Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaşlar Sony nin en son çıkardığı güncellemeyi yaptıktan sonra program listesi aktarımı seçeneği aktif gözükmüyor.Bu sebepten dolayı da kanalları flash diske atıp düzenleyemiyorum.Bilgisi olan bir arkadaşın yardımını rica ediyorum.
  • Merhaba yeni aldğım 55W805C nihayet teknik servis tarafından kuruldu. Gerçekten denildiği kadar iyiymiş. Son güncel yazılıma güncellendi. Televizyon ile ilgili bilmem gereken bi püf noktası ekstra ayar vs varmı. Özellikle Motion ayarları nasıl yapılmalı, şu an Yumuşak seçili. Birde TV'yi kuran eleman Ekran modunun futbolda kalmasını söyledi, o şekilde hareketli nesneler daha performanslı oynar vs dedi doğrumudur???
  • Hocam futbol karşılaşması izleyip görüşlerinizi yazmanız mümkün mü? Ben şahsen tv yi maç için ve spor karşılaşmaları ağırlıklı izlemek için düşünüyorum. LG49UH770V alıcaktım fakst yeşil renklerde aşırı derecede dikey banding olduğu için tv den vazgeçtim. Sony nasıl izlerken herhangi bir bulutlanma,yeşil renkte dalgalanma oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben de bu modeli 1 hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Tv kurulumunda ışık sızmazı, ölü piksel testleri yapmayı düşünüyorum youtube'dan video indirip flash belleğe atıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende tv yi alalı 15 gün oldu.

3D Performansı nasıldır?

Gözlük alıp masraf yapayım mı? Çocuklar merak ediyor da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Kelso

Tv 2015 model olduğu için elde kalan eski cihazlardan gelecek sandım ama gelen cihaz 2017 ikinci ay üretim.
    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Benim de 2017/02 hocam, İstanbulbilişimden aldım... Va panelin özelliğinden kaynaklı kenarlarından bakınca biraz renk kaybı oluyor bunun dışında beğendim tvyi. Fakat gariptir hala tek kanal eklemeyi bulamadım...

• Arkadaşlar ben de tv yi alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yorumlardan ve sony de çalışan yakın arkadaşımın da tavsiyesi üzerine pek gözüm arkada kalmadan aldım diyebilirim. İlk kurulumda dikkat etmem gereken yerler var mı tv de? Flash belleğe ışık sızması, dikey banding ve ölü piksel için video attım. Kurulum sırasında kontrol ettiricem. Bublar haricinde dikkat et dediğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim. İyi akşamlar herkese

• Bende babama aldım maçta izledim ,1080p film de izledim hdd den ,normal uyduda izledim ,digitürkte.

Maç ; valla ben çok beğendim aynı ebatta samsungum var evde ondan daha iyiydi hareketli sahneler,sahanın yeşili filan güzeldi

Hdd de film; 500gb lık hdd si biraz yavaşta olsa klasör klasör açtı filmlerin hepsini ( avi,720pve 1080p)takılmadan donmadan akıcı oynattı ama tüm dosyaları açması ve menüsü biraz daha iyi olabilirdi

Normal uydu yani kendi uydusu ; kanal geçişleri birazcık yavaş neye göre gene evimdeki samsunga göre :) hd kanallar gayet canlı ve güzel şöyle diyebilirim tv gözü yormadan gayet canlı ,renkli ve net bir yayın yapıyor ama biraz yavaş

Digitürk hd ; yayın kalitesi kendi uydusuna nazaran bi tık düşük ama fena değil

Genel olarak güzel bir tv kendimin 55k6500 ünden bence daha kaliteli daha gerçekci renklere sahip ama gerek menüleri gerek kanal hızı gerekse media playerı 1-2 adım geride

• quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

quote:

Tv 2015 model olduğu için elde kalan eski cihazlardan gelecek sandım ama gelen cihaz 2017 ikinci ay üretim.
    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Benim de 2017/02 hocam, İstanbulbilişimden aldım... Va panelin özelliğinden kaynaklı kenarlarından bakınca biraz renk kaybı oluyor bunun dışında beğendim tvyi. Fakat gariptir hala tek kanal eklemeyi bulamadım...

Ben kablo tv kullanıyorum. Otomatik arama yapıp bütün kanalları listeledim. Sanki menüde manuel arama gibi birşey gördüm. Belki oradan kanal eklenebilir.
  • Arkadaşlar tv geldi kurulumu yapıldı. Ölü piksel, ışık sızması, dikey banding gibi şeyler yok. Görüntü kalitesi inanılmaz güzel. HD yayınlar resmen cam gibi ve görüntü akışı çok iyi. HD maç izledim lig tv de, maç görüntüsü de çok güzel gayet akıcı. Ps4 pro ile şu an oyun oynuyorum, büyük ekranda gta 5 oynamak gibi zevkli birşey yokmuş PS4 pro performansı çok iyi. Tepkime süresi baya bi hızlı, zaten bu tv için ps4 için en iyi tv lerden birisi diyorlardı. Şu an için tv nin eksik yanı yok. Kendi uydusunun kanal geçiş hızı abartılacak hibi yavaş mavaş değil. Gayet iyi. Digitürk ile kullanıyorum normal seviyede, 5 saniye felen değil yani max 3 saniye. Gerçek yenileme 100 hz olduğu için alttan akan yazılar yap gibi akıyor

• Merhaba Arkadaşlar ;

Tv'yi 20 gün önce aldım önemli bir sorunum var. Usb ile film izlerken ekran parlaklığı değişiyor bazen koyulaşıp açılıyor.Aşırı derecede rahatsız etmese de takıntı haline geldi bence. Sebebi ne olabilir sizce. Panelde mi bir sıkıntı var. Filmi torrentden indirmiştim hatta bir tane daha indirdim.Özellikle torrentden indirdiğim filmlerde bu renk değişimi daha fazla.Daha önceden bilgisayarımda olup da usbye aktardığım dizilerde bu renk değişimi daha az , ama yine de var. Siz de bu sorunla mı karşılaşıyorsunuz. Servise mi vermeliyim tvyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demircan88

Merhaba Arkadaşlar ;

Tv'yi 20 gün önce aldım önemli bir sorunum var. Usb ile film izlerken ekran parlaklığı değişiyor bazen koyulaşıp açılıyor.Aşırı derecede rahatsız etmese de takıntı haline geldi bence. Sebebi ne olabilir sizce. Panelde mi bir sıkıntı var. Filmi torrentden indirmiştim hatta bir tane daha indirdim.Özellikle torrentden indirdiğim filmlerde bu renk değişimi daha fazla.Daha önceden bilgisayarımda olup da usbye aktardığım dizilerde bu renk değişimi daha az , ama yine de var. Siz de bu sorunla mı karşılaşıyorsunuz. Servise mi vermeliyim tvyi.

Panel arızasına benzemiyor bence. Bilgisayara bağlayıp filmi bilgisayardan aktarın. Problem devam ediyor mu bir bakın derim. Ani parlaklık değişimi dahili oynatıcı ile alakalı olabilir.
    Şöyle ki, tv kendi oynatıcısı ile filmi decode ederken yani çözerken bir sonraki sahneyi biliyor. Dur şu sahnenin görüntü kalitesini arttırayım diye arka ışığı kontrol ediyor olabilir.
    Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demircan88

Merhaba Arkadaşlar ;

Panel arızasına benzemiyor bence. Bilgisayara bağlayıp filmi bilgisayardan aktarın. Problem devam ediyor mu bir bakın derim. Ani parlaklık değişimi dahili oynatıcı ile alakalı olabilir.
    Şöyle ki, tv kendi oynatıcısı ile filmi decode ederken yani çözerken bir sonraki sahneyi biliyor. Dur şu sahnenin görüntü kalitesini arttırayım diye arka ışığı kontrol ediyor olabilir.
    Saygılar.

Peki tvnin kendi oynatıcısı değil de hangi oynatıcıyı kullanayım. Sony tvlere uyacak en iyi oynatıcı hangisidir.

Bir de diyelim ki BS Player kurdum. Flashı takıp yeniden film açmak istediğimde Tv gene kendi oynatıcıyla mı açar. Usb'deki filmi yeni kurduğum oynatıcıyla açmak için ne yapmam gerekiyor.

• Demircan88 D kullanıcısına yanıt
    Renk ayarlarından otomatik kontrast düzenleyiciyi kapatın hocam sorununz bundan kaynaklanıyor

• Demircan88 D kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş kontrast geliştiriciyi kapat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'nin seyrine doyum olmuyor. İyiki almışım. Açıyorum netflix'ten birşeyler gel keyfim gel.
  • Tv ye dsmart ve optik çıkış üzerinden ses sistemi bağlı. Tv de iken ses az, android sistemdeyken çok yüksek. Bu sebep ile her geçişte ses sisteminden kısmak veya açmak gerekiyor. Bu iki girişin ses seviyelerini düzenleyebilen var mıdır? Ben ayarlarda göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

Tv ye dsmart ve optik çıkış üzerinden ses sistemi bağlı. Tv de iken ses az, android sistemdeyken çok yüksek. Bu sebep ile her geçişte ses sisteminden kısmak veya açmak gerekiyor. Bu iki girişin ses seviyelerini düzenleyebilen var mıdır? Ben ayarlarda göremedim.

Ses ayarlarında gece diye bir seçenek var. Ses seviyesini belirli bir seviyede tutmak için var. Eğer seçilebilir durumda ise onu seçebilirsiniz. Benzer seçenek ses sisteminde de olabilir.
  • W805c ile w807c arasındaki fark nedir ? 807c hakkında pek yorum yok ama 805c hakkında bi hayli var. Bu 2 ürün arasındaki fark nedir 807c daha pahalı.

805c va panel ve gercek 100hz midir?

805c almayı düsünüyorum 2015 üretimli geneli. 2017 üretimli ürünü nasıl bulabiliriz sıfır kapalı kutu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 6 Mayıs 2017; 22:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webefekt001

W805c ile w807c arasındaki fark nedir ? 807c hakkında pek yorum yok ama 805c hakkında bi hayli var. Bu 2 ürün arasındaki fark nedir 807c daha pahalı.

805c va panel ve gercek 100hz midir?

805c almayı düsünüyorum 2015 üretimli geneli. 2017 üretimli ürünü nasıl bulabiliriz sıfır kapalı kutu..

805 siyah 807 gri. Motion rate 800 e 900 gibi bir laf cambazlığı var ama muhtemelen pazarlama oyunu.
    İki tv de va panel ve 100 hz.
    Ben gitti gidiyor da bir satıcıdan aldım(805c). 2017 üretimi geldi.
    Satıcı sonyeurasiagaranti.
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler. Siyah tercihim zaten ama bu kadar fiyat farkı var arasında, acaba ne icin diye düsünmüstüm.. Daha iyi oldu bu simdi..

Panel 10 bit midir peki?

Bir de tavsiye eder misiniz benim icin görüntü kalitesi ve saglam uzun ömürlü olması yeterli. Malzeme kalitesi vs nasıl cihazın ?Teknoloji sans olsada.. Sürekli hata veren 4k tv lere 4 bin tl verecegime kararımı degistirip adam gibi full hd bir tv ye yöneldim. Karsıma da bu cıktı. Bu fiyat aralıgında kalite anlamında bu cihaza muadil ürün tavsiyeniz var mıdır diye de sorayım kararım büyük ihtimal bu olacak ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 6 Mayıs 2017; 23:21:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.