Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafe M kullanıcısına yanıt
    Benim kanal listesi ona uymaz. Diğer arkadaşın paylaştığı kanal listesi hangi modellere uyar henüz bilmiyorum. Yeni konu açıp oradan yardım isteyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a. arkadaslar. bu modelin destekledigi video formatlarini bilen biri soyleyebilirmi acaba. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova44

s.a. arkadaslar. bu modelin destekledigi video formatlarini bilen biri soyleyebilirmi acaba. teşekkürler.

http://pdf.crse.com/manuals/14HE364111/TR/codeclist.html#10

http://pdf.crse.com/manuals/14HE364111/TR/codeclist.html#section03

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    e-Militarist hocam verdiğin bilgi için teşekkürler. verdiğin listede avi uzantılı dosyaları da desteklediği belirtiliyor. benim tv mp4 ve mkv uzantılı dosyaları sorunsuz açıyor ancak avi uzantılı dosyaları açmıyor. bunu nedeni ne olabilir. acaba güncelleme me yapmam gerekiyor. elimdeki videoların tamamına yakını avi uzantılı. ayrıca aviden mkv cevirmekte cok zaman alıyor. bu konuda bilgin varmı acaba.
  • supernova44 S kullanıcısına yanıt
    Karışık bir olay. Ben de anlamadım gitti. Usb'yi mi kayıt ettirmek gerekiyor ya da tvye uyumlu bir harddisk mi gerekiyor nedir çözemedim. Hiç uğraşmayın. Hangi formatı görüyorsa, görmediği formatı o formata çevirip bilgisayarda, çevrilen formattaki dosyaları usb'ye atıp izleyin tvden.www.pcfreetime.com/download/FFSetup3.8.0.0.exe

• supernova44 S kullanıcısına yanıt
    Usb'yi tvye takın HOME / Ayarlar / Sistem Ayarları / Sorunsuz Akış ayarı / USB cihazı kaydını yapın bakalım ne olacak?

• Tamam eve geçtiğimde birde öyle deneyecem bakalim ne olacak.

• Selamlar arkadaşlar

Playstation için ayarlarınız nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Fil TV HD 100. Sırada...

1. 99. sıra arası bir kanalı silmek istiyorsanız önce en arkaya mesela 92'ye taşıyıp, taşıdıkdan sonra silin.

100. den sonraki bir kanalı silmek istiyorsanız önce en arkaya mesela 625'e taşıyıp, taşıdıkdan sonra silin.

Mevcut kanal listenizi usb'ye yedeklemek için; HOME / Ayarlar / Dijital kurulum / Program Listesi Aktarımı / Ver / Evet

Yedeklediğiniz kanal listesini tekrar televizyona yüklemek için, ya da resimde görülen kanal listesini televizyona yüklemek için; HOME / Ayarlar / Dijital kurulum / Program Listesi Aktarımı / Al / Evet

DISCOVER Tuşu / OPTIONS Tuşu / Kategori Ayarları / Hepsi Otomatik.

HOME / Ayarlar / Dijital kurulum / Uydu Otomatik Servis Güncelleme / Açık, Açık.

DISCOVER / Genel Uydu / TRT 1 HD

Düzen bu şekil.

Linkteki program listesi 13 Ocak 2016'ya ait.

http://app.box.com/s/rfctawvg68rf9lv7y98bnxmjmr957uya

Liste şöyle;

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

Yer yer hotbird kanalları da var listede...

Liste şunlarla uyumlu;

KD-85X9505B
    KD-79X9005B
    KD-70X8505B
    KD-75S9005B
    KD-65S9005B
    KD-65X9005B / X8505B / X9505B
    KD-55X9005B / X8505B
    KD-49X8505B
    KDL-65W955B
    KDL-60W605B / W855B
    KDL-55W955B / W829B /W828B / W817B / W815B / W805B
    KDL-50W805B / W815B / W817B / W828B / W829B / W706B / W705B
    KDL-48W585B / W605B / W705C
    KDL-42W705B / W706B / W805B / W815B / W817B / W828B / W829B
    KDL-40W605B / W705C
    KDL-32W705B / W706B / W705C

Merhabalar, bu listeyi w905'de çalışabilecek hale nasıl getirebilirim acaba?

• Lifeforest kullanıcısına yanıt
    Şuraya bir sorun. Programcı ile irtibat (sadece almanca veya ingilizce): Wolfgang.Litzinger@setedit.de

42w805 program listesi w905'de çalışabilecek hale getirilebilir mi setedit ile diye sorun. Vereceği cevabı buraya da yazın.

• kanal listesini 55w805c de nasıl aktarıcaz?
  • Herkese merhabalar.
    55x85c tvye sahibim. Bir kaç sorum olacaktı.
    Öncelikle bazı kanallar otomatik olarak gelmiş ancak bunlar 10000 ve üstü rakamlarda gözüküyor.
    Bunları düzenlemek istediğimde ise ulaşamıyorum. Numarasını yazıyorum öyle bir numara yok diyor.
    Bu konuda ne yapabilirim?
    Diğer bir mesele ise tek bir kanal eklemek istediğim zaman bunu nasıl yapacağım? Ben bulamadım. Kanal
    düzenleme işi insanı öldürüyor resmen.

herkese iyi seyirler.
    bu arada TV'den genel olarak memnunum :)
  • arsim A kullanıcısına yanıt
    444 76 69 a telefon açarak sorununuzu çözebilirsiniz kanal eklemek sony de yok tv kanalları kendi buluyor tkgs sanırım siz de de vardır.
  • kdl 55w805b kullanıcısıyım, benim tv min bluetooth çalışmıyor, bilgisayar veya telefonla arattırığımda tv yi buluyor bağlanmaya çalışıyor ama tv de hiç bir tepki yok tv de arattırdığımda da hiç bir şey bulamıyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

O televizyonda digitürk kullanmayacaksanız şöyle yapın;

1 - Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam.

2 - Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Yeni hizmetleri tara / Ücretsiz Hizmetler / TV / Sonraki / Uydu1 OK / Uydu1 Açık DİSEqC Kontrol A yazan bölümün üzerine gelip OK / Transponder üzerine gelip OK / Frekanslar bu konunun ilk mesajında. Örneğin TRT HD paketi frekansını Polarizasyonunu Sembol hızını gir tek tek. / Sonra 2 kere return tuşuna bas / Başla OK / 10 saniye içinde bulur. / Return / Sonraki / Genel Uydu / Aynı işlemler her yeni frekans için.

merhaba dediklerinizi yaptım 2 kanal buldu ama kanallar nereye eklendi bulamadım?

• mstfozdmr M kullanıcısına yanıt
    Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Tarama Tipi > Ağ Tarama / Hizmet Tipi > Ücretsiz (şifresiz) ya da Tüm Hizmetler / Kanal Tipi > TV & Radyo / Sonraki / Uydu1 üzerine gelip Seç / Uydu1 > Açık / LNB Yapılandırması üzerine gelip Seç (OK) 9750 10600 Otomatik / A / 13/18V / Geri / Transponder üzerine gelip OK 12380 Dikey 27500 / Geri / Geri / Başla

• Bizim de sabah servis kurulum yaptı da daha bakmadım. Hotbird uydusunu ayarlamadı. Yukarıdaki yorum dikkatimi çekti. Bir kere otomatik tarama yapınca yeni kanalları her zaman kendisi mi buluyor?

• Hocam bizim TV'yi de servis kurdu kanal listesi karmakarışık. Fabrika ayarlarına nasıl dönerim W805C'de? Herşeyi kendim ayarlamak istiyorum.

• C'nin menüsü nasıl bilmiyorum. Bizim B'nin şöyle,

Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam.

Fabrika ayarlarına dönmek derken, bu uydunun fabrika ayarlarına dönmesi.

Bir de televizyonun fabrika ayarlarına dönmesi var. Bence oraları karıştırma. Uyduyu sıfırla yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 4 Şubat 2016; 13:34:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.