Şimdi Ara

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
9.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temkinli olun derken ne demek istiyo SONY ?
    Biz temkinli olamadık, bari siz mi olun diyor ?

Ne yapalım SONY kartları mı iptal ettirelim direkt ? (Zaten sabahleyin ilk işim o olacak)

Birde arkadaşlar bu blgileri çalan elemanlar bir kaç günde, kaç milyon kişinin kartını gasp edebilirler ?
    Ve 50 milyona yakın PSN kullanıcısının Account' ını komple değiştirirler mi sizce password felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Kredi Kartı bilgilerimi nasıl silebilirim ?

iptal ettirerek en çabuk yol çalındığını söylüyerek bankayı aramak yenisini yollarlar zaten

Daha başka bir yolu yokmu annemin kart. :S

başka yolu yok arkadaşım yok ya bekliyip kaderine razı olcan bir durum olursa annenden zılgıtı yiyecen ömür boyu herşeyden mahrum olacan
    yada biranevvel annene söyleyip kartı iptal ettirerek tedbirini alacaksın böylece anneninde güvenini dahada çok kazanırsın akıllı ol arkadaşım
    başkada yolu yol en sağlamı bu şekilde kafan rahat olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Temkinli olun derken ne demek istiyo SONY ?

Ne yapalım SONY kartları mı iptal ettirelim direkt ? (Zaten sabahleyin ilk işim o olacak)

Birde arkadaşlar bu blgileri çalan elemanlar bir kaç günde, kaç milyon kişinin kartını gasp edebilirler ?
    Ve 50 milyona yakın PSN kullanıcısının Account' ını komple değiştirirler mi sizce password felan

http://www.youtube.com/watch?v=dFsgggsxw6Q

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Temkinli olun derken ne demek istiyo SONY ?

password demişken trophlerde gidecek yani öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

şurdaki yorumlara bi bakın özellikle bu sayfadaki ne kadar gamer taglı kullanıcı varsa üşüşmüş buraya bill amcalarının taziyelerini iletmeye geldiler heralde ama ortada cenaze yok agalar toplayın tası tarağı evinize dönün yardakçı bi ton yabancı siteler sony ye saldırıyorlar şu an hadi onlar nemalanıyorlar sizin elinize ne geçecek psn düşse size ne faydası var çıksa ne faydası var. bi defa dürüst olalım bu iblisler pentagonun bile içini boşalttılar sony nin serverlarınımı hackliyemeyecekler kaldı ki saldırının olduğundan şüphenenildiği an sony nin serverları kapatmadığı ne malum adamların açıklamalarıda bu yönde zaten.
    öyle birileri çıkıpta 'sony i savunanlar nerde ortalıkta görünmüyolar'diyecek arkasından bi gamer tag lı'uzun süre ortada görünmez artık onlar'diyecek burdayız agalar diyemiyonuzmu beyler?yoksa hepinizmi x bokscu oldunuz?
    ben bu adamlara sonuna kadar güveniyorum sonuna kadar da beklicem dürüst adamlar buna inanıyorum,sony ye değer veriyorum açıkcası çünkü bu adamlar biz türk oyuncularına ve ülkemize değer veriyorlar

Son gelişmelerle çıkışa geçen PS3' ün yükselişini engellemeye çalışan bir kesim var, bu olay da bunların ekmeğine yağ sürdü ama ne olursa olsun sony bu olaydan daha güçlü çıkacaktır ve gücünü gösterecektir. Ayrıca bu korsan oyun ve hack saldırılarının planlı bir şekilde yapıldığını düşünüyorum, arkasında büyük güçler olmalı, sitelerde ve forumlarda da destekçileri var

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

400$ 'lık bir kartımla 1 kere alışveriş yapmıştım nasıl silebilirim bu bilgileri şimdi ? İptal ettirmeyide pek düşünmüyorum açıkcası.

yahu adamlar çalmışsa kart bilgin şu an onlardadır zaten, silsen ne yazar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

şurdaki yorumlara bi bakın özellikle bu sayfadaki ne kadar gamer taglı kullanıcı varsa üşüşmüş buraya bill amcalarının taziyelerini iletmeye geldiler heralde ama ortada cenaze yok agalar toplayın tası tarağı evinize dönün yardakçı bi ton yabancı siteler sony ye saldırıyorlar şu an hadi onlar nemalanıyorlar sizin elinize ne geçecek psn düşse size ne faydası var çıksa ne faydası var. bi defa dürüst olalım bu iblisler pentagonun bile içini boşalttılar sony nin serverlarınımı hackliyemeyecekler kaldı ki saldırının olduğundan şüphenenildiği an sony nin serverları kapatmadığı ne malum adamların açıklamalarıda bu yönde zaten.
    öyle birileri çıkıpta 'sony i savunanlar nerde ortalıkta görünmüyolar'diyecek arkasından bi gamer tag lı'uzun süre ortada görünmez artık onlar'diyecek burdayız agalar diyemiyonuzmu beyler?yoksa hepinizmi x bokscu oldunuz?
    ben bu adamlara sonuna kadar güveniyorum sonuna kadar da beklicem dürüst adamlar buna inanıyorum,sony ye değer veriyorum açıkcası çünkü bu adamlar biz türk oyuncularına ve ülkemize değer veriyorlar

Son gelişmelerle çıkışa geçen PS3' ün yükselişini engellemeye çalışan bir kesim var, bu olay da bunların ekmeğine yağ sürdü ama ne olursa olsun sony bu olaydan daha güçlü çıkacaktır ve gücünü gösterecektir. Ayrıca bu korsan oyun ve hack saldırılarının planlı bir şekilde yapıldığını düşünüyorum, arkasında büyük güçler olmalı, sitelerde ve forumlarda da destekçileri var

kesinlikle hemfikirizarda

• saka gibi resmen ya skandalın boylesiii valla jb ye cok karsıyım orjinalciyim adamlar dha sistemı saglam kuramamıslar bı suru oyun alacaktm psnden artık psn kullanmam hayatta varsın onlıne oyunda olmasınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt
    Sony böyle bir açık veriyorsa kime güvenelim biz?

Microsoft...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Microsoft...

Tamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Microsoft...

Tamam.

dağılabilirsiniz
  • arkadaşlar benim uk psn hesabım için sony tarafından e mail geldi. Sanırım benim bilgiler de çalınmış. Allahtan kredi kartı kullanıp da alış veriş yapmadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Tek tek değiştirmekten ziyade tüm şifreleride aynı anda aynı şekilde değiştirebilirler. Olabilecek şeyler bunlar.

sistemi kapatmadılarmı nasıl kullanıcaklar psn hesaplarını açılır açılmazmı
  • Japon gormek istemiyorum bugune kadar hep xbox ps3 baris icinde yasasin modundaydim caponlara saygim sevgim kalmadi..Evdeki ps3ude parcalamak istiyorum...
  • Orda da bi Citizen var anlaşılan
  • kredi kartı kulanmadım psnden ve yeni aldığım için gold tropy bile yok hesap ta yinede online sız olmuyor

kart kullanıp sanal kart hariç ve platinium ları çok olup psn hesapları çalınanları düşünemiyorum
  • Birde Allah'tan kart işine girmedim.Annemin kartından 25tl habersiz çektik kafamı ütüledi.Bide böyle bi olay olsa kafama sıkardı galiba
  • 4 saattir ps3 açıktı ve 3 4 maç yaptım belki kullanırım diye kapamadım ama olmuyor şimdi kapadım online varken single da oynardım single da oynayamıyorum şimdi
  • We have discovered that between April 17 and April 19, 2011, certain PlayStation®Network user account information was compromised in connection with an illegal and unauthorized intrusion into our network. In response to this intrusion, we have: 

Temporarily turned off PlayStation®Network services;
    Engaged an outside, recognized security firm to conduct a full and complete investigation into what happened; and
    Quickly taken steps to enhance security and strengthen our network infrastructure by re-building our system to provide you with greater protection of your personal information.

We greatly appreciate your patience, understanding and goodwill as we do whatever it takes to resolve these issues as quickly and efficiently as practicable.

Although we are still investigating the details of this incident, we believe that an unauthorized person has obtained the following information that you provided: name, address (city, state, zip), country, email address, birthdate, PlayStation®Network password and login, and PSN online ID. It is also possible that your profile data, including purchase history and billing address (city, state, zip), and your PlayStation®Network password security answers may have been obtained. If you have authorized a sub-account for your dependent, the same data with respect to your dependent may have been obtained. While there is no evidence at this time that credit card data was taken, we cannot rule out the possibility. If you have provided your credit card data through PlayStation®Network, out of an abundance of caution we are advising you that your credit card number (excluding security code) and expiration date may have been obtained.

For your security, we encourage you to be especially aware of email, telephone, and postal mail scams that ask for personal or sensitive information. Sony Computer Entertainment will not contact you in any way, including by email, asking for your credit card number, identity number or similar number or other personally identifiable information. If you are asked for this information, you can be confident Sony Computer Entertainment is not the entity asking. When the PlayStation®Network services are fully restored, we strongly recommend that you log on and change your password. Additionally, if you use your PlayStation®Network user name or password for other unrelated services or accounts, we strongly recommend that you change them, as well.

To protect against possible identity theft or other financial loss, we encourage you to remain vigilant to review your account statements and to monitor your credit or similar types of reports.

We thank you for your patience as we complete our investigation of this incident, and we regret any inconvenience. Our teams are working around the clock on this, and services will be restored as soon as possible. Sony Computer Entertainment takes information protection very seriously and will continue to work to ensure that additional measures are taken to protect personally identifiable information. Providing quality and secure entertainment services to our customers is our utmost priority. Please contact us at 2341 2356 (HONG KONG) OR 021 2994 8800 (INDONESIA) OR 1 800 81 4963 (MALAYSIA) OR 800 8523 663 (SINGAPORE) OR 0809 079 888 (TAIWAN) OR 0 2715 6100 (THAILAND). should you have any additional questions.

Benim kullandığım psn'e yukarıdaki mail gelmiş

Anladıklarım kısaca temkinli olun varsa şifrenizi değiştirin , psn açıldığında mutlaka şifrenizi değiştirmeyi unutmayın , olası mail yoluyla gelen sahteciliklere kanmayın ve birde hiçbir şekilde kredi kart bilgilerinin alındığını söylememişler ama emin değillermiş sanırım tam olarak.

If you have provided your credit card data through PlayStation®Network, out of an abundance of caution we are advising you that your credit card number (excluding security code) and expiration date may have been obtained.

yukarda güvenlik kodu hariç kk bilgilerinin alınmış olabileceğini yazıyor
    ayrıca bütün adreslerime baktım hepsine girebiliyorum
    8 psn hesabım var sadece bir tanesi ASIL o yüzden diğerlerine girdiğim bilgileri alsalar nolcak hiçbirşey yok ne trophy nede herhangi bir bilgi
    Asıl hesabımda internet alışverişine kapalı , zaten 2 hafta önce yeni kart gelmişti yenilenmişti yani arkasında ki güvenlik kodu dahi eski karttakinden değişik,yinede yarın bankaya gider bi sorarım var mı bi harektlilik diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 28 Nisan 2011; 2:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

We have discovered that between April 17 and April 19, 2011, certain PlayStation®Network user account information was compromised in connection with an illegal and unauthorized intrusion into our network. In response to this intrusion, we have: 

Temporarily turned off PlayStation®Network services;
    Engaged an outside, recognized security firm to conduct a full and complete investigation into what happened; and
    Quickly taken steps to enhance security and strengthen our network infrastructure by re-building our system to provide you with greater protection of your personal information.

We greatly appreciate your patience, understanding and goodwill as we do whatever it takes to resolve these issues as quickly and efficiently as practicable.

Although we are still investigating the details of this incident, we believe that an unauthorized person has obtained the following information that you provided: name, address (city, state, zip), country, email address, birthdate, PlayStation®Network password and login, and PSN online ID. It is also possible that your profile data, including purchase history and billing address (city, state, zip), and your PlayStation®Network password security answers may have been obtained. If you have authorized a sub-account for your dependent, the same data with respect to your dependent may have been obtained. While there is no evidence at this time that credit card data was taken, we cannot rule out the possibility. If you have provided your credit card data through PlayStation®Network, out of an abundance of caution we are ****ing you that your credit card number (excluding security code) and expiration date may have been obtained.

For your security, we encourage you to be especially aware of email, telephone, and postal mail scams that ask for personal or sensitive information. Sony Computer Entertainment will not contact you in any way, including by email, asking for your credit card number, identity number or similar number or other personally identifiable information. If you are asked for this information, you can be confident Sony Computer Entertainment is not the entity asking. When the PlayStation®Network services are fully restored, we strongly recommend that you log on and change your password. Additionally, if you use your PlayStation®Network user name or password for other unrelated services or accounts, we strongly recommend that you change them, as well.

To protect against possible identity theft or other financial loss, we encourage you to remain vigilant to review your account statements and to monitor your credit or similar types of reports.

We thank you for your patience as we complete our investigation of this incident, and we regret any inconvenience. Our teams are working around the clock on this, and services will be restored as soon as possible. Sony Computer Entertainment takes information protection very seriously and will continue to work to ensure that additional measures are taken to protect personally identifiable information. Providing quality and secure entertainment services to our customers is our utmost priority. Please contact us at 2341 2356 (HONG KONG) OR 021 2994 8800 (INDONESIA) OR 1 800 81 4963 (MALAYSIA) OR 800 8523 663 (SINGAPORE) OR 0809 079 888 (TAIWAN) OR 0 2715 6100 (THAILAND). should you have any additional questions.

Benim kullandığım psn'e bu mail gelmiş

Anladıklarım kısaca temkinli olun varsa şifrenizi değiştirin , psn açıldığında mutlaka şifrenizi değiştirmeyi unutmayın , olası mail yoluyla gelen sahteciliklere kanmayın ve birde hiçbir şekilde kredi kart bilgilerinin alındığını söylememişler ama emin değillermiş sanırım tam olarak.

If you have provided your credit card data through PlayStation®Network, out of an abundance of caution we are ****ing you that your credit card number (excluding security code) and expiration date may have been obtained.

yukarda güvenlik kodu hariç kk bilgilerinin alınmış olabileceğini yazıyor

sanırım psnden alışveriş yapanlara mail atılıyor bana gelmedi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.