Şimdi Ara

sony kulaklık ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony ile creative in orjinal kulaklığı arasında bence bi fark yok. ama creative in kulaklığı biraz buyk o yüzden kulak ağrıtabiliyor...
    cx300 sesi canavar gibi. kötü diyen arkadaşa sahtesi denk gelmiştir bence. cünkü bende de vardı sahtesi. şuan orjinali geçti elime ve sahte olanın sesinin çok bığuk oldugunu farkettim.. cx300 rocks!! derim ben :)

iyice araştırmak istiyorsanır reviews.cnet.com adresinden aratıp bakabilirsiniz...
  • 10 aylık konuyu hortlatmışsınız arkadaşlar..
  • abi sahtesi vardı diyo ya acıyorum bu insanlara bunu kim nası yapabilir aklım almıyo bu arada nostalji olmuş baştan sona okudum .
  • Sony kulaklık alsan sahte olsa ne yazar, orijinal olsa ne yazar. TR' de satılan Sony'lerden iyi olanını görmedim daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

MX200 Ü ANLATİYİM BİRAZ

mx200 bu fiyata basları da bu tizleri de gerçekten mükemmel.. ve inanın adam gibi baslı bir parça dinleyince.. bu ufacık kulaklıktan bu bas sesi nasıl çıkıyo falan diyosunuz.. basları derin dolgun ve yumuşak.. mx200 ü mükemmel bulan ve mx500 den daha iyi olduuna inanan çok insan bvar.. bu forumda mx200 kullanan tonlarca insan var ve benim övdüğüm kadar övüyolar. 2 senedir kullanıyorum ve cebime sıkıştırıyorum kullanmadıım zaman dışarda ve daha bozulmadı temassızlık olmadı kablolarında .. şimdi sony-philips olsaydı mefta olurdu kesinlikle!!

bu fiyata mx200 süperr bi tercih arkadaşlar

elimde mdr e 805 modeli var 6 senedir kullanıyorum
    bir problemde yok

• sony'lerde adam gibi ses yok orası doğru da, dayanıklılık konusunda baya iyidir..
  • arkadaşlar sony kendi çapında iyi bence ama bence sony kulaklıklarda en iyi performans sony walkmanlarda alınıyor özelliklede mMEGA BASS özelliği varsa manyak bass veriyor
  • bencede
  • bnce 818 i al bnde 1,5 - 2 yıldır var gayet iyi
    ve kablosunun sağlamlıgınada cok guveniyorum 818 al pişman olmsazsın.
  • sennheiser kulaklık almayı düşünüyorum ama hangi modelini alayım sizce kulak içi olsun
  • sennheiser cx300 tabiki. Bir kulaklığa verilecek bence en son rakkam. Hem kalite hemde performans olarak bu fiyata alınabileceklerin en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

sennheiser lerden uzak durun derim.. Hem görüntüleri dandik hem de ses kalitesi öyle ahım şahım değil.. ben mx 500 aldım ve aşırı bir memnıniyetim yok.. Ama sony lerden iyi olduğu da bir gerçek..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.