sony'nin satış rakamlarında yalan soyledigi ortaya cıkarsa, itibarı ne olacak. sony bunu düşünmüyor mu? bir arkadas soylemis, borsa ve hissedarlardan bahsetmis, sony'nin alıcılarına karsı durumu ne olacak.
hala bu israr ne anlamıyorum. "satmamış, satamaz, imkansız, mümkün değil". sanki tüm satışları tek tek elimizle saydık. konsolun resmi üreticisi acıklama yapıyor. onu kabul etmiyoruz.
tek tezinizde, microsoft'un yalanı. microsoft yalan söyledi diye sony'de onun gibi yapmak zorunda mi? iki iki konu birbirinden farklı.
microsoft ile mukayese ediyorsunuzda, x360 ciddi sorunlu olan bir alet ve microsoft'un marka olarak imajı da tartışılır. biri size ms'ye mi üvenirsiniz apple'a mı diye sorsa bilgisayar işinde, kaçınız ms der. mecbur olmak türkiye'de ms'ye ama amerika'da böyle değil. hele konsol işinden bahsediyoruz. bir tarafta sony var, yılların tecrübesi güveni ile.
sony'nin özellikle playstation sayış sayı işinde bir sabıkası var mı? ben anımsamıyorum, bu sayı işinde daha önce bir yalan acıklamada bulundular mı? yani elinizde sony'nin uydurduğuna dair hiçbir veri yok. sadece siz bir şekilde rakamı kabul etmek istemiyorsunuz.
adamların mail adresi var mı? birleşip bir mail atıp sorgulasakta sizin içinizde rahat etse, bu tartışma da bitse.
SONY 6 milyon söke söke PS3 satmıştır Güneş balçıkla sıvanmaz çamurla hiç sıvanmaz ( KISKANANLAR ÇAT_LA_SIN )
Belki resimle photoshopta oynanmıştır.
Arkadaşlar bu başlık açılalı baya oluyor lütfen başlığı "PS3 dünya çapında 7 milyon saatı diye değiştirimisiniz"
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme