Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.006 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
30
Favori
108.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi şöyle hocam,çok bilgili değilim bu konuda..

Vaktinizi çalmakta istemem,biraz daha açıklayıcı anlatırsam,Digitürk kutuya bağlı anten kablosunu söküp Sony TV ye taktım,dahili alıcısını test etmek için.
    Sizin yayınladığınız kanal listesini tv ye yükledim,kanalların sıraları isimleri mevcut ancak yayın yok,bu da bende Turksat bağlantı olmadığı için olması gerek,çünkü tv ye taktığım kablo Digitürk anteninden gelen Eutelsat bağlantılı kablo,
    Sony tv ye bu bağlantı türü ile dahili uydu alıcısını kullanıp tv izleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Şimdi şöyle hocam,çok bilgili değilim bu konuda..

Vaktinizi çalmakta istemem,biraz daha açıklayıcı anlatırsam,Digitürk kutuya bağlı anten kablosunu söküp Sony TV ye taktım,dahili alıcısını test etmek için.
    Sizin yayınladığınız kanal listesini tv ye yükledim,kanalların sıraları isimleri mevcut ancak yayın yok,bu da bende Turksat bağlantı olmadığı için olması gerek,çünkü tv ye taktığım kablo Digitürk anteninden gelen Eutelsat bağlantılı kablo,
    Sony tv ye bu bağlantı türü ile dahili uydu alıcısını kullanıp tv izleyebilir miyim?

Malesef hocam olmuyor canaktan gelen kablonun Türksat uydusundan yayın alması gerekiyor.

Digitürk eutelsat üyeleri dahili uydu alıcısını kullanamıyor benim gibi bu yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• circumciser C kullanıcısına yanıt
    İzleyemezsin sanırım çünkü digitürk antende olan kanallar şifreli olması gerek. Şifreyi kutu çözüyor.

2. bir Türksat antenin olsaydı, antenden gelen kabloyu tvye takıp benim verdiğim kanal listesini, kutudan da digitürk'ü izleyebilirdin.

Yine de digitürk antenden gelen kabloyu tvye taktıysan şu yöntemi dene bir, belki gösterir kanallar.

HOME / Ayarlar / Dijital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Normal Tarama / Tam Tarama Ücretsiz Hizmetler TV / Sonraki / Uydu1 Okey Tuşu / Uydu 1 Açık / Lnb yapılandırması Evrensel, Otomatik, A, 13/18V (Okey Tuşu ile ayarla ayarlı değilse) / Return Return / Başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi baktım digitürk antenden gelen Türk kanalların hemen hemen hepsi şifrelenmiş.

Apartmanda merkezi sistem yok mu Türksat içeren. Bence bir Türksat anten ayarla. Türksatı tvden digitürk'ü kutudan izle aynı anda.

• Marco hocamın dediği gibi yayın alamıyoruz,hepinize teşekkür ederim hocam,eutelsat daha iyi diye oradan bağlattık,hata etmişiz :)
  • yeni güncelleme gelmiş. 2.704

55W805B
  • Sanırım NTV Spor HD geldi. Eve gidince bakacağım. 12015 H 27500 5/6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 27 Kasım 2015; 20:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Sanırım NTV Spor HD geldi. Eve gidince bakacağım. 12015 H 27500 5/6

Evet şimdi tarattirdim. HD gelmiş.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar sony w805c sahibiyim. uydudan kanalları aratınca 100 den başlıyor sıralamaya. 100 e kadar servis yok yazıyor 101 den sonra kaydediyor kanalları. sıralama yapmaksa tam bir işkence. verdiğiniz kanal listesi de sanırım bizim tv ile uyumsuz. usb deki kanal listesiyle televizyonun ülkesi aynı değil diye hata veriyor, yukarda bi kaç arkadaşın dediği gibi. bi çözüm yok mu ? :(
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    kendim sordum kendim cevaplıyorum.
    Arkadaşlar sony 43 w805c için türksat kanal listesi, ben çok uğraştım Allah rızası için paylaşıyorum, ama bu televizyona bu kadar para verip basit bi kanal listesi yayınlamayan ve sıralamayı kolay bi şekilde yapabilecekleri yerde bizi bu kadar uğraştıran sony e de hakkımı da helal etmiyorum.

kanal listesi: 9.12.2015

https://yadi.sk/d/_sd_URB6m6rSg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 9 Aralık 2015; 13:49:06 >
  • Ya arkadaşlar bende sony 40w605b tv var da dijital kurulum a gelip seçtiğim zaman kullanımda değil diyor bi el atsanız rica etsem
  • nuri tuzkaya N kullanıcısına yanıt
    Dijital kuruluma değil uydu otomatik ayarlama kısmına gireceksin, uydu ayarlayacaksan. Aynı menüde altlardadır menü bizimkine benziyorsa. Bu konunun ilk sayfasına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Aralık 2015; 20:24:06 >
    onları ayarladım da hatta kanalların listesi de görünüyo fakat HOME->AYARLAR-> DİJİTAL KURULUM buraya kadar gelip seçtiğimde tv uyarı veriyor, "Özellik kullanımda değildir" yazıyor bunu nasıl etkinleştircem onu bilemiyorum :(
  • nuri tuzkaya N kullanıcısına yanıt
    SONY 444 76 69
  • Sonunda geliyor Fenrbahçe HD
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    hocam bu listeyi tv ye nasıl aktariyoruz. usb belleke aktardim ama tv reaksiyon göstermedi. kanal listesi aktar secenegi de pasif bende. secilemiyor. simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafe M kullanıcısına yanıt
    2 tane usb girişi var tv'de. Ortadakine takın.

teşekkürler. akşam deneyeceğim. servisin kullandığı porttan başka bir port kullanıyorum. sanırım haklısınız. tekrar sağolun.
    hocam diger usb porttada tv kanal listesini görmedi. eksik birsey mi yapıyorum acaba? usb den direk gormesi gerekmiyor mu. son guncellemeyi boyle yapmistim. güncelleme mi sorun çıkartıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Televizyonun modeli nedir?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.