12 TAKSİTLE SONY HX100V ALACAĞIM EĞER STAN VARSA HEMEN UYGUN FİATA ALACAĞIM TÜM İLGİLİLERE DUYRULUR
Ne tuttu bu makine yahu! :) Hakediyorda bence! Sanalpazar uzerinden taksitle satis yapanlar vardi yanlis hatirlamiorsam..
Kim ne kadar tutarsa tutsun, bu Dslr-like sınıfın yeni cihazları en düşük ISO değerinde bile fotoğrafa bariz miktarda müdahale ettikçe ben tutamayacağım. Bir de Canon kompakt cihazlara laf ederler standart NR uyguluyormuş ta kaale bile alınmazmış falan Ama zoom isteyen ve fotoğraf olayına yeni girmiş eşe dosta önerilebilirliği var.
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
Kim ne kadar tutarsa tutsun, bu Dslr-like sınıfın yeni cihazları en düşük ISO değerinde bile fotoğrafa bariz miktarda müdahale ettikçe ben tutamayacağım. Bir de Canon kompakt cihazlara laf ederler standart NR uyguluyormuş ta kaale bile alınmazmış falan Ama zoom isteyen ve fotoğraf olayına yeni girmiş eşe dosta önerilebilirliği var.
Bu müdahaleyi HX100V'de kapatabiliyorsunuz isterseniz. Canon'da böyle bir şansınız malesef yok. DSLR-Like sınıfında şuan için alınabilecek daha iyi bir cihaz varsa belirtin; düşünen arkadaşlar onu alsınlar..
Aynen katılıyorum.. Sınıfında bence üzerine yok.. Özellikler olarak üzerinde yok yok... Ben de yeni aldım , muhteşem keyifli bir cihaz.. Zoomuna birşey demiyorum zaten muhteşem keyifli bence !!
Ama her cihaz gibi doğru ayarlarda çekim yapınca çok daha iyi fotolar elde ediyorsunuz.. Yok ben anlamam diyenler içinse Super Auto modu var , amatörler için biçilmiş kaftan tam bas çek kolaylığında.. ama ben Manuel ayarları seviyorum , bir de cihaz da manuel modda ayar yaparken iso - diyafram - enstantane hızını ayarlarken ekranda aynı anda ışığın durumunu görebilmek ezbere çekim yapmaktan tamamen kurtarıyor insanı.. süper bir özellik... ama bir DSLR değil , olamaz da.. farklı klasmanlar..
tavsiyemdir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme