Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burayı arayıp bir sorun.www.tarlacilar.com/iletisim/4586271107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Eylül 2016; 15:43:46 >
  • 2 yıldır digiturk kullanıyordum bugün itibariyle iptal ettim.. tvde uydu varmış hacılar insan bi söyler 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

2 yıldır digiturk kullanıyordum bugün itibariyle iptal ettim.. tvde uydu varmış hacılar insan bi söyler 😂

Digitürk kanallarını izleyemezsin yalnız kutusuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Hocam pek bakmıyorum tvye zaten arada ntvspor film kanalları falandı..

Akşam kurulumu yapmayı düşünüyorum hazırladığın rehber sayesinde inşallah halledebilirim..

Bağlantı için uydu girişini kullanacağım anladığım kadarıyla peki hdmi görüntü sağlıyor mu?

• @e-Militarist

Usb ile mi yükleyeyim eklediğin dosyaları ?

hocam senin ayarlar ve msjlardan çok yararlandık. benim bir sorum olacak. bazen otomatik olarak bazı kanallar siliniyor, giriyorum kanala, kanal değişmiş veya kaldırılmış diyo ve kanal listesinden siliniyor. (örneğin ulusal tv) 1'den 600'e kadar bakıyorum kanal listesine başka ulusal tv yok. bu şekilde yeni hizmetleri tara yapıyorum, önce 1 kanal buluyor başka da kanal bulmuyor... manuel ekleme nasıl yapacağım hocam?

mesela gene kendi kanal listemde olmayan birkaç kanal daha yayın hayatına başlamış bende yok onları da eklemek istiyorum (uydu kanallarını silip baştan yüklediğimde benim istediğim kanallar çıkıyor ancak sıfırdan tek tek elle sıralama yapmak çok zor olduğundan soruyorum manuel eklemeyi soruyorum ya da başka bir yolu varsa mevcut listeye sonradan kanal ekleme onu soruyorum hocam)

ilgine şimdiden tşkler
  • Hiç güncelleme gelmiyor tv ye 815b

• Kanal siralama nasil yapiliyor?

Hocam kanal listesini 805c ye yüklemeye çalışınca ülke hatası alıyorum yükleyemiyorum nasıl yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, müsait bir zamanda soruları cevaplamaya çalışacağım. Gerçi hepsini daha önce yazdım konuda.

• manuel frekans girerek kanal eklemeyi bilen yok mu??
    merhaba 49x8305 hazır kanal listesi lazım yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler
  • Fb tv hd turksatta yok. Listedeki fb tvnin kalitesini arttırdılar geçen hafta. Yayın kaliteli oldu.

• Ulusal tv de aynı şekil. Onun kalitesi de arttırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

merhaba 49x8305 hazır kanal listesi lazım yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler

Hazırladığım liste şunlar için

KD-85X9505B
    KD-79X9005B
    KD-70X8505B
    KD-75S9005B
    KD-65S9005B
    KD-65X9005B / X8505B / X9505B
    KD-55X9005B / X8505B
    KD-49X8505B
    KDL-65W955B
    KDL-60W605B / W855B
    KDL-55W955B / W829B /W828B / W817B / W815B / W805B
    KDL-50W805B / W815B / W817B / W828B / W829B / W706B / W705B
    KDL-48W585B / W605B / W705C
    KDL-42W705B / W706B / W805B / W815B / W817B / W828B / W829B
    KDL-40W605B / W705C
    KDL-32W705B / W706B / W705C

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal.37

manuel frekans girerek kanal eklemeyi bilen yok mu??

Konuda anlatmıştım daha önce. Bulamazsanız konuda, söyleyin tekrar tarif edeyim.

Buyrun

Yeni hizmetleri tara, Sonraki, Uydu1, Uydu1 Turksat Açık DİSEqC Kontrol A, Transponder Frekans vs. girilip, Return geri, geri, Başla. 100'den sonra ilk boşluğa eklenir listede olmayan bir kanal varsa. Listede olan kanallar aynı yerlerinde dururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Ekim 2016; 22:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Konuda anlatmıştım daha önce. Bulamazsanız konuda, söyleyin tekrar tarif edeyim.

Buyrun

Yeni hizmetleri tara, Sonraki, Uydu1, Uydu1 Turksat Açık DİSEqC Kontrol A, Transponder Frekans vs. girilip, Return geri, geri, Başla. 100'den sonra ilk boşluğa eklenir listede olmayan bir kanal varsa. Listede olan kanallar aynı yerlerinde dururlar.

manuel kanal eklemeyi bulamadım tekrar söylerseniz zahmet olmazsa bi ara öğrenmiştim ama unuttum malum bizim tv lerin menüleri biraz karışık:S
  • quote:

quote:

quote:

Buyrun

manuel kanal eklemeyi bulamadım tekrar söylerseniz zahmet olmazsa bi ara öğrenmiştim ama unuttum malum bizim tv lerin menüleri biraz karışık:S

Ayarlar, Dijital kurulum, Uydu Otomatik Ayarlama, Evet, Sonraki, Genel Uydu, Yeni hizmetleri tara, Ücretsiz Hizmetler, TV ve Radyo, Sonraki, Uydu1 OK, Uydu1 OK, Transponder OK, Frekans gir, Polarizasyon Ayarla, Sembol Hızı gir, Return, Return, Başla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun

Ayarlar, Dijital kurulum, Uydu Otomatik Ayarlama, Evet, Sonraki, Genel Uydu, Yeni hizmetleri tara, Ücretsiz Hizmetler, TV ve Radyo, Sonraki, Uydu1 OK, Uydu1 OK, Transponder OK, Frekans gir, Polarizasyon Ayarla, Sembol Hızı gir, Return, Return, Başla.

teşekkür ederim akşama denice tivibu spor hd yi eklemek istiyordumda sağolun

• Merhaba bende 43w805c aldım gelen servis uydu aktif olmadığından kurulumu yaptı kanalları usb üzerinden yükledi ve gitti sonrasında uydu antenini bağladık gösteriyor fakat kanallar 1 den değil 3 den başlıyor ve trt1 yerine atv den başlıyor, tv8 221 de ve ara ara kesiliyor, kanal listelerini nasıl değiştiricem silicem veya güncelleyicem hiçbirisini bilmiyorum sorunlarıma nasıl çözüm bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.