane aldım. Eminönündeki mavi şiletişim sistemlerinden
    umarım doğru yapmışımdır
    evde bu takılmayı bekleyen
    Samsung 46" Led 6000
    Popcorn
    ve Wifi var
    bakalım ne kalitede ses alacaz.
  • hayırlı olsun dostum eminim memnun kalacaksınız, kaça aldınız ve başka var mıydı ??

quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

Bu gün bu setten bir tane aldım. Eminönündeki mavi şiletişim sistemlerinden
    umarım doğru yapmışımdır
    evde bu takılmayı bekleyen
    Samsung 46" Led 6000
    Popcorn
    ve Wifi var
    bakalım ne kalitede ses alacaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.