Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07mehmet07

Bilgisayardan kablosuz görüntü aktarmayıda buldum deymeyim keyfime :)

Hocam merhaba,
    Bu işlemi nasıl yaptınız. Detay verebilir misiniz. Ben kablosuz yapamadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mus_ozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: 07mehmet07

Bilgisayardan kablosuz görüntü aktarmayıda buldum deymeyim keyfime :)

Hocam merhaba,
    Bu işlemi nasıl yaptınız. Detay verebilir misiniz. Ben kablosuz yapamadım da.

öncelikle bilgisayarınızın kablosuz görüntü aktarma özelliğinin olması gerekiyor, harici ekran kartı olan bütün bilgisayarlarda varmıdır yokmudur hiçbir bilgim yok ama win10 kullanıyorsanız şöyle anlatayım önce hem bilgisayarın hemde televizyonun bluetooth'unu açın ikisini birbirine eşleştirin, televizyonda sırayla home-ayarlar-ağ ayarları-wi-fi direct'i açık konuma getirin ardından bilgisayarınızda masaüstüne sağ tıklayın görüntü ayarlarına tıklayın çıkan ekranda "kablosuz bir ekrana bağlan" yazıyorsa ona tıklayın televizyonunuz ismi sağ tarafta çıkacaktır onun üzerine tıklayın bu kadar ama uğraştırıyor biraz her defasında bağlanamabiliyor, mesela ben birkaç defa gir çık yaptım 4 defa denediysem 3'ünde bağlanmadı birinde bağlandı ya da ben tam beceremedim bilmiyorum, açıkcası çokta uğraşmak istemedim, onunla uğraşmak yerine kablosuz klavye mouse setim vardı bir de hdmi kablo aldım televizyona direk bağladım hiç uğraşmadan kullanıyorum, kolay gelsin

• Beyler bir sorum olucak. 50w805c var. 4 tane samsung 3d aktif rf gozluk var. Gozlukleri actigimda goruyordu tv 3d sorunsuz calisiyodu. Dun bi film izliyeyim dedim bi turlu 4 gozlugu de gosteremedim. Badina gelen yada onerisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    5000tl civarindaki son model uhd tv lerde cikiyor. 2015 modellerinde yok. O kumandayida 200 liranin altina satan yok. Ben almadim wireless klavye mouse taktim cok daha kullanisli oldu

• Ercan Eren kullanıcısına yanıt
    Bende k400 aldım yag gibi akıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan Eren

Beyler bir sorum olucak. 50w805c var. 4 tane samsung 3d aktif rf gozluk var. Gozlukleri actigimda goruyordu tv 3d sorunsuz calisiyodu. Dun bi film izliyeyim dedim bi turlu 4 gozlugu de gosteremedim. Badina gelen yada onerisi olan varmi

Hocam aynı gözlüklerden bende almıştım ve çalıştıramayıp iade etmiştim. Gelen güncellemelerle sony nin başka markaların kullanımının engellendiğini duymuştum. Sende son durum nedir? Tekrar çalıştırabildinmi?
  • Emekk hocam sizde de bu samsung gözlüklerden vardı sanırım. Son durum nedir, sizde hala çalışıyormu acaba mümkünse deneyebilirmisiniz.
  • bazdaran kullanıcısına yanıt
    Malesef calistiramadim sony servisle gorusucem konuyu uygun bi zamanda. Ama sorun cokda guncelleme ile degil muhtemelen

• Ya arkadaslar birsey sorucam flastan kanal aktarmayi nerden yapiyoduk anlatirmisiniz
    Ben yapicam ama bolum pasif geliyor nedendir bilen varmi kademe kademe yazin da nasil yapicaz kafam karisti

Çalışıyor sorunsuz izliyorum 4 metreden

• Ercan Eren kullanıcısına yanıt
    Usb ye takılı herşeyi çıkarın yoksa menü pasif çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

quote:

Beyler bir sorum olucak. 50w805c var. 4 tane samsung 3d aktif rf gozluk var. Gozlukleri actigimda goruyordu tv 3d sorunsuz calisiyodu. Dun bi film izliyeyim dedim bi turlu 4 gozlugu de gosteremedim. Badina gelen yada onerisi olan varmi

Hocam aynı gözlüklerden bende almıştım ve çalıştıramayıp iade etmiştim. Gelen güncellemelerle sony nin başka markaların kullanımının engellendiğini duymuştum. Sende son durum nedir? Tekrar çalıştırabildinmi?

Alakası yok son güncelleme var bende hepsi çalışıyor sizin pil bitmiş olmasın pili acayip harcıyor gözlük

• Yok hocam kutusunu benim açtığım 4 gözlük denedim hiç biri çalışmadı. Hani yapılması gerekenleri İnternetten araştırdım ve yaptımda ama olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

Yok hocam kutusunu benim açtığım 4 gözlük denedim hiç biri çalışmadı. Hani yapılması gerekenleri İnternetten araştırdım ve yaptımda ama olmadı.

kutusundaki piller bitik olmasın uzun zaman boş kaldıysa
    Aslında benimde aklıma geldi ama 4 tane olunca pek ihtimal vermedim. Ama sanırım dediğiniz gibi pil sorunu. Fırsat bulursam elime geçerse denerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Deneyin benim aldığım aynı model gözlük ise %99 pil diyorum

Eywallah dostum klavye mouse alicisini cikardim oldu

Hangi gozluklerden bahsediyorsunuz hangi marka model

• Bir arkadas resim ayarlarini paylasmisti diye hayirliyorum aradim ama bulamadim bilen varmi fabrila ayarlarina cevirdim cunki

• quote:

Hangi gozluklerden bahsediyorsunuz hangi marka model

urun.n11.com
    3D Gözlük Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/3d-gozluk/samsung-ssg-p51002-3d-gozluk-2li-paket-pilli-P129460040

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.