merhaba sony hc23e aldım ama geri iade etmek zorunda kaldım cunku kamera sadece kasete kayıt yapıyodu ancak icerinisnden cıkan programla bunu mpeg e cevirip bilgisayara atabiliyordum ve goruntu kalitesi iyice azalıyordu. yeni cıkan hard diskliler cok pahalı. dvd li olanlarında dvd yazıcısının zamanla korelecegi soylendi bana. peki bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmı acaba? cektigim goruntuyu kalitesini hic bozmadan bilgisayara aktarabilecegim bi kamera var mı? bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız cok memnun olurum..
arakdaşım görüntü kalitesi bozulmadan görüntüyü dvd ye aktaramazsın fakat kaliteli görüntü istiyorsan yüksek megapikseli olan bir kamera almalısın bende 1,5 mp kamera var görüntü kalitesi dvd ye attığımda gayet iyi...
aslında kasete kayıt yapan kameralar bana göre en iyi kalite eğer kamerada izlediğin dibi bilgisayara atamak istiyorsan bir tane firewire kartı ve kablosu alarak bu işi halledebilirsin bende senin gibi düşünüyordum ilk zamanlar ama işi çakmam 1 ay sürmedi ayrıca kameran güsel bi makina