Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Arkadaşlar Sony 50W805B kullanıyorum bu cihazların arkadan adaptöre bağlanan kablosunun ucu izlediğimiz yerde yerinden oynuyor ve TV kapanıp açılıyor. TV nin arkasındaki kablo bağlantı yerini aşırı dandik yapmışlar. En ufak bir oynamada, titreşimde cihaz kapanıp açılıyor. Mecbur bantla tutturuyoruz. Bizde ki cihazda mı yoksa hepsinde mi böyle? Sony yi arasak çare bulabilirler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bağlantı yeri ile ilgili çözümü olan veya aynı sorunu yaşayan yok mu? Çok dandik bu arkadaki bağlantı yeri!
  • Sony x8505c alırken iyice araştırın verdiğiniz parayla nasıl rezil oluyorsunuz kanal ayarlarken nasıl çıldırıyorsunuz yetkili servislerin hiçbir işe yaramadığını tv yi zararına da ılsa satmayı düşüneceksiniz. Düşünün kanal ayarlamak bir çile kanla geçişleri 4 saniye ve ekran kararak Sony diye aldanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony programına gerek yok. Program - Kanal Listesi klasörünü usb belleğine at, tvye tak. Uyarı çıkar takınca. Çıkmazsa HOME / Ayarlar / Dijital kurulum / Program Listesi Aktarımı / Al / Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 12 Mart 2016; 15:25:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler keşke şu kanal listesini bilgisayardan istediğimiz gibi ayarlayabilme imkanımız olsaydı.
  • Ayarlayabilirsin,www.seteditfiles.de/SetEditSony/SetEditSony_installation_en.exe

Ücretsiz olarak 20 kanal taşıma silme hakkın var toplam bir açılışta.

19 değişiklik yap, kaydet, programdan çık tekrar aç kaydettiğin listeyi.

Bu mesaja eklenen görseller:

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

Bu iyi oldu teşekkürler

Birde kanald HD var mesela bu açılırmı Dsmart olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 12 Mart 2016; 16:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bu iyi oldu teşekkürler

Birde kanald HD var mesela bu açılırmı Dsmart olmadan?

Açılır. Beni verdiğim kanal listesinde 8. sırada.

Peki tekrar teşekkürler ayarlıyorum şimdi
  • bu televizyonun hiç bir yerde olmayan iki özelliğini buldum ne kataloğunda var ne sitelerde 1. Picture in picture 2. seyretdiğin kanaldan bir başka kanal geçtiğinde önceki kanal geçmesi aşğıda videoda verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takasci -- 19 Mart 2016; 3:03:18 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takasci -- 19 Mart 2016; 3:01:13 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

42w655a modeline sahibim.
    Bugün uydu ayarlarını yeniden yapmak istediğimde Türksat 3a kanallarının hiçbirini bulmuyor.
    Çıkan kanallar sadece 4a uydusundaki kanallar.
    3a kanallarını bulmamız için nasıl bir tarama yaptırmamız gerekiyor
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca söz konusu editör programının lisansı hali aşağıdaki linkte bulunuyor sınırsız kullanabilirsiniz.

https://www.sony.de/support/de/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/sony-editor/sony-editor
  • KaraKule06 kullanıcısına yanıt
    Orijinalden alıntı: e-Militarist

Şimdi arkadaşlar. Televizyonu alalı 1 hafta - 10 gün oldu. Servisin kurmaya eve gelip evden çıkması arasındaki süre 10 dakika yoktur. Rüzgar gibi geldi geçti. Kurulum ücretsiz ya, ondan! Neyse benim gibi televizyonu yeni almış olanlara anlatıyorum şimdi. Servisin yüklediği kanal listesi onların olsun. Hatta olmaz olsun. Tüm kanalları siliyoruz. Şöyle; Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Tarama Tipi > Ağ Tarama / Hizmet Tipi > Ücretsiz (şifresiz) ya da Tüm Hizmetler (Kafanıza göre. Ben önce şifresiz tv kanallarını arayacağım. Sonra bir de Tüm hizmetler ile bir arama yapacağım. Şifreli şifresiz tv *radyo karman çorman olmasın liste.) / Kanal Tipi > TV / Sonraki / Uydu1 üzerine gelip Seç / Uydu1 > Açık / LNB Yapılandırması üzerine gelip Seç (OK) 9750 10600 Otomatik / A / 13/18V / Geri / Transponder üzerine gelip OK 12380 Dikey 27500 / Geri / Geri / Başla

Taramanın bitmesini bekleyin. Kanallar 100'den sonra sıralanacaklar.

418 TV kanalı buldu (Şifresiz)

Şimdi kafanıza göre sıralayın kanalları. Toplu taşıma yok. Tek tek. Taşıma bitince usb belleğe yedekleyin listeyi.

Edit 3: Home / Ayarlar / Digital Kurulum / Uydu Otomatik Servis Güncelleme / Açık / Açık

Televizyon her açılışında yeni kanal varsa otomatik ekleniyor listeye. (Günde 1 kere)

• Merhaba, bilgi paylaşımları için teşekkür ederim.
    Kaybolan kanalları bulmam konusunda oldukça yardımcı oldunuz.

KDL-55W807C modelini kullanıyorum.
    Fakat "Program Listesi Aktarımı" ile ilgili problemim var.
    Teknik ayarları kısmı içerisinden ulaşıyorum ama "Program Listesi Aktarımı" aktif değil, o yüzden seçip listeyi kaydedemiyorum.
    Bunu aktif hale getirmenin bir yolu varmıdır?

Bu sorunu Sony desteğe yazdığımda TV'nin güncellemesini yolladılar, ki o güncellemeyi daha önce yapmıştım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadarlogoth

Merhaba, bilgi paylaşımları için teşekkür ederim.
    Kaybolan kanalları bulmam konusunda oldukça yardımcı oldunuz.

KDL-55W807C modelini kullanıyorum.
    Fakat "Program Listesi Aktarımı" ile ilgili problemim var.
    Teknik ayarları kısmı içerisinden ulaşıyorum ama "Program Listesi Aktarımı" aktif değil, o yüzden seçip listeyi kaydedemiyorum.
    Bunu aktif hale getirmenin bir yolu varmıdır?

Bu sorunu Sony desteğe yazdığımda TV'nin güncellemesini yolladılar, ki o güncellemeyi daha önce yapmıştım zaten.

Kendi kanal listenizi usb belleğe yedeklemekten bahsediyorsanız, usb belleğinizinin formatı ile alâkalı olabilir sorun. Boş bir usb bellek bulun. Fat32 formatında formatlayın belleği, öyle takın tv'ye. Olması lazım.

Bizim kanal listesi sizin tvye uymaz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Nisan 2016; 23:39:07 >

• Herkese merhabalar, söz konusu TV olduğunda olaylara çok fransız kalıyorum bu konu başlığındaki TV Modeli ile bu ilandaki TV'nin farkları nelerdir acaba ? çok bir fark varmıdır ?

SONY KDL43W805CBAEP 43 inç 108 cm
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/.Vvw92ijRtoM.facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 8 Nisan 2016; 1:33:38 >

• 55w805b tv sahibiyim. tv uydu saatine baktığımda 1 gün sonrasını gösteriyor. bu sorunla karşılaşan oldumu? nasıl düzeltilir?
    Öncelikle elinize sağlık.

Uydu dünyası ile oldukça haşır neşirim, ama daha önce hiç TV dahili uydu alcıısnı kullanmaya ihtiyaç duymadım, bu sebeple kanal listesi de yüklemedim.

Yeni aldığım TV 4K olduğu için, şimdi 4K yayın denemek istiyorum, zira elimde harici alıcıların hepsi FullHD, 4K tunerlerı yok.

Televiyoznum 65X8505D, bu kanal listesi uyumlu olur diye düşünüyorum. Ancak değerli zamanınızı alarak bir kaç soru sormak istiyorum,

1) Turksat antetimin bulunduğu kablo Diseqc bağlantılı. 42.0 - 13.2 - 23.5 - 19.2 şeklinde, benim TV'nin tunerı diseqc kullanımını destekliyor mu?

2) TV'nin özelliği sanırım twin tuner, Digiturk anteni olan 7.0 MDU5 antenimi de ikinci bir anten kablosu olarak takma ve iki tunerı aynı anda kullanma şansım var mı? Sanırım Digiturk şu anlık 4K test kanalını şifresiz yayınlıyormuş.

3) Listede TRT 4K kanalını göremedim, eklenme şansı var mı yoksa ben manuel mi eklemeliyim?

Saygılar.

• arkadaşlar içinizden biri tv8 ve ya fox tv açıkken 10-15 saniye sonra info tuşuna basıp tarih saate bakabilirmisiniz? bende hep bir gün sonrasını gösteriyor bu kanallar. gerisinde sorun yok. şuan fox ve tv8 23 nisan tarihinde :) bu sorun yüzünden kayıt işleminde problem yaşıyorum. tarih sorunu kanaldanmi tvdenmi bilemiyorum. bakar ve buraya cevap yazarsanız çok sevinirim.
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Kanaldan.

the wade sana sonra yardımcı olmaya çalışacağım.
  • sizde de aynımı peki hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.