Şimdi Ara

Sony Kamera (Görüntü Aktarım Kabloları) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2006 yılında aldığım SONY DCR-H14E kameram var. Daha önce i Link kablosu ile ieee 1394 üzerinden Ulead Video Studio programı kullanarak kameramdan görüntü aktarımı yapıyordum. Olay bundan sonra başlıyor.

Bugün kamerayı elime aldım kısa film işine girecektim. Önce pc ye bağlayayım dedim. ieee 1394 kartını takmamışım eski kasada kalmış. çıkardım taktım yeni kasaya. Sony Vegas Pro 10.0c programınıda temin ettim. Fakat kamerayı pc görmedi. Kartıda Aygıt yöneticisinde göremedim.

Laptop'tan deniyeyim dedim bildiğim laptoplarda ieee 1394 anakart üstünde geliyor artık. fakat aktarım kablosu i Link girişi bulamadım bu sefer. Laptop üzerinde 3 adet USB 2.0 girişi, 1 Adet HDMI, 1 adet hani kasadan monitore takılan mavi çıkış vardır ya ondan var.

hatta laptop'un yan resmide şu :http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/PACKARD%20BELL/v2-TM81-SB-003TK.jpg

evet elimizde bunlar var. amacım kameradan bir şekilde pc veya laptop'a görüntü aktarmak. sizce sorun nerelerdedir?. daha basit olarak laptopa aktarmak için nasıl bir kablo gerekir?

teşekkürler...

• Fotoğrafa bakıldığında, bilgisayarınızda IEEE 1394 girişi görünmüyor. Özelliklerine bakıp olup olmadığından emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.