Şimdi Ara

Sony KDL-37EX720 izlenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bi araştırma sonucunda ve bazı riskleride göze alarak cumartesi günü led tv almış bulunmaktayım.Çoğu kişinin sadece adı var içi boş demesine ragmen electroworde ki elemanın gözümün önünde sony tv ye yumruk atması ve kötülemesine ragmen sony ps3 , sony vaio ve sony mp3 kullandığım için seriyi bozmamak adına sony bravia tv yi aldım çünkü güvendiğim bir marka ve imajı var.

Öncelikle tvnin görünümü çok şık ağırbaşlı bir görüntü veriyor insana ilk gören arkadaşlarımın yorumlarıda beni mutlu etti açıkcası , sony centerde tv çok ufak gelmesine rağmen gözüme odama kurdukları zaman baya büyük gözüktü.Şansım elektronikte hiçbir zaman iyi gitmedi ve kutunun içinden kumanda çıkmadı adamlar sadece kurulumu yaptı tvnin sitemini kuramadılar zaten 3-4 adımda kurulumu kendinizde yapabilyorsunuz.Neyse çok konuştum biraz tv yi anlatayım :))

Tv 100 hz ama motionflow 200 hz teknolojisi ile akıcı bir görüntü veriyor.Tv de mkv formatını oynatmıyor bu konuda biraz eksiklik var daha doğrusu sadece mp3,jpeg ve divx formatını oynatıyor.menü kullanımı gayet basit kullanışlı çok karışmıyor menüdeki bölümler ses kalitesi çok iyi 3 boyut ses özelliğini açtığında değişik bir ambiyans veriyor odaya en büyük korkum ps3 konusunda olmuştu ama sony yine beni üzmedi fifa 12 yi oynarken 1 kere bile lag ve tepkime süresi ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım renkler çok canlı ve hareketli ps3 ü açtığınız zaman tv herhangi bir ayar değişikliğine izin vermiyor direk ayarlıyor kendini yada ben değişikliği yapıcak yer bulamadım :) .Tv kumandasından ps3 menüsünü gezmeniz çok size kolaylık sağlıyor ben bazen logitech kol kullanırken mesajları okuyamıyordum bu kumanda sayesinde rahatca kullanabiliyorum herşeyi 3 boyut özelliği gerçekten başarılı fifa 12 yi bile 3d ye çevirebiliyor ama çokta başarılı olduğu söylenemez .Film için pc den hdmı kablo ile film açtım ve gerçekten hayran kaldım kaliteye sese ve akıcılığa.

Lafın kısası sony hayranlığı gbi algılanmasın ama gerçekten de pişman olmayacağınız bir tv aldığınızda kalitesi baştan sona kadar hissedebileceğiniz bir tv sony ex720 .Çok araştırdıkça insan karasız kalıyor tv konusunda ve düzgün seçim yapamıyoruz:) çok araştırmamakta fayda var diye düşünüyorum.

Herkese Saygılar sorunuz olursa seve seve cevaplarım

• tv hayırlı olsun..kutudan kumanda çıkmaması ilginç geldi açıkcası..nerede paketleniyor bu sonyler?sony ,tv konusunda en sevdiğim markadır ..en sevmediğim tv markası ise arçelik..(evdeki beyaz eşyaların yüzde 90'ı arçelik belirteyim hemen)..arçelik magazalarında sony ürünlerini görmeye başladıktan sonra biraz soğudum sony'lerden..ilk renkli tv miz olan arçelikten az çekmedik:(ama yınede nx veya hx almak istiyorum..iyi günlerde kullanın,tekrar hayırlı olsun..
  • Bizdede arcelik urunleri fazla bu arcelik sony bence pazarlama stratejisi kumanda olayi banada ilginc geldi ama aldigim magazaya gittigimde hmn yenisini verdiler ama servis tutanagi olmada islem yapmiyolar bu yuzden aldiginiz tvyi muhakkak servis gelip acmali
  • merhaba,
    37ex720 aldım. ancak 250-500 gb lık 2.5 harici harddiski görmüyor. klavuzda fat32 olması gerektiği yazıyor. fat32'ye çevirdim, disk boyutunu küçülttüm (16-32 gb) ama yine görmedi.
    flash disk (fat32) görüyor. arkadaşımın samsung tvsi hepsini görüyor, ama Sony görmüyor. Bunu Sony2ye yakıştıramadım.

Harici Harddisk okutabilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Sony KDL - 40EX710 Altyazı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.