Bildirim
Sony KDL-40S5500 YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: t_erhan
Sony KDL-40S5500 lcd tv yi satın almayı düşünüyorum. teknosa daki bir görevli S serilerinin türkiyede üretildiğini ve almamız gerektiğini söyledi. Aklımda bir sürü soru işareti oluştu. Bu model ile ilgili bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir ara Arçeliğin SONY'nin bir veya 2 modelini Türkiye'de üreteceği ilgili haber yayınlanmıştı. Bu anlaşma hangi aşamadadır bilemiyorum. Fakat 40s5500 modeli olma ihtimali var. Ama tabi sadece bir ihtimal...
Ayrıca böyle olsa bile üretiliyor değilde montaj yapılıyor şeklinde yaklaşmak daha doğru olur. SONY Japonya'da üretmiyordu bu TV'leri. Otomobillerde olduğu gibi Tv'lerde de her bir parçasını tek bir yerde ben üreteğim, sonra Dünya'ya satayım olayı kalmadı zaten. Paneli falanca yerden al, kasasını bilmem nereden, chipleri şurdan, filanca yerde de montajla şeklinde gidiyor bu işler...
-
Konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Euroasia ile görüştüm ürünün slovakyada imal edildiğini söylediler; siparişimi verdim. Bu üründen satın almak isteyen arkadaşlar için, ürün elime ulaşınca bilgilendirme yapacağım.
Hayırlı günler... -
dostum soyn kriz vede maaliyet düşürücü tedbirler sebebiyle bu şekilde anlaşması doğrudur benimde arçelik servisi arkadaşlara yakınlıgım neticeinde bildiğim üzere saece dış kasa değişiyor içi arçelik üretimi diyorlar ama biraz burumda karşıkılık var gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X