Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.006 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
30
Favori
108.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

C'nin menüsü nasıl bilmiyorum. Bizim B'nin şöyle,

Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam.

Fabrika ayarlarına dönmek derken, bu uydunun fabrika ayarlarına dönmesi.

Bir de televizyonun fabrika ayarlarına dönmesi var. Bence oraları karıştırma. Uyduyu sıfırla yeter.

Televizyon fabrika ayarına dönerse ne olur ki ? Zararlı mı böyle şeyler ?
  • Renk, ses ayarları karışabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Peki hocam.
  • Listeyi kdl-43w805c ile uyumlu hale getirmek mümkün mü acaba?
  • Merhaba arkadaşlar;
    KDL 55W805B SONY televizyona sahibim. Son günlerde kanal geçişleri esnasında ardarda kanal değiştirirken bir iki kanal sonra açmış olduğum kanal farklı bir kanal açmış gibi kapanıp açılıyor.Daha önceden böyle bir durum yok idi. Bunun sebebi ne olabilir? Bilgisi olan varmı? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Sony 50W805B kullanıyorum bu cihazların arkadan adaptöre bağlanan kablosunun ucu izlediğimiz yerde yerinden oynuyor ve TV kapanıp açılıyor. TV nin arkasındaki kablo bağlantı yerini aşırı dandik yapmışlar. En ufak bir oynamada, titreşimde cihaz kapanıp açılıyor. Mecbur bantla tutturuyoruz. Bizde ki cihazda mı yoksa hepsinde mi böyle? Sony yi arasak çare bulabilirler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Hocam bu tv için internetten film seyretmek nerdeyse imkansız Bir çözüm yolu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w805c modeli için kanal ayarlarını nasıl yapacağız arkadaşlar hepsi birbirine karıştı programların :/ acil yardım lütfen
  • Arkadaşlar lütfen yardım

Bu tv ye filbox modül aldım taktım.

Şimdi ne yapacağım nerdeki ayarları değiştirip ayarlayacağım.

Hocam aynen bu şekilde olduğu zaman normal kanallarımız geliyor.

Burada ne yaparsak filbox cam modülü devreye sokmuş olurum.

Bir yerlere filbox un frekans sembol ayarlarını felan mı girmem gerek

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama değil de Home / Ayarlar / Digital kurulum / Digital ayar var oralarda. Oradan olabilir.
    1 saate deniyorum hocam teşekkürler olmadı sonu de servisin cep telefonunu istedim yapamazsam o yardımcı olacak

Onun demesi digitürk dsmart yazan yerde yeniden oluştur diyip tp sembol vs gir dedi

Bakacağım

• Uydu otomatiğe geliyorum tp felan ayarlarını giriyorum thor 0.8'W uydusundan bana 18 tane filbox kanalı buluyor

Aradım filboxu evet bizim 18 kanalımız var gerisi turksata bulunan bildiğiniz yayınlar dedi

Dedim peki diğerleri nerde atv,show,fox vs vs

Dediki zaten neden thor uydusundan geliyor anlamadım normalde turksattan gelmesi lazım dedi

Yani ne sony müşteri hiz yapabildi nede filbox

Bende şimdi kurcalaya kurcalaya birşeyler yaptım galiba olacak hem 18 kanal filboxun kanalı

Gemde türksat yayınları gelecek

Ama filboxu turksattan bulamadım o ilginç

thor dediğine bakma. Turksat o. Dikkate alma thor yazısı çıkmasını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi ya vallahi hocam dediğin gibi ise bu millet boşuna yaşıyo.

Filbox çu filboxu bilmez
    Sony tv sini arama yatıramaz

Biz donanımhabere boşuna takılmıyormuşuz bir kez daha anladım. Uç noktada bilgiler hep buralardan çıkıyor.

Bu arada yemin ederim 12 saatir uğraşıyorum olacak gibi kanal sayısı şuan 1200 lere çıktı taramanın bitmesine %20 kaldı

Baktım olmadı alacağım filboxu benzin döküp yakacağım youtube da koyacağım mokarım filboxuna diye

Yahu madem 18 kanal var bizi ne yanıltıyom yüzlerce kanal var diye

Bende 18 kanal çıkıyor diye sürekli sürekli farklı farklı kombineler denedim durdum

Yahu reklamo şöyle yap

Filbox da 18 adet ücretli olan şifreli olan kanallar bizde ücretsiz de geç

Arkadaş deli oldum yemin ederim giden zamanıma yazık

Benzin döküp yakarım gider 600tl verip çift çanak kurdurup balkona apartmandan bağımsız kafam rahat olur

Deli oldum yemin ederin ya. Ama olayı çözdüm şimdi taze bir arama yaptırırım bu gece

Şuan bazı yerlerde turksatı 2 kez taradı galiba ben 2 kez ayno frekansı girdim yani her kanaldan 2 tanede olabilir

Şu tarama bitsin temiz bir tarama ile yatarım sabah bitmiş olur çok ağır ilerliyo 120dk dan aşlağı sürmüyo.

Bazen ekrana kafa atasın geliyo

18 kanal dışında olanlar TÜRKSAT Kanalları. 18 kanal da TÜRKSAT kanalı ama modül şifrelerini çozuyor işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 50W815B için güncel ve kategorilere ayrılmış kanal listeniz var ise paylaşabilirseniz sevinirim. bu arada kanal listelerini kendimiz bilgisayardan nasıl duzenleyebılırız? yardımcı olursanız cok sevınırım.
  • arkadaşlar bende de kd 65x8505c modeli var uyumlu cihazlar listesinde yok ama ben yine de denedim
    home/ayarlar/kanal ayarı/dijital kurulum/teknik ayarları/program listesi aktarımı yolunda bu seçenek var ama aktif değil uyumsuz olduğundan mı yoksa ben usb'ye atarken yanlışlık mı yaptım
  • Şimdi arkadaşlar konuda paylaşılan kanal listelerini olduğu gibi Tv'ye aktarmak için sony programımı gerekiyor yoksa başka bir adımmı uygulamam lazım?
  • Ntv hd ve ntv spor hd yi yüklediğimden beri kanal geçişlerinde bazen donmalar yavaşlamalar oluyor can sıkıcı bir durum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.