Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Dijital manuel ayara da bakayım. 2 3 resim daha isteyeceğim böyle. Sıfırdan kurulum yapacağız. Sıfırdan kurulum yapmadan önce servis listesini sileceğiz. Şimdi değil sonra.

Program listesi düzeltme içinden taşıyacaksın sonra kanalları. Sıfırdan kurulum sonrası.

Ortak ne oldu olmadımı 4K tv de 4K kanal yok,acaba Sony müşteri hizmetlerine bi dahamı yazsam...
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Evet tekrar yaz, 4k olan listeyi iste servisten.
  • quote:

Evet tekrar yaz, 4k olan listeyi iste servisten.

peki manuel ekleme yapılamazmı frekanslar girilirse...
  • quote:

Şimdi arkadaşlar. Televizyonu alalı 1 hafta - 10 gün oldu. Servisin kurmaya eve gelip evden çıkması arasındaki süre 10 dakika yoktur. Rüzgar gibi geldi geçti. Kurulum ücretsiz ya, ondan! Neyse benim gibi televizyonu yeni almış olanlara anlatıyorum şimdi. Servisin yüklediği kanal listesi onların olsun. Hatta olmaz olsun. Tüm kanalları siliyoruz. Şöyle; Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Tarama Tipi > Ağ Tarama / Hizmet Tipi > Ücretsiz (şifresiz) ya da Tüm Hizmetler (Kafanıza göre. Ben önce şifresiz tv kanallarını arayacağım. Sonra bir de Tüm hizmetler ile bir arama yapacağım. Şifreli şifresiz tv *radyo karman çorman olmasın liste.) / Kanal Tipi > TV / Sonraki / Uydu1 üzerine gelip Seç / Uydu1 > Açık / LNB Yapılandırması üzerine gelip Seç (OK) 9750 10600 Otomatik / A / 13/18V / Geri / Transponder üzerine gelip OK 12380 Dikey 27500 / Geri / Geri / Başla

Taramanın bitmesini bekleyin. Kanallar 100'den sonra sıralanacaklar.

418 TV kanalı buldu (Şifresiz)

Şimdi kafanıza göre sıralayın kanalları. Toplu taşıma yok. Tek tek. Taşıma bitince usb belleğe yedekleyin listeyi.

Edit 3: Home / Ayarlar / Digital Kurulum / Uydu Otomatik Servis Güncelleme / Açık / Açık

Televizyon her açılışında yeni kanal varsa otomatik ekleniyor listeye. (Günde 1 kere)

Hocam Merhaba kanal ayarları için transponderi 11844 dikey sağ 02222 mi yapacağız yoksa sizin ilk sayfadaki frekansları mı 12380 dikey sağ 27500 ü mü kullanalım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    12380.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

12380.

635 kanal bulundu doğrumudur ?

• quote:

12380.

Kanalları tek tek taşıyoruz değil mi ?

Doğrudur. Evet tek tek.

• quote:

Doğrudur. Evet tek tek.

Hocam bazen kanallar kendiliğinden siliniyor. Örneğin çocuk için disney Chanel silindi yeniden tekrar tarat mak zorunda kaldım. Çaresi yok mu acaba. Teşekkürler

Kendiliğinden silinen kanal pid vid vs.si değiştiğinde kanalın, silinirler. En arkaya eklenirler otomatik, yayın hayatına devam eden bir kanalsa şayet. Baktınız eklenmemiş ama öyle bir kanal var, manuel ekleyeceksiniz kanalın frekansını. Yeni hizmetleri tara seçeneği altından.

• quote:

Kendiliğinden silinen kanal pid vid vs.si değiştiğinde kanalın, silinirler. En arkaya eklenirler otomatik, yayın hayatına devam eden bir kanalsa şayet. Baktınız eklenmemiş ama öyle bir kanal var, manuel ekleyeceksiniz kanalın frekansını. Yeni hizmetleri tara seçeneği altından.

Yeni hizmetleri tara dememiz yeterli olur mu acaba

Yeni hizmetleri tara, Sonraki, Uydu1, Uydu1 Turksat Açık DİSEqC Kontrol A, Transponder Frekans vs. girilip, Return geri, geri, Başla. 100'den sonra ilk boşluğa eklenir listede olmayan bir kanal varsa. Listede olan kanallar aynı yerlerinde dururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Ağustos 2016; 21:54:50 >
  • quote:

Yeni hizmetleri tara, Sonraki, Uydu1, Uydu1 Turksat Açık DİSEqC Kontrol A, Transponder Frekans vs. girilip, Return geri, geri, Başla. 100'den sonra ilk boşluğa eklenir listede olmayan bir kanal varsa. Listede olan kanallar aynı yerlerinde dururlar.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardımlarınız için çok makbule geçti.

• Benim tv sorun çıkarmaya başladı harici disk taktığım zaman güç kesiyor nedense önceden yapmıyordu

• bazı kanallarda sinyal yok diyor, bazılarıda net çekmiyor. acaba benim kabloda mı bir sorun var?
  • Uydu frekansı girip de kanal ekmelek nasıl oluyor

• Selamlar, Sony KDL-42W805B model TV'de alt yazı büyütme işlemi nasıl gerçekleştiriliyor. Çok uğraştım, yapmak için ama bulamadım. Yardımlarınızı arz ederim. İyi forumlar.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    patron selamlar,

50w815B kullanıyorum, bu televizyonun kumandasında kanal listesi diye bir tuş yok mu? kanal listesini kumanda dan göremiyorum hangi kanal neredeyse ya tek tek veya tuşlayarak gidiyorum. kanal listesi tuşu yok veya var ben mi göremiyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmpower

patron selamlar,

50w815B kullanıyorum, bu televizyonun kumandasında kanal listesi diye bir tuş yok mu? kanal listesini kumanda dan göremiyorum hangi kanal neredeyse ya tek tek veya tuşlayarak gidiyorum. kanal listesi tuşu yok veya var ben mi göremiyorum??

DISCOVER tuşu yok mu?

• Arkadaşlar selamlar benim tvnin (42w805b) kumandası bozuldu nasıl temın ederım? orjınalı çok yusek bi fiyattır sanırım muadılı iş gorurmü başına gelen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.