Şimdi Ara

SONY - IGN : Dünya çapında 6 Milyon PLAYSTATION 3 satıldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi açıklama=Güvenilir açıklama ama,gerek Amerika'da,gerekse İngilter'deki satış rakamlarında konsol satışlarında hep son sırada yer alan PS3 6 milyon satmışsa,360'ın 20,ds'nin ise 200 milyon satmış olması gerekmez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

az kaldı rakiplerini yakalamasına

kim kimin rakibiki ?
  • Neden gereksin ki? MS açklama yapıyor hedefi 100.000 ile kaçırdık, 11.900.000 sattık diyor, nintendo da ne sattığını söylüyor, E sony de söylüyor işte.. Nedi yani anlamadım ki olay? Hayır hala MS'in 20 milyon sattığını falan mı sanıyosunuz arkadaşlar. Belli işte açıklamalar. Yani gören de Ps3'ün dün piyasaya çıktığını sanır. KAsımda çıkmadı mı bu alet? GAyet normal 6 milyon. Adamların nisan hedefi de aten 11 milyon konsol.

Demekki hedefe ilerliyorlar, geçeceklerdir büyük ihtimal.
  •  SONY - IGN : Dünya çapında 6 Milyon PLAYSTATION 3 satıldı !

SONY - IGN : Dünya çapında 6 Milyon PLAYSTATION 3 satıldı !

VGChartz böyle diyor.

• sizi gerçekten anlamıyorum, adamların sanki PSX ve PS2 konusunda 100 milyonu geçtiğini bilmiyomuş gibi konuşuyorsunuz bence az bile satmışlar, en az şöle 15 milyon felan olmalıydı rakam, çünkü çok sağlam bi miras teslim alıyordu, ama klasik sony taktiği başlarda nispeten düşük rakamlar daha sonra oyunların artması, EXC. oyunların çıkması ve fiyatın düşmesi ile beraber satışlardaki patlama
  • Daha çok satsın ne diyelim,çok satsın ki oyun yapımcılarının gözü bu tarafa dönsün.
  • bu dükkanalra satılan ps3 sayısı da olabilir. ama sonuçta şaşırılacak birşey değil.
  • Clementin,

vchatrs kafadan yanlış zaten, baksana x360 10 milyonu anca geçmiş görünüyor. MS açıklama yapıyor 12 milyon sattık diye

HEyt be
  • Hepsine +2 milyon yaparsak doğru oluyor sanırım.
  • PS3 daha kırılmadan 6 milyon satıyor. Valla kırıldığında düşünemiyorum neler olur. PS3 ün az satılmasını pahalı olmasına bağlamasın artık bazı arkadaşlar. Açık açık görünüyor ki kırılmadığı için bu kadar satış farkı var diğer konsollar ile arasında. Wii de Xbox 360 da 10 milyonu geçti kırıldığı için. Tabii Xbox 360 ın fazla satma nedenlerinden bir kısmı da kaliteli oyunların çıkması/yakın zamanda çıkacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Temmuz 2007; 19:01:00 >
  • kesinlikle tartışma olsun diye söylemiyorum, bu x360 taki bozulan makinalar ve FW yaptıran makinalar (nede olsa FW yapılan makinanın ne oyun yapımcısına nede zararına satış yapan microsofta bi karı yok) bu sayıdan gerçekten düşülüyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

kesinlikle tartışma olsun diye söylemiyorum, bu x360 taki bozulan makinalar ve FW yaptıran makinalar (nede olsa FW yapılan makinanın ne oyun yapımcısına nede zararına satış yapan microsofta bi karı yok) bu sayıdan gerçekten düşülüyormu?

Evet diğer bir şaibeli soru da acaba bozulan makinalar tekrar paketlenip satılıyor da satış rakamları bu sirkülasyon içinde şişiyor mu... Bunların cevaplarını biz veremeyiz sanırım. Üstelik önemli bir analist grubu MS'in receipt trick diye tabir edilen kabaca satış fişleri üzerinde oynanan bir oyunla satılan makina sayısını kabarttığını da iddia etmişti. Bilmiyoruz hangi rakam ne kadar gerçeği ifade ediyor...

• PS3 sales stats, as of March 2007, according to GfK.

Mart'ta satılanlar demiyor burda. Mart itibari ile Playstation 3 satışları diyor.
  • 120 milyona yakın ps2 satılmış be. Ve hala satılmaya devam ediliyor. sony oyun sevenler sayesinden milyoner oldular valla,
  • Playstation 1 , 100 milyon satmış mı ? Playstation 2 bu rakamı 120 milyona çıkartmış mı ? Eeee Playstation 3 kaç satar ?
    Benim tahminim 7-8 yılda SONY PS3 satış rakamını 140-160 milyon arası bir rakama getirecek ! Sonra demedi demeyin
    SONY hedef küçülten bir firma değil aksine büyük hedeflerin şirketi ! PS konsollarının satış grafiğinde ki artışta bunun APAÇIK ıspatı
    E = mc^2 gibi bişey işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 27 Temmuz 2007; 23:29:24 >
  • arkadaslar evet doğruilk gördüğümde ben de pek inanamadım ama haber doğrulanmış ps3 6.000.000 sattı toplam.Xbox360'la arası 4-5 mu öyle bişey kaldı ps3 koşuyor gene tahtına oturcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Resmi açıklama=Güvenilir açıklama ama,gerek Amerika'da,gerekse İngilter'deki satış rakamlarında konsol satışlarında hep son sırada yer alan PS3 6 milyon satmışsa,360'ın 20,ds'nin ise 200 milyon satmış olması gerekmez mi?

+1 katiliyorum
  • 6 milyon kisiden biri ben miyim simdi Cok havali oldum simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

VGChartz böyle diyor.

vgchartz da yalan olmaz bence doğrusu bu eğer ps3 6m satmışsa xbox 30m satmıştır 5 katı yani o 6m verilen sparişte olabilir ama böle giderse sony iş yapamıcak tabi xbox birazdaha sağlam makina yapıp işi aceleye getirmesse herkes 3 kırmızıdan korkuyor 2008de herşey daha rahat belli olur sonyci arkadaşlara burdan önerim var bende ps2 ps1 kullandım fakat kuzenimin xbox360ını oynadım ve gördümkü adamlar olayı bitirmiş o joypad e laf yok zaten ama dedimki ps3 bu kadar geride kalamaz flan cnet tv den videoları izlediğimde gerçekten oyun motorunda sorun olduğunu gördüm yani arkdaşlar bu ikilemde olan arkdaşlara tek söliyeceğim vede xboxu hiç oynamadan ps3 sahibi olan arkadaşlar (aynı zamanda ps3de oynadım o f1e de rakip yok)bi kerede xbox oynasınlar bu ps3 çülük makinanın onceden yaptığı alt yapıya bağlı bi sitede okumuştum japonyada her geçen ay xbox siparişi yüzde 200 artıyormuş ve bir bakanı çıkıp kendi makinalarını almaları konusunda halka seslenmiş bence elite gelince yani 2008de herşey daha iyi anlaşılır hangi makinanın daha iyi olduğu bende hala bu 2 lemenin içindeyim kararımı veremedim hangi makinadan alsam diye ama xbox daha cazip geliyor

• yahu ps3 6 milyon sattı diye xbox 360 30 milyon mu satması gerekiyor ,

o zaman bizi kandırdılar eski xbox 30 milyon filan satmamış 600 milyon satmış . ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.