tv nin kendi digital tunerini kurunca info tuşuna basarsan görebilirsin, şu an hdmi de info tuşuna basında görebiliyor olmalısın, kaça ayarlıysa dsmart cihazından çıkışlar. |
Sony KDL-43W805C (118. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekür ederim. Selamlar.quote:
Orijinalden alıntı: focusritetv nin kendi digital tunerini kurunca info tuşuna basarsan görebilirsin, şu an hdmi de info tuşuna basında görebiliyor olmalısın, kaça ayarlıysa dsmart cihazından çıkışlar.
Alıntıları Göster -
Huayu kumanda aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kanal d ATV Show tv star tv gibi kanalların HD leri kesildi sizde de öyle mi.
Tv de Sony Kdl43-805 modelini kullanıyorum. 4 yıllık tv. beinconnect yükledim. Önce sorun yoktu ama şimdi bağlanmıyor. Zaten yeni gelmişti. Kaldırıldı mı? Bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sereal -- 22 Şubat 2021; 16:24:22 > -
-
-
Bağlanmaya çalıştığınız Web sitesi ile ilgili uyarı vermiş. Virüs vs var girmeyin diyor. TV de bir sorun yok gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama bir yere girmiyorum. Sadece TV 8 i açınca 10 saniye içinde oluyor. Diğer hiçbir kanalda sorun yok. Fener misiniz? Sizde de bu sorun var mı? TV formatladım bu yüzden
Harici bir uydu alıcı ile denemek lazım. TV kendi kendine bir İnternet bağlantısı ihtiyacı duyuyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: sevozgur
Harici bir uydu alıcı ile denemek lazım. TV kendi kendine bir İnternet bağlantısı ihtiyacı duyuyor sanırım.Aynı TV den olan biri denese aslında iyi olur. Neden sadece o kanal onuda anlamadım
Bende digiturk var bir sorun yok. O yüzden tam bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://hasimbekar.com.tr/sony-android-tv-sertifika-hatasi-cozumu/ aynı sorun bendede mevcuttu burada anlattım çözümünü
sorun tv8'deki hbb tv sistemindeki bir hatadan kaynaklı. tv'lerinizde bir sıkıntı ya da arıza yok. tv8'e mail twitter yoluyla sorunu bildirebilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Yeni güncelleme gelmiş, v5.457 sürümü cihaz yazılımı güncellemesi. Yükleyen var mı? Ben yükledim. Fakat bir şey fark etmedim. USB ile yükledim. Önce bilgisayara indirdim. Sonra USB yi TV ye taktım. Otomatik yükledi. Bilginize.
-
son güncellemeden sonra arada bir olan wi-fi kopmaları düzeldi mi acaba?
-
Arkadaslar elimde bu tvden var ancak satmayi dusunuyorum ikinci elleri tahimini ne kadardir?
ben şuan gördüm güncellemeyi
bende kopma olmuyordu hiç
sadece bazen tvyi açtığımda adres doğrulama hatası veriyordu
tvnin wifi kapatıp açıyordum düzeliyordu
-
tvnin kumandası 1 2 senedir zor basıyordu son zamanlarda hiç almamaya başladı
kumanda değiştiren oldumu
ne marka aldınız orj yok sanırım artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X