Merhaba arkadaşlar. fiyatları arasında yaklaşık 230 TL bulunan bu iki ürün arasında kalmış bulunuyorum. Ürünlerin görüntülerini forumda çokca bulabilirsiniz. Ürünlerin özelliklerini karşılaştırırsak şöyle bir durum ortaya çıkıyor:
SONY HT-SF360 (5.1) LG HT-904TA (5.1)
892,09 TL 660,00 TL
Speaker : 1000 W Speaker : 1000 W
SONYnin Desteklediği Formatlar DVD-R / +R / +R DL / +RW / -RW / -RW(VR) / DVD / DVD Audio / SACD / CD / DIVX LGnin Desteklediği FormatlarUSB - HDMI - IPod - Optik Giriş
SONYninnin Görüntü Özellikleri BD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD-Rom, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-RAM, CD-R, CD-RW LGnin Görüntü Özellikleri DVD / CD / mp3 / DIVX® / JPEG
SONYnin Ses Özellikleri Dolby® Digital Prologic II ve DTS® LGnin Ses Özellikleri Dolby® Digital Prologic II ve DTS®
USB Var Var
HDMI Var Var
MP3 Var Var
Radyo var var
Kanal Sayısı 20-30 5+1
Optik Ses Girişi YOK VAR
SONYninExtra Özellikleri: USB Slottan Doğrudan Çalma, USB + HDMI Bağlantı, S-AIR İle Kablosuz Arka Hoparlörler Hazır Bağlantı LGnin Extra Özellikleri: Eşsiz Tasarım, LG TV ile tek kumada özelliği, USB slot ile direk MP3 player kopyalama olanağı
Şu nokta önemli benim için; Ürüne birden fazla cihaz bağlanabilir olması benim için tercih nedeni. LGnin kaç tane HDMI girişi olduğunu öğrenemedim, hiç bir yerde yazmıyor. kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teekür ederim...
Bir başka önemli nokta da şu... Benim LCD elevizyonumdan harici hdd ile usb'den .mkv formatlı filmleri izlemem mümkün. Acaba televizyona ya da bu ürüne taktığım harici hdd ile filmleri izlemem ve surround ses almam mümkün olur mu? Tekrar teşekkür ederim...
SONY HT-SF360
arkadaşlar bu ürünü kullanıp yorum yapabilecek olan var mı?