Şimdi Ara

Panasonic TX-P50ST50 beyaz ekranda cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 ay önce Panasonic TX-P50ST50 modelini aldım.
    Önceleri oluyormuydu farkında değilim yanlız şu sıralar kanallarda beyaz bir ekran geldiğinde çızırtı çıkıyor. O beyaz sahne gittiğinde cızırtı kesiliyor. Her yoğun beyaz ekranda cızırtıyı duyuyorum. Bunun sebebi nedir?

Ayarmı yapmam gerekiyor?
    Mevcut ayarlar aşağıda..

Panasonic TX-P50ST50 beyaz ekranda cızırtı sorunu Panasonic TX-P50ST50 beyaz ekranda cızırtı sorunu

• Ayarlarla pek düzeltebileceğinizi sanmıyorum.bu durum plazmaların çalışma prensibinde var.eski tüplü tv lerde de aynı durum vardı.ekranda ne kadar beyaz olursa cızırtı o kadar fazlalaşır.ama 7 aydır bunu fark etmemeniz ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Ayarlarla pek düzeltebileceğinizi sanmıyorum.bu durum plazmaların çalışma prensibinde var.eski tüplü tv lerde de aynı durum vardı.ekranda ne kadar beyaz olursa cızırtı o kadar fazlalaşır.ama 7 aydır bunu fark etmemeniz ilginç.

salonda tavanlarda led ışık kullanıyorum. tv üstüne denk gelen 1 ledimde sorun var cızırtı yapıyor. kullanan o sesi bilir.
    tvden gelen ses ile aynı desem yeridir. gözlerim bozuk ışıksız ortamda tv izleyemiyorum. büyük bir abajur aldım onu deneyelim derken ledleri kapadım. o zaman tvden gelen sesin farkına vardım. belki hep işitiyordum yanlız led diye umursamadım :)

gelen ses şahsi değilse sorun yok. açıkçası pek rahatsız etmiyor. kafamı kurcaladı bilgi almak istedim. teşekkürler :)
  • KasarHood! K kullanıcısına yanıt
    hocam 7 ay değil aldığın ilk gün bile getirdiğinde beyaz ekran actığın zaman bu cızırtı yapar , cızırtıya buzzing sesi diyolar
    genelde acık renklerde yoğun ses cıkarır fakat tv nin sesi acıksa ve 2m den uzak bi mesafede izliyorsanız kesinlikle duymamanız gerekir
    daha öncede yazdım, ben buzzing (cızırtı) sesi duymak isterseniz sesi full kısın beyazı yoğun bi dizi veya slayt acın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.