Bildirim
Sony IFA etkinliği saat 17:15'da [Canlı Yayın]
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sony bloğundaki canlı yayın playerı insanlık ayıbı. -
-
Kamera ve pil ve ses üzerinde çok durdular, inşallah G4'ten çok üstün olur
-
sony z5 ve z5 premium ne kadar türkiye pazarına girer ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Luzbel
sony z5 ve z5 premium ne kadar türkiye pazarına girer ?
Fiyat olarak soruyorsan benim tahminim, Z5 2500 TL olur. Premium modeli ise en az 2700 TL diyorum ben.
Compact ise bu sefer 1900 bandından giriş yapar gibi geliyor bana. -
kafa taslak bir tarih versen ne zaman gelir sence ? en geç hangi tarihler arası -
quote:
Orijinalden alıntı: Luzbel
kafa taslak bir tarih versen ne zaman gelir sence ? en geç hangi tarihler arası
Bana kalırsa en geç ekim ortası falan Türkiye'de olur eğer tabi üretim bandında bir aksaklık olmazsa. Çünkü o tarz durumlarda 3. dünya ülkelerini arka plana atıyorlar.
Ben ilk defa twitter'da Sony'nin çıkardığı bir telefonun hashtag'ini anasayfada görüyorum ve 100 yorumun 99'u olumlu yönde çünkü bu insanlar seviyorlar abartılı özellikleri.
Umarım elini çabuk tutar da Ekime kalmadan piyasaya sürer telefonu. -
Keşke ekimde olsa ama kasımda Türkiye lansmanı yapılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tupacamaru
Keşke ekimde olsa ama kasımda Türkiye lansmanı yapılacak.
Zaten lansmandan hemen ertesi gün veya o gün gün içerisinde satışı da başlamış olur. Eğer iyi tepkiler alırsa satışı öne çekme amaçlı lansman tarihini erkene alabilirler. Fakat önceki modellerin üretim bandından oluşan sorunlardan dolayı yaşanan gecikme meydana gelirse ki umarım gelmez yoksa Aralık ayını bile bulabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X