Şimdi Ara

Sony KDL - 40W4000 ' almak üzereyim '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip aklıma yatmış durumda bu televizyon. Heran alabilirm.

Sony KDL - 40W4000 ' almak üzereyim '

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W4000/
    http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/05/23/Sony-Bravia-KDL-40W4000-Full-HD-40in-LCD-TV/p1

Yalnız Nerden alacağım ve Fiyatı konusunda tereddütte kaldım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdl40w4000 3.459,00 YTL ve peşin fiyatına taksit yok.
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-40W4000 3.304,15 YTL ve yine peşine taksit yok
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-40W4000-LCD-TV,5118.html 3.181,23 YTL ve Peşin fiyatına 12 taksit!

Valla şimdi, istanbul bilişim, benim gibi pimpirikli adamın "açıcam orada bakacam, ölü piksel yoksa alacam" isteğine sıcak bakarsa, galip gelir.
    Ölü pixel olayının daha sonra belirme ihtimali ne kadardır?
    Servis menüsünden aletin ne kadar kullanıldığını öğrenebilir miyim? Servis menüsüne nasıl girilir?
    Laptopla kontrol edeceğim tabii izin verirlerse :)

Garanti olayına gelince, Sony'nin en iyi servisi bizim orada Sentez dir. İçim rahat.
    Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 6 Haziran 2008; 11:59:54 >

• Merhaba,

ben de birkaç gün öncesine kadar W4000'i almayı kafaya koymuştum, Sony bayisinde gözümle görünce
    kafam karıştı. Senin kafanı karıştırmak hiç istemem ama naçizane birkaç önerim olacak;

Antalya'da 8 taksit 3450ytl fiyat aldım ben. Internet üzerinde şu an için benim bildiğim en avantajlı yer
    şayet finans kartın var ise weblebi.com. %20 indirim ve 12 taksit fırsatı var, bu aklında olsun 3200ytl gibi birşeydi fiyat.

Asıl dikkat etmeni isteyeceğim detay ise W4000'in internette gezinen aktüel tüm fotograflarında ve açıklamalarında belirtilen
    "gece mavisi renk" kasası. Benim gördüğüm W4000'lerin dış kasası maalesef siyah ve piano black yani ayna gibi parlıyor.

Vga ile PC üstünden 1920x1090 rezolasyona ulaşılıp ulaşılmayacağı konsuu ise hala muamma, Sony'de çalışan eleman
    çıkamazsın HDMI olmadan dedi. Deneyen biri burada ispatlayana kadar da elimizdeki sınırlı bilgilerden biri bu W4000 için :)

Piano black ana vazifesi gören kasası olmasa 3200 ytl gözü kapalı verilir derim ben kendi adıma bu TV için.
    Panel 10bit ve renklerdeki canlılığıyla çok çok dikkat çekiyor W4000.
    Yanlız unutmadan, Sony bayiilerinden fiyat alın, internet üzerinden (gray market olanları saymıyorum) satış
    yapan sitelerle aşağı yukarı aynı fiyatlara yine taksit seçeneğiyle alabilmeniz mümkün. Artı olarak kurulumu da yaptırma
    şansınız olacak. Ölü piksel için tavırlarını özellikle sordum ben gittiğim Sony bayisine, eleman üçü beşi olmaz, öyle bir hata da
    Sony kimseyi ortada bırakmaz; kaldı ki bugün tv'yi satın alıp ertesi gün 500 ytl indirime girdiğinde daha önceden ürünü alan
    müşteriye Sony'nin hesabına 500ytl havale geçtiğini bir anektod olarak anlattı.

Umarım Türkiye genelinde Sony'nin tutumu bu şekildedir. Hele 5 yıl garanti verirken birkaç yüz ytl için hiç gray markete
    bulaşmayın derim.

saygılar, sevgiler

• İzmir Sony shop 40w4000 için 3100nakit , 3330/12 taksitle .

Yalnız arkadaşlar w4000leri uzun uzun inceledim bu hafta , v3000 ve d3500 yanyanaydı , açıkcası ben farkı göremedim . Gördüğüm en önemli fark renklerdeydi w4000de renkler daha doğaldı .

Bence alacaksanız mutlaka gidip görün test edin .
  • Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

VGA dan 1920x1080'e çıkmaması hiç problem değil. VGA analog bir bağlantı biçimidir. DVI to HDMI bağlantı ile gerçek HD görüntü alınabilir.
    1920x1080 desktop olsa bile VGA'dan HD filmlerde zaten DVI ve HDMI performansı alamazsınız.

Gece mavisi kasa olmaması da iyi benim için. Bu arada ben bulamadım gece mavisi kasa görseli

Weblebi, CardFinans ile İstanbul Bilişimi yakalamış. Hemde 5 Yıl Sony EURASIA Garantisi ile. (3.196,96 YTL)
    Pixel Garantisi Weblebi'de nasıl olacak? Bir de CardFinans'ı nereden bulucam ben şimdi?

Çok ama çok teşekkür ederim Sober07. Bakalım ne halt edeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 6 Haziran 2008; 13:23:44 >
  • güzel bir tv şimdiden hayırlı olsun
  • çok güzeelll çokk :)

benim D3000 i satıp alsammı diyorum acaba bitane :)

ben bir sony magazasından 32 '' w4000 için peşinde 2500 ytl fiyat aldım , bundan 6-7 ay önce 32''D3000 ine trink para 2650 ytl verdigim aklıma gelince bir ''oyy'' çektim ..

D3000 in bana verdigi haz ı düşünüp daha gelişmiş bir tv olan W4000 in görüntüsünü hayal ediyorumda , hakkatten muazzamdır :)
  • arkadaşım w4000 modeli iyi bir ürün .istanbul bilişim hakkında sana biraz bilgi verebilirim arkadaşım oaradan tv aldı. her türlü denemeyi yapabilirisn zaten yazdığın diğer firmalar bırak deneme yapmayı incelemene bile izin vermiyor normalde. birde adamlarda ilk aldığında 0 piksel garantisi var .diyelimki aldın eve gittin 1 piksel bile ölü olosa yenisiyle değiştiriyorlar.teknik servisleride çok iyi. ürün argoyla %100 sigortalı geldi ve aynı gün teknik servis gelip ürünün kurulumunu yaptılar. bence git bir bak derim garantili ürün niye fazla ödeyesin ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.