Şimdi Ara

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
29
Favori
109.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beğenmediğiniz kanalı yukarıda tarif ettiğim şekilde önce taşıyıp, taşındıktan sonra silin.

Tekrarlıyorum, liste şunlar için.

KD-85X9505B
    KD-79X9005B
    KD-70X8505B
    KD-75S9005B
    KD-65S9005B
    KD-65X9005B / X8505B / X9505B
    KD-55X9005B / X8505B
    KD-49X8505B
    KDL-65W955B
    KDL-60W605B / W855B
    KDL-55W955B / W829B /W828B / W817B / W815B / W805B
    KDL-50W805B / W815B / W817B / W828B / W829B / W706B / W705B
    KDL-48W585B / W605B / W705C
    KDL-42W705B / W706B / W805B / W815B / W817B / W828B / W829B
    KDL-40W605B / W705C
    KDL-32W705B / W706B / W705C

Diğer modellere uymaz.

Diğer modeller hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ekim 2016; 16:32:10 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Tek kanal ekleme nasıl oluyor hocam ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Tek kanal ekleme nasıl oluyor hocam ? :)

Ayarlar, Dijital kurulum, Uydu Otomatik Ayarlama, Evet, Sonraki, Genel Uydu, Yeni hizmetleri tara, Ücretsiz Hizmetler, TV ve Radyo, Sonraki, Uydu1 OK, Uydu1 OK, Transponder OK, Frekans gir, Polarizasyon Ayarla, Sembol Hızı gir, Return, Return, Başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    W805C de de geçerli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

W805C de de geçerli mi ?

Onu bilmiyorum. Menüsü nasıl bilmiyorum C serisinin. B serisi bizim tv.

• Hocam ben manuel arama yapıyorum ancak hiç bir servis bulunamadı diyor. Hatta aynı bu video'daki gibi oluyor. Bunun çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoryuken.M -- 13 Ekim 2016; 22:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoryuken.M

Hocam ben manuel arama yapıyorum ancak hiç bir servis bulunamadı diyor. Hatta aynı bu video'daki gibi oluyor. Bunun çözümü nedir?

Yeni hizmetleri taradan arayacaksın.

Sen normal tarama ile yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Ekim 2016; 22:34:41 >

Yok hocam yeni hizmetleri tara diyorum zaten olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoryuken.M

Yok hocam yeni hizmetleri tara diyorum zaten olmuyor.

Videonun 16. saniyesinde normal aramaya giriyorsun.

Ayrıca, kanal listede varsa tekrar eklenmez manuel aramada.

Hocam video bana ait değil. Örnek olması açısından paylaştım. Yoksa ben yeni hizmetleri ara diyorum. Bende yeni gelen kanalları liste sonuna atmıyor. Ama listeyi dolaştım yine istediğim kanallar yok. Normalde çıkıyordu. Ayrıca ben arama yaparken Turksat yazısı çıkmıyor. Sadece 4 tane uydu seçeneği var. Oradan frekansı giriyorum ama dediğim gibi servis bulunamadı diyor.
  • Merhaba,
    Hocam 50W805C var bendede.
    Verdiğin kanal listesini usb ile atmaya çalıştığımda şöyle bir uyarı çıkartıyor;

Bağlı USB cihazda saklanan program listesi geçersiz.
    Saklanan program listesinin ülkesi, TV'dekinin ülkesinden farklı.

Senin verdiğin listedede Country kısmında TUR yazıyor, ben tvdeki mevcut listeyi yedekleyip ona baktım ondada TUR yazıyor. Ama neden ülkeleri farklı görüyor anlamadım.
    Yazılım sürümü PKG3.473.0107EUA. yani güncel sürüm.

TVden aldığım mevcut kanal listeside bu :

Senin verdiğin kanal listesini yüklemem için ne yapmam gerekir fikir verebilirmisin.

• Bu son guncel olan kanal listesini 49x8305C modelinde uyumlu mu acaba ? Uyumsuz ise nasil bir yol izleyebiliriz
    Tesekkurler

• hocam bu tvde bende var yanlız şunu ögrenmek istiyorum bu tvde hdr özelliği varmı
  • Sony KDL-42W805B'i Askılı tv sahpasına asan var mı?. Vesa adaptör konusunda sorun yaşıyorum. Aşağıdaki aparatları Türkiyede nereden bulabiliriz MH ve Servisler'in daha haberi yok parçalardan.

SUWA1 Vesa-Adapter

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

yada

Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Sony KDL-42W805B'i Askılı tv sahpasına asan var mı?. Vesa adaptör konusunda sorun yaşıyorum. Aşağıdaki aparatları Türkiyede nereden bulabiliriz MH ve Servisler'in daha haberi yok parçalardan.

SUWA1 Vesa-Adapter

yada

Sony Yetkili Bayiwww.tarlacilar.com/iletisim/4586271107 Arayın sorun.

• merhabalar 75XD8505 modelini en uygun nereden alırım nakit
  • Klavyeden Kanal adı girip kanal bulabiliyormuyuz...çok uğraştım bulamadım bir türlü

• Beyler şu parçaları bir türlü birleştiremedim anlayan var mı? Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Kasım 2016; 21:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Beyler şu parçaları bir türlü birleştiremedim anlayan var mı? Sony KDL-42W805B Hakkında her şey (Kanal listesi/kanal düzenleme araçları, püf noktaları vb.) v3.008

Civatayı alttan takın delikten gecirin siyah parcadaki diş yerlerine sıkın

• Arkadaslar kanal sıralamasını sony editor programından yapıyorum fakat sıldıgım kanallar gerı geliyor tv ayarlarından lıste guncellemeler kapalı yaptım ama olmadı gerı geldı bılen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.