Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.409
Cevap
50
Favori
139.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sseker

Hocam 25hz-60hz bilgisine nereden ulaşıyorsunuz? Ben de dsmartı kapatmayı düşünüyorum. TV'nin kendi tuneri ile devam edeceğim.

tv nin kendi digital tunerini kurunca info tuşuna basarsan görebilirsin, şu an hdmi de info tuşuna basında görebiliyor olmalısın, kaça ayarlıysa dsmart cihazından çıkışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

tv nin kendi digital tunerini kurunca info tuşuna basarsan görebilirsin, şu an hdmi de info tuşuna basında görebiliyor olmalısın, kaça ayarlıysa dsmart cihazından çıkışlar.

Alıntıları Göster
    Teşekür ederim. Selamlar.
  • Reis4025 R kullanıcısına yanıt

Huayu kumanda aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kanal d ATV Show tv star tv gibi kanalların HD leri kesildi sizde de öyle mi.

• Tv de Sony Kdl43-805 modelini kullanıyorum. 4 yıllık tv. beinconnect yükledim. Önce sorun yoktu ama şimdi bağlanmıyor. Zaten yeni gelmişti. Kaldırıldı mı? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sereal -- 22 Şubat 2021; 16:24:22 >
  • Merhabalar. 43w805c sadece TV8 i açtığımda bu uyarı gelmeye başladı. Diğer kanallarda sorun yok. Formatladım olmadı. Sebebi ve çözümü nedir?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akt1990 A kullanıcısına yanıt
    Bağlanmaya çalıştığınız Web sitesi ile ilgili uyarı vermiş. Virüs vs var girmeyin diyor. TV de bir sorun yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama bir yere girmiyorum. Sadece TV 8 i açınca 10 saniye içinde oluyor. Diğer hiçbir kanalda sorun yok. Fener misiniz? Sizde de bu sorun var mı? TV formatladım bu yüzden

Harici bir uydu alıcı ile denemek lazım. TV kendi kendine bir İnternet bağlantısı ihtiyacı duyuyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Harici bir uydu alıcı ile denemek lazım. TV kendi kendine bir İnternet bağlantısı ihtiyacı duyuyor sanırım.

Aynı TV den olan biri denese aslında iyi olur. Neden sadece o kanal onuda anlamadım

Bende digiturk var bir sorun yok. O yüzden tam bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akt1990

Merhabalar. 43w805c sadece TV8 i açtığımda bu uyarı gelmeye başladı. Diğer kanallarda sorun yok. Formatladım olmadı. Sebebi ve çözümü nedir?

Arkadaşlar bendede 55xd8505 var aynı sorun başladı bugün,çözüm yolu bulabildiniz mi?

https://hasimbekar.com.tr/sony-android-tv-sertifika-hatasi-cozumu/ aynı sorun bendede mevcuttu burada anlattım çözümünü

• sorun tv8'deki hbb tv sistemindeki bir hatadan kaynaklı. tv'lerinizde bir sıkıntı ya da arıza yok. tv8'e mail twitter yoluyla sorunu bildirebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba,

Yeni güncelleme gelmiş, v5.457 sürümü cihaz yazılımı güncellemesi. Yükleyen var mı? Ben yükledim. Fakat bir şey fark etmedim. USB ile yükledim. Önce bilgisayara indirdim. Sonra USB yi TV ye taktım. Otomatik yükledi. Bilginize.

https://www.sony.com.tr/electronics/support/lcd-tvs-android-w75xc_w80xc-series/kdl-43w805c/software/00259461

• son güncellemeden sonra arada bir olan wi-fi kopmaları düzeldi mi acaba?

• Arkadaslar elimde bu tvden var ancak satmayi dusunuyorum ikinci elleri tahimini ne kadardir?

• september28th kullanıcısına yanıt

ben şuan gördüm güncellemeyi

bende kopma olmuyordu hiç

sadece bazen tvyi açtığımda adres doğrulama hatası veriyordu

tvnin wifi kapatıp açıyordum düzeliyordu

• tvnin kumandası 1 2 senedir zor basıyordu son zamanlarda hiç almamaya başladı

kumanda değiştiren oldumu

ne marka aldınız orj yok sanırım artık

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.