Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denediğim birçok modelde başarısız oldu bu videolar.
    Halen tam performans aldığım bi model olmadı.
    100hz philips,100hz lg'de denedim yinede titreme oldu.
    Arayışa devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Bir arkadas usbden yapilan testler saglikli olmayabilir demisti. Bence de dogru. Usb cihazin hizi, tvnin yuva okuma hizlari farklilik gostermekte. Muhtemelen bu degiskenler sizin test sonuclarinizi da etkiliyor. Bu konuya da dikkat etmenizi oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala alınır mı arkadaşlar? amaç ağırlıklı olarak film dizi izlemek yoksa orta segment 4k panellere mi yönelmeliyim.media markt gittigidiyor magazasında 2700 tl
  • Selamlar W serisindeki artı olarak saydığınız tüm özelliklere katılıyorum FAKAT 100Hz olmasına rağmen benim W807 de std yayinlarsa hareketli görüntülerde bozulma, motion testlerinde titreme yapmakta. Tv nin eksisi mi benim tv de mi sıkıntı var yoksa hiç tavsiye edilmeyen son güncellemeden dolayı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Usb 3 yok sanırım, bu arada bu tv için hangi duvar aparatını kullandınız link verin lütfen

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Usb 3 yok sanırım, bu arada bu tv için hangi duvar aparatını kullandınız link verin lütfen

+1

Her duvar aparatı oluyor sadece kutudan çıkan uzun demiri kullanacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55w805c ile 55w805 arasindaki fark nedir

805c de dahili uydu ve 3d varmidir. Ve aktifmi pasifmidir. Kutu icinden gozluk cikiyormu , ve gozlugun temin fiyati nedir.

805c de web gezinti ozelligi varmi? Sistem sorunsuz calisiyormu.

Bilgileriniz icin cok sagolun.
  • Merhaba;

Yaklaşık 2 - 2.5 metre uzaklıktan izleyeceğim. Herhangi bir sorun yaşadınız mı bu mesafeden? FHD olması bir sorun yaratır mı?
  • Şu anda vatanbilgisayarda webe özel 3399 tl den 2899 tl ye düştü sabah 6 ya kadar kampanya ve son 7 adet kalmış. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • Youtube izlerken veya video bitiminde bağlantı başarısız hatası veriyor sürekli,ok tuşuna basıldığı zaman kaldığı yerden devam ediyor.
    Bu sorunla karşılaşan çözen var mı ?
  • guncel kanal lıstesı olup paylasabılecek varmı acaba?
  • Beyler okadar okudum forumu bu tvyi ps4 ile kullanan varmı acaba arkadaşımla 2 tane aldık 55 inç olanından sony deki satış elemanı ps4 için en iyisi bu dedi ayrıca bu ölü piksel olayında ne yapmak gerekiyor kutuyu servis açıyor kargoda bişey olursa servis raporuyla değişiyormu?

• Sefim slmlar bende 807c var bi odada 1 tane olu piksel cikti .30 is gunu degisim karar sureci var .bende dedim ugrasamam bi sure sonra gozum takilmior zaten..

• kanalların yerini nasıl değiştiriyoruz arkadaşlar
  • kurulum yapildiktan sonra fark ettik sizce iade etmelimiyim.

cizik gibi hafif tirnak takiliyor. kirik sandik basta ama kirik degil galiba.

55inc de farketmesi zor kosede ve pixellerin disindaki bos alanda.

• bu tv'yi bir yandan pc monitörü gibi kullanıyorum. ancak 1920*1080 çözünürlüğe ayarlamama rağmen yanlarda ve alt üstte 3 4 parmak siyah alan var. nasıl ekranı kaplayacağını bilen var mı?
  • bshsettiğim durum

• Merhaba,

GG uzerinden ℅5 indirimli ve 75 tl bonusla 2575 TL ye Sony garantili 55w805c bugun sipariş verdim.

Dikkat etmemiz gereken birsey var mi? Testler vs.

Birde bu testleri kurulum sonrası yapılması sıkıntı yaratir mi?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyzerh

Merhaba,

GG uzerinden ℅5 indirimli ve 75 tl bonusla 2575 TL ye Sony garantili 55w805c bugun sipariş verdim.

Dikkat etmemiz gereken birsey var mi? Testler vs.

Birde bu testleri kurulum sonrası yapılması sıkıntı yaratir mi?

Teşekkürler

%5 nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.