Şimdi Ara

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
9.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek tek değiştirmekten ziyade tüm şifreleride aynı anda aynı şekilde değiştirebilirler. Olabilecek şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Tek tek değiştirmekten ziyade tüm şifreleride aynı anda aynı şekilde değiştirebilirler. Olabilecek şeyler bunlar.

Yada kendi sistemleri üzerinden hiç uğraşmadan hepsini silebilirler şuan istediklerini yapabilecek durumdular.
  • quote:

Tek tek değiştirmekten ziyade tüm şifreleride aynı anda aynı şekilde değiştirebilirler. Olabilecek şeyler bunlar.

Veritabanina ulasirlarsa,tablolari gorurlerse istediklerini yaparlar,1 satir query ye bakar sifreleri degistirmek,istedikleri verileri dokerler,adres telefon herseyi alirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Eğer böyle birsey olursa Sony e dava acacağım kesin kararım.Sony bu maddi zararı karşılamak zorunda

psn adresi alırken o destansı uzunluktaki ingilizce sözleşmeyi okudun mu

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hacker Okan'a söyleyelim geri alsin bilgilerimizi

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 27 Nisan 2011; 17:40:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Veritabanina ulasirlarsa,tablolari gorurlerse istediklerini yaparlar,1 satir query ye bakar sifreleri degistirmek,istedikleri verileri dokerler,adres telefon herseyi alirlar.

Birde alacakları dataları aldıktan sonra hesapları silmeleri gibi bir durumda var yani her ucu dışkılı değnek.
  • Valla ben hiçbirşeyimi degiştirmiyorum.. Eger başlarına bişey gelirse hatta gelmesini beklemeden de olayların gidişatına göre hukuki sürecimi başlatıcağım... Birde hani şu orjinal oyun almazsanız size destek yok diyen adamın adı neydi... O amcamı bekliyorum bir açıklamada şimdi yapsın.. Niye konuşmuyor?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Eğer böyle birsey olursa Sony e dava acacağım kesin kararım.Sony bu maddi zararı karşılamak zorunda

quote:

Yapma bunu , borçlu falan çıkarız mazallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS
    quote:

quote:

İyide böyle bir durumda limitsiz kredi kartlarını ac gözlü hackerler kullanırsa düşünmek bile istemiyorum olacakları.sonuçta herkesin kredi kartı limitli değil.o zaman Sony bu zararı çekmek zorunda diye düşünüyorum.zorlan xbox aldıracaklar insana ya ondan korkuyorum.basliyacam ps3 unede psnsinede

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Birde alacakları dataları aldıktan sonra hesapları silmeleri gibi bir durumda var yani her ucu dışkılı değnek.

Hocam oralara gelirlerse niyetleri kotuyse drop database psn , tamam bom :) ,ama o kadar basit degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 27 Nisan 2011; 18:01:23 >

• Benim anlamadığın koskoca sony firması ya bu.adamlar dünyaya hükmediyor birkaç hacker bunları maymuna çeviriyor.vay arkadas diyesim geliyor içimden.yok ya netten hiçbir is yapmayacaksın , Sony bile dur diyemedi bunlara.Sony firmasininda emrinde çalışan binlerce çalışanı vardır yani bu işlerle uğrasan.aklım mantığım almıyor.bide çikipta normal biseymis gibi bilgileriniz çalındı demeleri yokmu resmen kufreder gibi..
  • Madem caldiracaksin bilgileri niye alıyorsun kardesim o zaman? Aliyorsanda güvenliğini sağla yoksa yapma bu ısı.zerre kadar güvenim kalmadı Sony firmasına
  • Verildiyse affola

• Bazı kullanıcılar mağdur olacak ama en büyük darbeyi alan sony olacak.Büyük ölçüde güven,prestij ve müşteri kaybı yaşayacak.korsan kullanan 3-5 kişinin önünü keseceğim derken orijinal kullananları da kaybedecek.Aç gözlülüğün sonu budur.
  • şurdaki yorumlara bi bakın özellikle bu sayfadaki ne kadar gamer taglı kullanıcı varsa üşüşmüş buraya bill amcalarının taziyelerini iletmeye geldiler heralde ama ortada cenaze yok agalar toplayın tası tarağı evinize dönün yardakçı bi ton yabancı siteler sony ye saldırıyorlar şu an hadi onlar nemalanıyorlar sizin elinize ne geçecek psn düşse size ne faydası var çıksa ne faydası var. bi defa dürüst olalım bu iblisler pentagonun bile içini boşalttılar sony nin serverlarınımı hackliyemeyecekler kaldı ki saldırının olduğundan şüphenenildiği an sony nin serverları kapatmadığı ne malum adamların açıklamalarıda bu yönde zaten.
    öyle birileri çıkıpta 'sony i savunanlar nerde ortalıkta görünmüyolar'diyecek arkasından bi gamer tag lı'uzun süre ortada görünmez artık onlar'diyecek burdayız agalar diyemiyonuzmu beyler?yoksa hepinizmi x bokscu oldunuz?
    ben bu adamlara sonuna kadar güveniyorum sonuna kadar da beklicem dürüst adamlar buna inanıyorum,sony ye değer veriyorum açıkcası çünkü bu adamlar biz türk oyuncularına ve ülkemize değer veriyorlar

• babamın kredi kartıyla almıştım söylemeye biraz korkuyorum bakalım ne tepki verecek
  • Infamous 2, Uncharted 3, LA Noire, Metal Gear Solid Rising, Skyrim gibi bir sürü bomba oyun ufuktayken bu skandal yüzünden PS3'ümü satacak değilim. Yıllar önce amazon da çaldırdı bilgileri, batmadı. Paypal defalarca saldırıya uğradı, batmadı. Sony'nin prestij kaybı şirketin derdidir, biz oyuncuların değil.
  • sony'nin ps dahil tüm satışları acaba ne kadar düşecek, oranı merakla bekliyorum
  • Bazı yorumlar çok komik bunu yapmak çok basit birşeymiş gibi konuşulmuş. Sony nin güvenliği bukadarmıydı denmiş. Adamların yaptığı düşünüldüğünde bunun başka şirketlerin başınada gelmesi de olasıydı. Bu saldırıya uğrayan microsoftta olabilirdi. İnternette %100 güvenli ortam diye birşey yoktur sanal kart kullanımıda bu yüzden çıkmıştır. Ama siz derseniz ki ''Sony bu abidik gubidik sitelerden daha güvenlidir ben kartımı veririm böyle birşeyin olması çok zor'' o zaman bu riski göze almış olursunuz. Mesela ben hiç bir zaman internette kredi kartı kullanmam sanal kart kullanırım. Çünkü bu riski göze almam. Bu durumda Sony benim gözümden düşmez çünkü olabilirliği düşükte olsa mümkün bir durumdan bahsediyoruz. Bunlar olan şeyler. Ayrıca kart bilgilerinin çalındığı da kesinleşmiş değil. Diğer bilgiler deseniz çoğunu hatta daha fazlasını facebook ve benzeri sitelerde paylaşıyorsunuz. Ayrıca kartımdan şukadar para çekilmiş gibi haberlerede hiç inanmıyorum olay olalı 1 hafta oluyor nedense açıklama yapıldığı zaman bu tip haberler çıkıyor. Tabiki sonuçta kötü bir durum. Ayrıca burada olan olayı konsol savaşına dönüştürmeyin psn vs live gibi saçma bir karşılaştırmaya girmeyin olay tamamiyle farklı birşey aynı şeyi ms ye yapsalardı ne olacaktı?

• SKFU has exposed an unsecured access log of a PSN environment that may shed some light on the recent PSN hack.

The PSN is down, all accounts got dumped by an anonymous hacker and the community is cryin' for answers. 77 million accounts with password and sometimes CC info are worth a lot in several hack chans. This is a very huge case.

Now SONY engaged an external security company to discover the holes in SONY's system and find answers. As I was wondering if there may be some information about the actual case we can find out publically, I researched a bit myself.

One interesting point I found is a not secured access log of a PSN environment.
    You will quickly notice the IP 214.1.211.251, which sends requests like a vulnerability scanner.
    The IP points to the DoD Network Information Center, based in Ohio USA.

The first log entry of this IP is [03/Mar/2011:07:10:38 -0800]. As the DoD is knows as beeing easy to hack, the anonymous hacker could have used this as proxy.

Maybe SONY might want to take a look at this IP, I hope soon we get some news and details about the case...

- SKFU

If PSN access logs are unsecured, one wonders exactly what sort of "security" Sony has been providing all these years?

Kaynak:PSX-SCENE

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Yada kendi sistemleri üzerinden hiç uğraşmadan hepsini silebilirler şuan istediklerini yapabilecek durumdular.

bence tüm hesapları silecekler trophy kasanlara ve yuklu içerik almıslara yazık olacak
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.