Şimdi Ara

sony ile lg arasında kaldım :( yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu iki model arasında seçim yapamıyorum bir türlü! sistemi sinema için kullanacağım. yardımlarınızı bekliyorum...

1. Sony DAV-DZ110
    DAV-DZ110
    teknosa

2. LG LH-T7652 SA
    LG LH-T7652

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal1309 -- 14 Mart 2007; 16:01:06 >

• kesinlikle LG derim ben. sony hakkinda forumda bir cok memnuniyetsizlik anlatan yazi okudum.
  • sony den kimse memnun değil lg yi saymazsak
  • teknosadan uzak dur derim!o kadar çok şikayet eden varki adamlar blog açmışlar.keza benim kardeşimde ordan aldığı telefon yüzünden mahkemelik teknosa ile.yine de son karar senin.
  • Sen bütçenden haber ver biz sana alternatif sunalım
  • teknosa nın blog açmış bunu anlayamadım doğrusu.

bütçem max 600ytl bu fiyatta sinema amacıyla kullanılacak sinema sistemleri için alternatiflerinizi bekliyorum arkadaslar. ayrıca lg ve sony nin 700W oluşu beni cezbetmişti.
  • ifade edemedim galiba.teknosa mağdurları blog açmış.çok fazla şikayet var.üründe problem çıktımı işi yokuşa sürüyolar.o açıdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 700 900 W muhabbetine kanma ona bakarsan sana şöyle bir örnek vereyim :
    Yamaha HTR-5930 'de 200 W olarak geçiyor ama koy bakalım aynı hop sistemi ile SONY 960 W yazan sistem arasında ne fark göreceksin gerçekten de 5 katı fark olacak mı SONY aleyhinde veya SONY rakamların tersine çuvallayacak mı

San şu tavsiyede bulunayım Peşin 700 YTL ye çıkabilirsen çok güzel bir sistem alabilirsin.

http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206536&CatID=6757

• arkadaslar bu aralar ewlilik planlari yapiyorum we butcem cok sıkı :( aslında 500ytl ancak cıkarabilirim. bu fiyatlarda olan teklifiniz warsa bekliyorum arkadaslar...
  • @allah tamamına erdirsin anlaşılan benim gibi bu yaz herkes evleniyor

Çok acil değilse isteğin bence acele etme evlilik bütçeni harca geri kalan parana göre Ampili bir sistem al almışken, ama diyorsan ki asla o kadar paralar veremem o zaman başka tabi.

Saygılar
  • Teknosa'dan 2 adet LG 7652 aldık. Cihazlar sorunsuz çalışıyor.
    Aşağıdaki nedenlerden dolayı LG 7652 derim.

- Üstün bass performansı
    - Düşük fiyat. 499 YTL (+ 1 çift ayak hediyeli)
    - Her türlü DVD ve Divix okuyabilme özelliği
    - USB Girişten taşınabilir hardisc ve flash memory takılarak MP3 ve Divix film seyredebilme avantajı.
  • Tabiki SONY..
  • niye hortlattin bir yıl sonra

quote:

Orjinalden alıntı: halit32

Tabiki SONY..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.