Şimdi Ara

SONY - IGN : Dünya çapında 6 Milyon PLAYSTATION 3 satıldı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: est2006

yahu ps3 6 milyon sattı diye xbox 360 30 milyon mu satması gerekiyor ,

o zaman bizi kandırdılar eski xbox 30 milyon filan satmamış 600 milyon satmış . ..

• quote:

yahu ps3 6 milyon sattı diye xbox 360 30 milyon mu satması gerekiyor ,

o zaman bizi kandırdılar eski xbox 30 milyon filan satmamış 600 milyon satmış . ..

benim anlatmak istediğim xbox un daha çok sattığı peki arkadaşım öyle düşünüyorsun adamlar çok satan ps3 ün fiyatını neden düşürsün zaten daha makina yeni bu bir rekor hemen 6m satmış adamlar fiyatta neden indirim yapsınki xbox alıo herkes ps ilk çıktığında kaç paraydı haberin varmı ve hala xboxtan pahalı o yüzden xbox tercih ediliyor yanlış anlama ben xboxcu deilim psci deilim ama 2sinden birini almayı düşünüorum bence biraz araştırma yapsan ntvmsnbc nin sitesinde bile var o açıklama

• mantığa bak illaki satmıyo mu diye indirim yapılır hadi diyelim yapıldı adamlar 6 milyon konsol satmış ama satışları daha yükseltmek için yapamazlar mı

zaten fiyat idirimi bildiğim kadarıyla amerikada yapıldı o da geçiçi bir süre 60lık stokları tüketmek için yeni piyasa sürülecek olan 80 lik ps3 600 den sürülücek diye biliyorum

bide demezler mi

ben psciyim ne xbox cu

yaptığın yorumu bi oku ondan sonra sen karar ver fanlık yapıp yapmadığıa

Hey Allahım ya
  • sony e helal olsun.Ps3 ü yaparken internetde para sıkıntısı çektikleri haberleri vardı ama kurtulmuşlardır artık.
  • quote:

mantığa bak illaki satmıyo mu diye indirim yapılır hadi diyelim yapıldı adamlar 6 milyon konsol satmış ama satışları daha yükseltmek için yapamazlar mı

zaten fiyat idirimi bildiğim kadarıyla amerikada yapıldı o da geçiçi bir süre 60lık stokları tüketmek için yeni piyasa sürülecek olan 80 lik ps3 600 den sürülücek diye biliyorum

bide demezler mi

ben psciyim ne xbox cu

yaptığın yorumu bi oku ondan sonra sen karar ver fanlık yapıp yapmadığıa

Hey Allahım ya

evet beyler sony nin disturb u konuştu sonunda yaw kardeşim hadi ben kafamdan straji uyduruyorum sen sony nin sahibimisin 60lıkları tüketmek için ucuzlattık

hadi onu geçtim çok bilgilisinya gir ntvmsnbc ye bak bakim ps3 ün genel sekreteri ne solemis böyle balıklama atlama konuya ben kaynak gösteriyorum araştırıyorum çüünkü yakın zamanda 2 konsoldan birini alıcam ve yazılarımı okudugumda yazılarımdada belirttiğim gibi xobxa daha sıcak bakıorum ama karar veremedim ve sana su anki dusuncemide söliyim su an xbox alcam ps ucuzlayıp cipi cıktıgındada bitanede ondan alıcam

2.si de Allah özel isim Allah'ım die yaz

• quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Resmi açıklama=Güvenilir açıklama ama,gerek Amerika'da,gerekse İngilter'deki satış rakamlarında konsol satışlarında hep son sırada yer alan PS3 6 milyon satmışsa,360'ın 20,ds'nin ise 200 milyon satmış olması gerekmez mi?

+1 katiliyorum

bencede bu rakamalr biraz abartılmış 6milyon rakamaına daha var be

• HHHHAAAAAAYYYıııııııııırrrrrrrrrrr.
    PS3 6 milyon satamaz,satmamalı,olamaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz.....
  • cok gusel sallamislar, bu konsol 6 milyon satti da amerikada 100 dolar indirim neden yapiyorsunuz xbox indirim yapmadan, gelin sorun bakalim kac tane amerikalinin elinde ps3 var. almiyorlar ne yazik ki 100 dolar da indersen stokta bekliyor konsollar defalarca sahit oldum.
  • PS3 ün satışlarının 6 milyona ulaştığını duyan farenin tepkisi izleyin

LINK
  • quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

cok gusel sallamislar, bu konsol 6 milyon satti da amerikada 100 dolar indirim neden yapiyorsunuz xbox indirim yapmadan, gelin sorun bakalim kac tane amerikalinin elinde ps3 var. almiyorlar ne yazik ki 100 dolar da indersen stokta bekliyor konsollar defalarca sahit oldum.

sen amerıkaya gıdınce butun magazaların depolarında nobet mi tutuyosun,hep aynı lafta

STOKTA BEKLIYOOOOOOOOOORRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralemre

quote:

cok gusel sallamislar, bu konsol 6 milyon satti da amerikada 100 dolar indirim neden yapiyorsunuz xbox indirim yapmadan, gelin sorun bakalim kac tane amerikalinin elinde ps3 var. almiyorlar ne yazik ki 100 dolar da indersen stokta bekliyor konsollar defalarca sahit oldum.

sen amerıkaya gıdınce butun magazaların depolarında nobet mi tutuyosun,hep aynı lafta

STOKTA BEKLIYOOOOOOOOOORRR

OOOOO ayıp ettin neden olmasın
  • ooo süper ya 1 yıl olmadı 6 milyon satmış helal sana sony
    ayruca 11 kasımda japonada 17 kasımda usada 23 martta da avrupada çıkmasına kadar. sony yine koyacak farkı ps1 ve ps2 deki gibi

• Eğer bu rakam Avrupa çıkışı öncesi rakamlar ise Amerika ve Japonya satışlarını toplayın ortaya çıkar.Avrupa çıkışı öncesi oralarda satıldı sadece çünkü.6 milyon üretilmiş olabilir ancak satış rakamı değildir bu.Keşke 10 milyon satmış olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Eğer bu rakam Avrupa çıkışı öncesi rakamlar ise Amerika ve Japonya satışlarını toplayın ortaya çıkar.Avrupa çıkışı öncesi oralarda satıldı sadece çünkü.6 milyon üretilmiş olabilir ancak satış rakamı değildir bu.Keşke 10 milyon satmış olsa.

Kesinlikle.

6 milyon üretilmiş olabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Eğer bu rakam Avrupa çıkışı öncesi rakamlar ise Amerika ve Japonya satışlarını toplayın ortaya çıkar.Avrupa çıkışı öncesi oralarda satıldı sadece çünkü.6 milyon üretilmiş olabilir ancak satış rakamı değildir bu.Keşke 10 milyon satmış olsa.

Kesinlikle.

sales ne demek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Kesinlikle.

sales ne demek ?
    Satislar demek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Level@ladım

Evet arkadaşlar en yetkili merciğlerden alınan haber Hemde bu satış rakamları MART 2007'ye ait
    Siz bırakın o yalandan satış rakamı veren yalan siteleri , İşte gerçekler
    Bakın PS1 satışı doğru , PS2 satışı doğru ( Bu arada kocaman bir maşallah diyin PS2'ye ) Dile kolay

Haber kaynağı : IGN

SONY - IGN : Dünya çapında 6 Milyon PLAYSTATION 3 satıldı !

PS3 sales stats, as of March 2007, according to GfK.

-

Helal Sony ye

• adamlara soruyorum, gerci sony amerikan mali degil bu adamlar da milliyetci kendi mallarini korumak icin yalan soylerler dersiniz simdi de. sony cok sattim bakin sizde alin taktigine gitti, atlamayin hemen.
  • quote:

adamlara soruyorum, gerci sony amerikan mali degil bu adamlar da milliyetci kendi mallarini korumak icin yalan soylerler dersiniz simdi de. sony cok sattim bakin sizde alin taktigine gitti, atlamayin hemen.

Tabi SONY ps1'de 102 milyon satmadı canım , hele ps2 120 miyon hiç satmadı ( olur mu öyle YALAN dolan ! ) . SONY kim ki !
    Hey allahım yarabbim sabır eyle

Arkadaşlar PS1 ve PS2 satışları doğrudur dünyada bilinen SATIŞ rakamları ! Peki adamlar tutup ps1 ve ps2 için SATIŞ , sonra PS3 için üretim rakamı mı yazacaklar !
    Biraz düşünelim sonra Yargısız infaz yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 29 Temmuz 2007; 22:36:38 >

• benim burada anlamadığım 360 10 küsür milyon sattı denince neden "heyt yavrum satar tabi" triplerine giriliyor da PS3 6 milyon dendiğinde "ya olurmu ben gördüm,yukardan abilerle de konuştum bu mevzuyu,satmamış o kadar" oluyor?
    şimdi denecekki "360 da iyi oyunlar var bıdı var hede var hödö var..."
    "PS3 ve Sony nin de adı var" dersem?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.