|
Bildirim
|
bu tv mevcut ben de belki bilgisi olmayan arkadaşlar vardır diye yazıyorum biliyorsunuzdur kendi 3d gözlüğü pahalı ben samsung ssg51002 modeli aldım hem kutu içeriği 2 adet hem 49 tl ye aldım kliksadan birebir uydu haberiniz olsun.
|
Arkadaşa aynen katılıyorum dahili uyu alıcısı mükemmel görüntü veriyor dışardan kaç tane kaliteli recevier bağlasam da aynı kaliteyi alamadım.
Bence siz yanılıyorsunuz |
arkadaşlar kullandığım TV program listesini atıyorum. Bizim bu TV lerde baya yorucu kanal ayarlamak. İhtiyacı olan indirenilir.
http://www.dosya.tc/server14/0vsril/sdb.rar.html |
Belki basit bir şey ama ben yeni öğrendim.
Uygulamalardan çıktıktan sonra arka planda çalışıp ram yemeye devam ediyorlar diye tahmin ediyordum, bunu nasıl kapatırım diye araştırınca "Home" tuşuna basılı tutunca çalışan uygulamalar ortaya çıkıyor ve basitçe kapanabiliyor. Saatler önce kullandığım uygulamaların hala açık olduğunu gördüm, şaşırdım. Bie de çok işe yarayan basit bir uygulama keşfettim; Mouse Toggle. Malum fare imlecini kullanmak gereken uygulamalar oluyor. Chrome, bein connect gibi tabletimde kumanda uygulaması var ama her seferinde tabletten açmak pratik olmuyor. Bu uygulama erişebilirlik menüsüne yerleşiyor. Kumandanın üzerindeki Pause tuşuna iki kez basınca imleç ekranda beliriyor, yön tuşlarıyla epey iş görüyor. Yok etmek içinde Home tuşuna bir kez basıyoruz. Yalnız imleç aktifken ses açma/ kapama dahil kumandanın diğer tuşları pasif oluyor. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 29 Temmuz 2015; 20:11:34 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 30 Temmuz 2015; 16:08:16 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 30 Temmuz 2015; 16:22:41 > |
|
|
|
|