Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wickedfb

Arkadaşlar ben de biraz önce media markt'tan alarak aranıza katıldım. Henüz kurulum yapılmadı. Bu tv yi alıp da pişman olan keşke şu tv'yi alsaydım diyen var mı? (Açılmadığı sürece ücret iade hakkım mevcut)

5 yıllık garanti ile 3340tl'ye geldi bana..

1 senedir kullanıyorum gerek oyun gerek film görüntü kalitesi olarak üstüne tanımam düşünmeden al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babynute

quote:

Orijinalden alıntı: wickedfb

Arkadaşlar ben de biraz önce media markt'tan alarak aranıza katıldım. Henüz kurulum yapılmadı. Bu tv yi alıp da pişman olan keşke şu tv'yi alsaydım diyen var mı? (Açılmadığı sürece ücret iade hakkım mevcut)

5 yıllık garanti ile 3340tl'ye geldi bana..

1 senedir kullanıyorum gerek oyun gerek film görüntü kalitesi olarak üstüne tanımam düşünmeden al derim

Sorduktan sonra ertesi gün kurulum yapıldı. Teşekkür ederim yine de tavsiye için :) Almadan önce çok araştıramamıştım o yüzden para iadesi garantisi verdiler öyle aldım. Ama gerçekten doğru tercih yapmışım..

Film ve oyun performansı mükemmel.. Surround ses gibi ses veriyor neredeyse..

Şimdiki 5.1 ses sistemim tek giriş olduğu için sadece pc ye bağlı.. Tv ye de bağlamak için z906 almayı düşünüyordum tv nin ses performansını gördükten sonra vazgeçtim. Mükemmel değil ama fazlasıyla yeterli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55W805C : 3.099 TL / 6 ay - Nakit : 2.950 TL
    Son stoklar.
    Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 3 Nisan 2017; 13:49:4 >
  • 5.1 ses alamadığımdan bahsetmiştim. Taşınma sebebiyle ses sistemi bağlı değildi bir süredir. Bağladım, 3d 5.1 sese sahip bir film açtım ve surround ses aldım.

Youtubedaki 5.1 test videoları hala stereo ama.

3d film izlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Bir iki video playerda tv nin 3d menüsü çıkmadı. Sonra biriyle açtım ama bu sefer de altyazılar çift oldu.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    05536355300 kardeşim ben ilgileniyorum müsait olduğunda arayabilirmisin
  • Arkadaşlar vatanda 50 inc 2799 yarin almayi dusunuyorum , aldiktan sonra kurulumu onlar yapicaklar galiba nelere dikkat etmem lazim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CüktenAdaM

Arkadaşlar vatanda 50 inc 2799 yarin almayi dusunuyorum , aldiktan sonra kurulumu onlar yapicaklar galiba nelere dikkat etmem lazim ?

Youtube dan piksel test yapabilirsin 5 taneden az çıkarsa servis bişey yapmıyormuş onuda söyliyim

• Arkadaşlar ben satacağım tv yi ilgilenen olursa 1 aylık çizilmiş ölü piksel yada başka bir sorun yok fiyat 2750

Pm den ulaşabilirsiniz

• Niye satiyorsunuz hocam hayirdir ?

• CüktenAdaM kullanıcısına yanıt
    İlk sebebim maddiyat birdaha alacak olursam daha küçük ekran alıcam

• Anladim üstad bende 50ku7000 ile arada kaldim ama sony i alixagim herhalde bi yarin bakicam son kez :)

• quote:

Anladim üstad bende 50ku7000 ile arada kaldim ama sony i alixagim herhalde bi yarin bakicam son kez :)

İncelemelerine baktım. O aletin paneli 60Hz imiş. Yorumlar pek iyi değil. Daha iyi bir 4k veya sony 1080p almak daha mantıklı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

quote:

Anladim üstad bende 50ku7000 ile arada kaldim ama sony i alixagim herhalde bi yarin bakicam son kez :)

İncelemelerine baktım. O aletin paneli 60Hz imiş. Yorumlar pek iyi değil. Daha iyi bir 4k veya sony 1080p almak daha mantıklı görünüyor.

kesinlikle katılıyorum yakından gördüm görüntü çok kötüydü..
  • Evet bende bugun gidip baktim arttirdim bütçeyi ku7500 , 49uh770 , 49pus7101 , 49xd7005 bunlardan hangisine guzel indirim olursa onu alicam aetik bakalim

• 49uh770 i geçenlerde teknosa 2800 e veriyordu. Tekrar kampanya olabilir. Bu model nasıl? Beğendin mi?

• Guzeldi hocam ben baktgimda 3.900 gibj bişeydi fiyati. Eger 2800 olsa kaçirmazdim , bu ayin ortasinda yeni modeller geliyormuş belki son bi indirim daha yaparlar

• Beyler bu tv icin 2700 tl nasil fiyat. Samsung 55k6000 arasinda kaldim. Birde tv nin tarayicis8 nasil internetten film izlerken sikinti oluyormu.
  • hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    50kdl805c den bahsediyoraniz bugun gittim usb den film denedim şöyle söyleyim 49ku7500 49uh770 49pus7101 49xd7005 ve 50kdl805c. 2700 fiyati olmasina ragmen diger tv lerle ayni goruntu veriyor anlamazsin yani. Bende 805c alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüktenAdaM -- 5 Nisan 2017; 22:7:49 >
  • Tarayıcısinı smart ozelliklerini merak ediyirum aslinda. Samsung bu yonden bayagi iyi aslinda.
  • Alınmasına alınıda bu saatten sonra internet den almak iş değil kesin geri gönderilmiş tekrar paketlenmiş (kapalı kutu...!) gelme ihtimali yüksek ancak gözle görüp kapalı kutu denk gelir elden alınır o zaman kebap olur tam f/p ürünü görüntü yönünden kaliteli fiyatta indirimle hediye ile 2600-2700 denk gelirse tadından yenmez ama ilk şart gözle görmek iade olmadığından emin olmak

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.