Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webefekt001

Hocam tesekkurler. Siyah tercihim zaten ama bu kadar fiyat farkı var arasında, acaba ne icin diye düsünmüstüm.. Daha iyi oldu bu simdi..

Panel 10 bit midir peki?

Bir de tavsiye eder misiniz benim icin görüntü kalitesi ve saglam uzun ömürlü olması yeterli. Malzeme kalitesi vs nasıl cihazın ?Teknoloji sans olsada.. Sürekli hata veren 4k tv lere 4 bin tl verecegime kararımı degistirip adam gibi full hd bir tv ye yöneldim. Karsıma da bu cıktı. Bu fiyat aralıgında kalite anlamında bu cihaza muadil ürün tavsiyeniz var mıdır diye de sorayım kararım büyük ihtimal bu olacak ama...

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben bu anlattıklarımı internette bulduğum testlerde, forumlarda felan okudum. Testlere göre panel 10 bit.
    Görüntü performansı harika. Sıradan bir 4K alacağınıza bu tv'yi kesinlikle tavsiye ederim. Bu tvnin muadili bir 4k tv 6000 tl civarı.
    Görüntüsünü çok beğendim, hatta bayıldım. Siyah performansı harika. Renkler fazla abartmadan parlak canlı. Hareketli sahnelerde başarılı.
    Tvnin zayıf noktası yazılımı. Kanal geçişleri biraz yavaş. Akıllı tv özellikleri hataya açık. Üzerindeki donanım yetersiz. Çok mu kötü hayır. Benim görüntü kalitesi dışında bir beklentim yok, o yüzden sıkıntı yok. Zaten chromecast 2 cihazım vardı. Onu bağladım fıstık gibi oldu.

Muadili tv sanırım yok. Diğer üreticilerin full hd tvleri 50 hz.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Dolar düsüyor adam 100tl den fazla fiyat artırmıs eger aynı satıcıysa.. yazık. Bir de tv niz 2017 üretimi mi merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyiz. 10 gündür arastırma yapıyorum. Kimin ne dedigi belli degil. 4k olup titreme vs sorunlarının oldugu tv ler mevcut. Zira 6000 tl asagısı 4k lar kronik hatalarla doluyken ben 4000 i gözümden çıkarıp 4k bir tv arayısına girmistim. Halbuki 4k lar fullhd yayınları fullhd tv lerden daha kötü gösteriyormus. Böyle kaliteli bir fhd tv alıp keyfime bakarım. Bizim millet biraz gösteris meraklısı. Bu tv tam bana göre. İsrafa gerek yok onca para verip sürekli sorun yaratan tv ye ne gerek var. Genel olarak dizi film icin vazife görecegi icin smartın falan önemi pek yok. Simdi en ucuza kapalı kutu hic acılmamıs sıfır 2017 üretimli nasıl alırımın derdindeyim.

Teshir veya iade ayıplı ürünleri satanlar varmıs.

• quote:

Aynı fikirdeyiz. 10 gündür arastırma yapıyorum. Kimin ne dedigi belli degil. 4k olup titreme vs sorunlarının oldugu tv ler mevcut. Zira 6000 tl asagısı 4k lar kronik hatalarla doluyken ben 4000 i gözümden çıkarıp 4k bir tv arayısına girmistim. Halbuki 4k lar fullhd yayınları fullhd tv lerden daha kötü gösteriyormus. Böyle kaliteli bir fhd tv alıp keyfime bakarım. Bizim millet biraz gösteris meraklısı. Bu tv tam bana göre. İsrafa gerek yok onca para verip sürekli sorun yaratan tv ye ne gerek var. Genel olarak dizi film icin vazife görecegi icin smartın falan önemi pek yok. Simdi en ucuza kapalı kutu hic acılmamıs sıfır 2017 üretimli nasıl alırımın derdindeyim.

Teshir veya iade ayıplı ürünleri satanlar varmıs.

Hocam harika. İki tane 4k film izleyecem diye full hd filmleri dandik görüntü ile izlemeye gerek yok. İlerde 4k izlemek istersen oynatıcı alır, bağlar full hd izlersin. Hiç kaybın olmaz.
    Satıcıları ara sor, tv 2017 üretimimi diye, sanırım cevaplarlar.

• Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Aynen... bunda karar kıldım artık. hocam 2650 ye alan olmus gecen ay icinde ki süper fiyat. Simdi ise gg de %5 indirimle bile 150 indirim oluyor ve 2800 e denk geliyor. Fiyatı sisirmisler kur düsüyor bu fırsatcılar fiyat artırıyor. Bilgiler icin saolun. Güle güle arızasız kullanmak nasip olsun size.

• Sa. Ben de aynı tvyi takip ediyorum, aynı satıcı 3200 e çıkarmıştı fiyatı, yavaş yavaş aşagı çekiyor, 2800 lere inerse alacam inş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV hala üretiliyor mu?

En belirgin sorununun yazılım olduğu söylenmiş. Amacım Android sistemine kodi kurup NAS cihazımdaki film arşivime erişmek. Bu konuda gerek NAS erişimi gerekse kodi'de sıkıntı yaşar mıyım?

Teşekkürler.

• quote:

Dolar düsüyor adam 100tl den fazla fiyat artırmıs eger aynı satıcıysa.. yazık. Bir de tv niz 2017 üretimi mi merak ettim

2017 Şubat ayı üretimi tv.
  • Tv 1 ay arayla ikinci kez frctc hatası verdi servis sık olursa alalım dedi bakalım aklınızda olsun tv yi açıp ekran açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyorsa bu sorun demek ve genelde anakart yüzünden oluyormuş

Sony KDL-55W805C

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv nin üretim tarihine nerden bakılyor..
  • Tüm araştırmalarım neticesinde bu tv e karar verdim.

Nasip kısmet olursa Eylül ayında evlilik var. Alıp şimdiden ödemek istiyorum.
  • acelik307 A kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerindeki etikette ve tv nin arkasında yazıyor..

• benim tv bugün geldi kuruldu, tvnin görüntüsü net, ne pudralanma ne pürüzlenme, ölü pixel de çıkmadı şükür, sanırım sonunda tv arayışından kurtuldum :) darısı kararsızlık yaşamaya devam edenlere..
  • Alanlara sorum 4k ve hdr teknolojisi varken bu tv alinir mi? Lg lm670 model tv vardı bozuldu tv arayisi icerisindeyim. Bu modeli tavsiye edermisiniz arkadaslar alinasi bi tvmidir?

• pdrdurdu P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nereden, ne kadara aldınız?

• wickedfb kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..
  • Eylül'de düğünüm olduğu için şimdiden alıp ödemek istedim bu modeli. HD yayını cam gibi net,sarsıntısız, herhangi bir dikey banding olayı kesinlikle sıfır denecek kadar az. 4K için 3.500 gibi ücret ödemenize hiç gerek yok, çünkü trt 4K dan başka yayın zaten yok. Film izlerim diyorsanız bir filmin kotası 50-60 gb civarı. Playstation pro ile kullanıyorum, akıcılığı çok iyi. Digitürk ile kullanıyorum. Kutu HD yayın destekli olmadığından çöp gibi görüntü veriyor, fakat kendi uydu alıcısının HD si 4K gibi ner görüntü veriyor neredeyse. 4K tv lerde ışık sızması çok üst düzey olduğundan tavsiye etmem

• Teşekkür ederim, gg den sonyeurasiagaranti isimli satıcıdan puan filan 2780 e aldım.

• 3d bir filmde normal altyazıyı tek gösterebilen bir video oynatıcı var mıdır bildiğiniz? Tv üzerinde kullanmak için tabi.

• Arkadaşlar merhaba bu TV radarıma aldım. Eylülde düğünüm var ve TV arayışındayım. Aslında 4K olan 55xd8505 modelini alacaktım gittigidiyordan maximum kampanyası çıkmasını beklyordum.Şansıma tam kampanya girdi ama bu seferde TV 300 TL zam yaptı satıcılar. Şimdi 4K için 1600 TL fark vermeye değmez diye düşünüyorum. Zaten TRT dışında 4K kanal yok. Kendimi böyle avutuyorum artık

Geçen yaz haziran ayında Bulgaristanda anneanneme bu TV nin 50W805C modelini almıştım. O zaman pek inceleyemedim TVyi zamanım yoktu .Ama şunu net söyleyebilirim o an sony görünce evimdeki panasonic 3D TV bana resmen vasatmış gibi geldi. Sony ekranda bir başka güzel. Ta o gün dedim TV alırsam Sony'den başkasını almıycam.

Şimdi sizlere sorum bu TV gerçek yenileme hızı 50 Hz mi 100 Hz mi? Şuana kadar kronik bir sorunu oldu mu? İnternetten dizi film izlerken açamadığı player oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.