Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıcıya cayma bildiriminde bulunun süre dolmadan. Servis maalesef işi uzatacaktır, satıcıyla çözmeye çalışın. Olmazsa hakem heyetine verirsiniz, cayma bildiriminiz de iş görecektir. Aynı şey başıma geldi (bir ya da iki piksel tam bilemiyorum) gg üzerinden mediamarkt mağazasından aldım, uğraştırdılar ama iade ettim.
  • Arkadaşlar sormak istediğim şeyler var.
    1) Tv konuşarak arama var ama sesi almıyor, cihazda mikrofon mu yok?
    2) Teledünya cihazını tvnin kumandasıyla senkronize edebilen var mı?
    3) Wi-Di özelliği olmayan bilgisayarın ekranını kablosuz yansıtmanın yolu var mı?
    4) Bir de bellekten bir şeyler açayım dedim programlarla falan ama eziyet gibi, siz nasıl yapıyorsunuz?

Teşekkürler şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

Arkadaşlar sormak istediğim şeyler var.
    1) Tv konuşarak arama var ama sesi almıyor, cihazda mikrofon mu yok?
    2) Teledünya cihazını tvnin kumandasıyla senkronize edebilen var mı?
    3) Wi-Di özelliği olmayan bilgisayarın ekranını kablosuz yansıtmanın yolu var mı?
    4) Bir de bellekten bir şeyler açayım dedim programlarla falan ama eziyet gibi, siz nasıl yapıyorsunuz?

Teşekkürler şimdiden :)

Bende sesli aramayi bulamadim. Bilen arkadaslar paylasirsa faydalaniriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kutudan çıkan standart kumandada mikrofon yokmuş, ayrı satılan akıllı kumandada varmış. Bunun dışındaki bir de telefonlar için uygulama var onun mikrofonu üzerinden sesli arama yapılabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servis rapor tutmaya gelmiyor, Sony teknik servise yönlendirme yapıyor. Bu nasıl garanti bu nasıl firma anlayışı?

Gg üzerinde satıcıya mesaj attım durumu anlattım mesajıma cevap vermiyor.

İyice sıkıntı oldu bu iş.

• Kyzerh kullanıcısına yanıt
    Insallah daha fazla caniniz sklmadan durum cözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyzerh

Teknik servis rapor tutmaya gelmiyor, Sony teknik servise yönlendirme yapıyor. Bu nasıl garanti bu nasıl firma anlayışı?

Gg üzerinde satıcıya mesaj attım durumu anlattım mesajıma cevap vermiyor.

İyice sıkıntı oldu bu iş.

Aynı şey benim de başıma geldi. Ben sorunu belirten bir belge vermelerini istedim, onlar da servis fişi verdiler. Servis fişi ile iade gerçekleştirdim.

• rock_er kullanıcısına yanıt
    Onuda istiyorum böyle bir yetkimiz yok diyorlar

• 6 aydır kullanıyorum.. tek sorun kanal geciş hızı..
    onun dışında 10 numara tv. görüntü kalitesi benim emektar panasonic plasmayı pek aratmıyor..

android olmasının avantajları da cabası:
    logitech f710 gamepad aldım. %100 uyumlu.. androidden istedigin oyunu oyna.
    Mame4Android uygulamasını indirdim, 90 lı yılların efsane oyunlarını indirip gamepad ile oynuyorum.
    yine psp emulatorunu indirdim.. eski nesil de olsa playstation oyunları oynuyorum.. daha ne olsun..
  • Samsun ssg-p51002 aktif gözlükleri aldım. 2li paket. 1 saat bile kullanmadım. Kendi kendine kapanıyor deniyordu. Bugün elime aldım pilleri bitmiş.

Gözlük kullanan arkadaşlar işi bitince kapatıyor mu acaba?

5li paket piller 3, 5 tl ye satılıyor sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 7 Mart 2017; 12:25:48 >
  • Selamlar Kargodan bekliyorum bu ürünü .. inşallah pişman olmam... LG 4K vardı 55UH605 2999 idi.. almadım.. görüntü kalitesine önem veriyorum geri kalan özelliklerinin önemi yok benim için.. birde çocukları için 3D yayın izleyebilirim

uygun fiyatlı uyumlu gözlük tavsiyeniz var mı acaba?.. (kutu içeriğinden gözlük çıkacağını zannetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@te -- 7 Mart 2017; 14:12:1 >
  • f@te F kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajda bahsettiğim samsung gözlüklerin çifti 69TL. Bu modeli de değerlendirebilirsiniz.

Yalnız dediğim gibi pilleri ne olduğunu anlamadan bitti.

• themre2 T kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntü ayarlarını resmini çekip buraya eklermisin

Birde özellikle netflix olmak üzere karanlık sahnelerde ekranı karartıyor, arka ışık galiba ama bulamadım.

• Bu Tv'de en iyi görüntü ayarları nasıl yapılır? Bazen görüntüler kumlu gibi oluyor bazense hızlı sahnelerde ufak görüntü dağılmaları var

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

Samsun ssg-p51002 aktif gözlükleri aldım. 2li paket. 1 saat bile kullanmadım. Kendi kendine kapanıyor deniyordu. Bugün elime aldım pilleri bitmiş.

Gözlük kullanan arkadaşlar işi bitince kapatıyor mu acaba?

5li paket piller 3, 5 tl ye satılıyor sipariş verdim.

Yani çalışır durumda mı ? .. pilleri bitik derken ? şarj mı olmuyor?
  • f@te F kullanıcısına yanıt
    Piller harici pil. Yenisini taktım çalıştı ama içinde bırakmadım işim bitince. Bir ara takıp denerim kendi kendine bitiyor mu diye.

• Şarjlıolmuyormu normalde.. kabloyla şarja .. Doldur/Boşalt şeklinde değil mi ?
  • cr2025 kodlu pil ile mi çalışıyor?
  • Kdl55w805c optik kablo ile pioneer vsx-520 ye bağlı. Henüz 5.1 ses alabilmiş değilim. Biraz okudum, biraz kurcaladım ama nafile. Yardımcı olabilecek var mı?

Şu an archos playerdan 5.1 bir film açarak deniyorum.

• bende yeni aldım bu tv yi...Ben Logitech z-5500'ü optik kablo ile bağladım sorun yaşatmadı hiç...
    çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@te -- 15 Mart 2017; 11:44:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.