Şimdi Ara

SONY KDL-40W4000K - SAMSUNG LE-40B750 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki iki lcd tv arasında kararsız kaldım. Bu tv leri kullanan arkadaşlardan ve üstadlardan yardım bekliyorum. İki modelinde fiyatı aynı. Sizce hangisi alınabilir. Uydu tv ve pc bağlayacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SONY KDL-40W4000K
    SAMSUNG LE-40B750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slackerx -- 30 Temmuz 2009; 12:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slackerx

Arkadaşlar aşağıdaki iki lcd tv arasında kararsız kaldım. Bu tv leri kullanan arkadaşlardan ve üstadlardan yardım bekliyorum. İki modelinde fiyatı aynı. Sizce hangisi alınabilir. Uydu tv ve pc bağlayacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SONY KDL-40W4000K
    SAMSUNG LE-40B750

Samsung ekranı keskin siyah ve net renk veriyor ama parlıyor,ışık yansıtıyor.Karşıdaki pencere ve eşyalar ekranda gözüküyor.Sony çok konuşuldu,söylendi.Bende düşünmüştüm ancak bu seri v serisine göre yeni olmasına rağmen teknolojisi eski.8 bit panel koymuşlar.Normal sd yayınları
    nasıl gösteriyor bilmiyorum.Mağazalarda genelde dvd yayınları veriliyor.

Şunu aklınızdan çıkarmayın:

1- Önemli olan sd yayın kalitesidir.Bu da kullandıkları yazılımlarla kendini gösteriyor.Yoksa dvd ve HD yayınları hepsinde hemen hemen aynı ve kaliteli.
    2-Sony - philips -toshiba-sharp- löw gibi markalar henüz oturmamış,yerleşmemiş özellikleri koymuyorlar.
    Örneğin dix,mkv,vs gibi özellikler tam benimsenip standart hale gelmeden bu markalarca kullanılmıyor.
    Bir bakıyorsunuz show-premier lg vs gibi markalar en güncel teknolojileri hemen aletlerine yerleştiriyorlar, sony-philips koymuyor.
    LG- ve samsung bana göre tam yerleşmemiş teknolojileri koyup pazar paylarını artırıyor ve göz boyuyorlar

SON SÖZ :

Yaklaşık 5 ay araştırdım, sordum,gezdim hep kararsız kaldım.Geçen hafta PHİLİPS 42 PFL 8694 aldım.
    Ne çanak uydum var ne de dijitürk ve dsmart gibi paket yayınım.Evde telekomun kablo tv si var.
    2.5 tl fark ödeyerek Ptt nin dijital (teledünya) yayınına abone oldum.İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN
    pırıl pırıl bir görüntü alıyorum.Gerçekten mükemmel...

Denemiş ve kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.
    Görüntüde hiçbir basıklık ve bozulma yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo

quote:

Orijinalden alıntı: slackerx

Arkadaşlar aşağıdaki iki lcd tv arasında kararsız kaldım. Bu tv leri kullanan arkadaşlardan ve üstadlardan yardım bekliyorum. İki modelinde fiyatı aynı. Sizce hangisi alınabilir. Uydu tv ve pc bağlayacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SONY KDL-40W4000K
    SAMSUNG LE-40B750

Samsung ekranı keskin siyah ve net renk veriyor ama parlıyor,ışık yansıtıyor.Karşıdaki pencere ve eşyalar ekranda gözüküyor.Sony çok konuşuldu,söylendi.Bende düşünmüştüm ancak bu seri v serisine göre yeni olmasına rağmen teknolojisi eski.8 bit panel koymuşlar.Normal sd yayınları
    nasıl gösteriyor bilmiyorum.Mağazalarda genelde dvd yayınları veriliyor.

Şunu aklınızdan çıkarmayın:

1- Önemli olan sd yayın kalitesidir.Bu da kullandıkları yazılımlarla kendini gösteriyor.Yoksa dvd ve HD yayınları hepsinde hemen hemen aynı ve kaliteli.
    2-Sony - philips -toshiba-sharp- löw gibi markalar henüz oturmamış,yerleşmemiş özellikleri koymuyorlar.
    Örneğin dix,mkv,vs gibi özellikler tam benimsenip standart hale gelmeden bu markalarca kullanılmıyor.
    Bir bakıyorsunuz show-premier lg vs gibi markalar en güncel teknolojileri hemen aletlerine yerleştiriyorlar, sony-philips koymuyor.
    LG- ve samsung bana göre tam yerleşmemiş teknolojileri koyup pazar paylarını artırıyor ve göz boyuyorlar

SON SÖZ :

Yaklaşık 5 ay araştırdım, sordum,gezdim hep kararsız kaldım.Geçen hafta PHİLİPS 42 PFL 8694 aldım.
    Ne çanak uydum var ne de dijitürk ve dsmart gibi paket yayınım.Evde telekomun kablo tv si var.
    2.5 tl fark ödeyerek Ptt nin dijital (teledünya) yayınına abone oldum.İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN
    pırıl pırıl bir görüntü alıyorum.Gerçekten mükemmel...

Denemiş ve kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.
    Görüntüde hiçbir basıklık ve bozulma yok...

8bit panel eski teknoloji olabilir ama 10 bit panel de olsa arasında ki farkı çok anlayamayız.forumda çok tartışılmıştı bu konu

• 8 bit 16 pire tartışması boşuna göz var nizam var. git izle teknosalarda big marketlerde.
    şu an bana göre en iyi tv her açıdan samsung b650 serisi.
    fiyat/perf olarak da iyi kendinden pahalı modellerden de iyi. samsung kendini aşmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40D6500
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.