Şimdi Ara

Sony KDL 55w 805c ekranda komple dikey çizgiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba evimde Sony KDL 55w 805c tv kullanıyorum dün akşam tv izlerken kendi kendine ekrana komple ince çizgiler geldi ses var görüntü yok hiç birşey görünmüyor bu gün 1 saat felan geldi görüntü geri gitti biraz vakit geçtikten sonra tekrar geldi yani gidip geliyo yayından mı acaba diye menüye giriyorum yine aynı çizgiler kalıyo sebebi ne olabilir sizce garantisi hala devam ediyor ama belgeyi bulamıyorum faturasıda yok servis çağırdığımızda problem olurmu sizce?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihozdemir -- 19 Ocak 2020; 23:38:51 >

• fatura adına kesildiyse kimse sormaz fatura nerede diye
    tamir ettirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgoktekin -- 1 Şubat 2020; 15:44:34 >
  • Aynı sorun bende de dün itibari ile oldu ne yaptın kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim baya Bi geç cevap veriyorum kusura bakma bilmiyorum yaptırdın mı tv yi ama servis kurulum tarihine bakmadan fatura tarihine baktı yani garantisi bitmiş dedi internetten araştıra araştira sorunun tcon board dedikleri karti yanmiş turkiyede 2000 lira dedikleri karti aliexpresden 500 liraya aldım kendim taktım şuan bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.