Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Kanallarla, TÜRKSAT'la alâkalı bir durum. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok enteresan. arkadaşımda modülle dsmart kullanıyor onu aradım. tv si 49ub830v ama bende saat tarih normal dedi. inşallah çabuk düzelir
  • Tarih sorunu icin sonye mail atmistim. Urunun yanindayken arayin dediler. Aradim ilk defa ben boyle bir sorun icin basvurmusum. Gerekli yerlere iletceklermis. Bu sorunu olanlar 444 SONY i ararsa belki bu konu hakkinda urun bir guncelleme alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABALAR X8305C Series TV VAR KANAL VERMİŞ OLDUGUNUZ LİNK SANIRIM BU SERİYİ DESTEKLEMİYOR USB Yİ TV YE TAKTIGIMDA KANAL AKTARIM PASİF AKTİF HALE GELMİYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BU SORUNU NASIL DÜZELTİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KIN

MERHABALAR X8305C Series TV VAR KANAL VERMİŞ OLDUGUNUZ LİNK SANIRIM BU SERİYİ DESTEKLEMİYOR USB Yİ TV YE TAKTIGIMDA KANAL AKTARIM PASİF AKTİF HALE GELMİYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BU SORUNU NASIL DÜZELTİRİM

Televizyonunuz için en güncel yazılım yüklü mü? v3395 yüklü mü?

Yüklemek için.

www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/kd-4k-2015-android-models-update-v3395-eub-eu

KD-55S8505C / S8005C
    KD-43X8305C / X8307C / X8308C / X8309C
    KD-49X8005C / X8305C / X8307C / X8308C / X8309C
    KD-55X8005C / X8505C / X8507C / X8508C / X8509C / X9005C / X9305C
    KD-65X8505C / X8507C / X8508C / X8509C / X9005C / X9305C
    KD-75X8505C / X9105C / X9405C için.

İndirdiğiniz zip dosyası içinden klasörü çıkarın usb'ye atın tv'ye takın yönlendirmeleri takip edin. Klasörü atacaksınız usb içine.

• bu alete elimdeki frekansı girip kanal eklemek sıtesem nasıl yapabılecegım konusunda yardımcı olurmusunuz

42w805 var trt4kyı ekleyemedım bilen varsa allah rızası ıcın yardım edın ne denedıysem olmadı
  • Hocam merhaba.
    Benim bildiğim sendeki tv Full hd. TRT4K yayını senin tv içerisindeki uydu alıcı desteklemezki. Bir şekilde frekansı yuklesen bile sadece ses gelir görüntü alamazsınız.

• zaman ayirip cevap verdigini icin tesekkur ederim...
  • tvde kaydettiğimiz yayını bilgisayarda izlemenin bir yolu varmı? klasörün içindeki m2ts dosyasını media player classic okuyamadı. son codeclerde yüklü gerçi.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    612'den sonraki kanalları neden izleyemiyoruz? Birde programı kurdum kanalları filan dizdim. 613. kanaldan itibaren kırmızı renkli ve yanında çöp kutusu var. Ne anlama geliyor bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

612'den sonraki kanalları neden izleyemiyoruz? Birde programı kurdum kanalları filan dizdim. 613. kanaldan itibaren kırmızı renkli ve yanında çöp kutusu var. Ne anlama geliyor bunlar?

Onlar şifreli ve yayın olmayan kanallar. Hayat yok onlarda.

• Tivibu Ramazan HD ve Tivibu Ramazan SD şifresizler.

11880 H 20000 2/3

• Merhaba konunun ilk sayfasından beri okuyurum cihazım KDL-43W805C bu programları yani kanalların yerlerini değiştirmek çok zor.Ayrıca bende program listesi aktarımı diye seçenekte yok yani bilgisyara bir program indirdim ama tvden flaşa karışık kanalları aktaramadım.
  • Merhaba,

Konudaki mevcut kanal listesi 43w805c ile uyumsuz. TV'den aldığım ile buradaki listenin dosyaları içindeki kodlamalar da çok farklı olduğu için editor ile de düzenleyemiyorum. Editör ile kısmen bir liste yapıyorum fakat kanalların 101'den başlaması ve bunları alt sıralara taşımak çok yavaş ve zor. O yüzden elinde 43w805c bu model için düzenli bir kanal listesi olan ya da kolaylık sağlayacak bir kaynak mevcut olan var mı? @e-Militarist

Teşekkürler.
  • smilingjack kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı var, bekliyorum.Ayrıca Soniye de e-posta attım.Geç dönerler ama cevabı burada paylaşacağım
  • hakan_sp kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Sony müşteri hizmetlerini arayarak, kanal listesi talebinde bulundum. Mail yoluyla göndereceklerini belirttiler. Ulaştığı zaman buradan sizinle de paylaşabilirim akşam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smilingjack -- 10 Haziran 2016; 13:50:35 >
  • 43w805c model tv için Sony'den aldığım kanal listesini herhangi bir değişiklik yapmadan paylaşıyorum. Aşağı linkten indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/8g806naVsQe35
    Teşekkür ederim sanırım bunu da dijital kurulum menüsünden yüklüyoruz öyle değil mi?
  • hakan_sp kullanıcısına yanıt
    yerini buldum fakat flaştaki dosyayı tv bulamıyor flaşta sadece o dosyamı olması gerekiyor ?
    Tv gördü mü usb bellek ile dosyayı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.