Şimdi Ara

SONY KAMERA USB bilgisayar bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende SONY DCR-HC37E marka video kamera var. Bunu fotoğraf makinesinin usb kablosu ile bilgisayara bağlantısını yaptım. Ancak bir türlü kasetteki görüntüyü bilgisayarda görüntüleyemedim. Birde i-LİNK diye bi kablo varmış ancak bu kablo ile de görüntü bilgisayara aktarılıyormuş. Bu kablodan bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• İ-link kablo internette birçok yerde var. Örneğinhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=805067002

Ama öncelikle şunlara dikkat edin.
    1. Bilgisayarınız masaüstü ise 6pin-4 pin alacaksınız.
    2. Bilgisayarınız dizüstü ise 4 pin-4 pin alacaksınız.
    3. Bu kabloyu kullanmak için firewire kartınız olmalı.

Kameranız mini-dv. Sakın usb ile görüntü yakalamayın. Firewire kullanın. Arada görüntü açısından dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD8133F4-5 -- 13 Temmuz 2007; 20:49:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polisozcan

Selam arkadaşlar. Bende SONY DCR-HC37E marka video kamera var. Bunu fotoğraf makinesinin usb kablosu ile bilgisayara bağlantısını yaptım. Ancak bir türlü kasetteki görüntüyü bilgisayarda görüntüleyemedim. Birde i-LİNK diye bi kablo varmış ancak bu kablo ile de görüntü bilgisayara aktarılıyormuş. Bu kablodan bir türlü bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bunun için Movie Maker adlı programı kullanmalısınız. Windowsun içinde mevcut zaten. Video aygıtından yakala dediğiniz zaman görüntü aktarımının başlaması lazım. Şayet bilgisayar kamerayı görmüyor ise, kamera ayarlarından USB bağlantısını on durumuna getiriniz.
  • Kameralarda USB çıkışları görüntü aktarma için değil fotograf aktarma için kullanılır. Çünkü USB çıkışlar 2 kanallı Firewire çıkışlar 4 kanallıdır. Dolayısıyla USB den aktarmayı denediğinde işlemin sürekli yarıda kalacaktır, görüntülerin parça parça bölünecektir. Yapman gereken bir Firewire kartı alıp PC ne bağlama (onboard yoksa eğer). Daha sonra Windowa Movie maker başta olmak üzere amatöründen profesyoneline bir dünya Capture programını kullanabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: werderweremem

Kameralarda USB çıkışları görüntü aktarma için değil fotograf aktarma için kullanılır. Çünkü USB çıkışlar 2 kanallı Firewire çıkışlar 4 kanallıdır. Dolayısıyla USB den aktarmayı denediğinde işlemin sürekli yarıda kalacaktır, görüntülerin parça parça bölünecektir. Yapman gereken bir Firewire kartı alıp PC ne bağlama (onboard yoksa eğer). Daha sonra Windowa Movie maker başta olmak üzere amatöründen profesyoneline bir dünya Capture programını kullanabilirsin.

USB görüntü aktarmada da kullanılır. Görüntü aktarırken de herhangi bir sorun çıkmaz (takılma, kesilme..vs) Normal aktarım yapabilirsiniz.Yanlız USB den görüntü aktarırken, kalite kaybı olur, o kadar..

• Arkadaşlar bu video kameraları bağlamak için firewire kartı gerektiğini söylüyorlar. Bukartı pc ye taktıktan sonra ardından kamerayı driver ı olmasa bile takıp pc ye bağlayabiliyormuyuz? Yani kısacası firewire kartı ile driversız pc video kamera görürmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVR Cihaza Ip kamera bağlama
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.