Şimdi Ara

sony kulaklık ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sony mdr-e818lp , mdr-e829v veya buna benzer modelleri yani 15-25 ytl arası kulaklıklar nasıl ? ben muvo n200 le kullanmayı düşünüyorumda.yani kendi kulaklığı o kadar iyi değil.nasıl sizce bunlar ?özellikle 818lp almayı düşünüyorum.baslar fln daha iyi olur heralde...

• 888lp iiy sadece, sesnnheiser mx400 tavsiye erderim
  • bende sana senheiser i önerririm. basları az diyorlar. ama çok berrak ses verirmiş forumdan okuduğuma göre.bende etymotic 6i almayı düşünüyorum Türkiyede bulursanız lütfen buraya yazın hangi sitede olduğunu.

• BEYLER BEN İSTEMEZMİYİM SENNHEİSER ALMAYI.ELBETTE İSTERİM AMA BURDA BULMAK ÇOK ZOR.BOLUDA OTURUYORUM.ENİYİ SONY VAR O YÜZDEN.EN İYİSİ HANGİ MODELİ ?
  • internetten sipariş verebilirsin ama o da ne kadar güvenli bilemicem...bende ankara da oturmama rağmen hala alamadım çünkü dükkanlarda bulunmuyor...bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • ya işte o da varda şimdi bi kulaklık için boşver yaa.sony iyidir.hangisi daha iyi beyler ?
  • sennheiser lerden uzak durun derim.. Hem görüntüleri dandik hem de ses kalitesi öyle ahım şahım değil.. ben mx 500 aldım ve aşırı bir memnıniyetim yok.. Ama sony lerden iyi olduğu da bir gerçek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony hoparlörler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sennheiser mx200 bulabileceğim bir site varmı arkadaşlar.
  • www.hepsiburda.com dan alabilirsin.. Ama desibeli 500 den daha düşük bilgin olsun..
  • dostum 818 ile 829 arasında ses değerleri açısından hiçbi fark yok..
    ben satıcısıyım o yüzden biliyorum
    tek fark ne biliomusun , oda 829 un ses kontrolüne sahip olması..arada yaklaşık bi 10 lira oynuo.karar senin
  • çok sağol.yani bu ikisininde ses kontrolü olanı ve olmayanı var hepsi aynı sadece sarma kutusu ve ses düğmesi değişiyo yani.ses kaliteleri ve yükseklikleri aynı değil mi ?
  • bide 828 ile 818 arasında hiç bi fark yoq demi renk dışında ?
  • mx200 kadar düşük bir kulaklıkda almayın azıcık daha veirp mx400 almak varken.

sonuçtra türkiye piyasasında mx400 ifyaıtna mx400 den iyi bir kulaklık yok.

etymotics er6 alıcak insan ilgilenirsen bende shure e3c var satılık ,kullanılmamış sayılır faihşi bişi istmeiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 4 Ocak 2006 0:50:14 >
  • Bendede sennheiser mx500 var hepsiburada.com dan almıştım.Bende nette okuduklarıma göre aldım bu kulaklığı ama abarttıkları kadar yok.Fakat sonylerden daha iyi.Karşılaştırıp denedim.Sony kulaklıklarda ses az çıkar basslar belli olur.Gürültülüyerlerde rahat rahat müzik dinleyemessin.Kulaklıktan gelen ses yerine dışardaki sesleride duyar rahatsız olursun.İstersen bide philips kulaklıklara bak derim onlarda baya iyi.
  • bende kulaklık almayı düşünüyorum nano kullanıyorum senheiser MX 500 yada 550 var aklımda bide 888lp yi baya övdüler onuda ekledim üçlüye ama hiç birini bulamıyorum nereden bakabilirim fikri olan varmı nette bulamadım
  • Diskman de kullanmak üzere kaliteli bas veren bir kulaklık olarak bana aiwa önerdiler. siz ne düşünüyorsunuz. bide kulaklığın frekans aralığının geniş mi yoksa darmı olması daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIMIN -- 4 Ocak 2006 14:09:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

bende kulaklık almayı düşünüyorum nano kullanıyorum senheiser MX 500 yada 550 var aklımda bide 888lp yi baya övdüler onuda ekledim üçlüye ama hiç birini bulamıyorum nereden bakabilirim fikri olan varmı nette bulamadım

MX 500 ü listenden çıkarabilirsin.. Anlatılanlarla alakası yok kulaklığın.. Yalnızca desibel i yüksek ve bas tiz dengesi hoş ama bunlar yetmiyor tabiki.. İlla kulaklık alacaksan shure alabilirsin.. Sony i zaten ele hiç bir kulaklığı seni tatmin etmeyecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIMIN

Diskman de kullanmak üzere kaliteli bas veren bir kulaklık olarak bana aiwa önerdiler. siz ne düşünüyorsunuz. bide kulaklığın frekans aralığının geniş mi yoksa darmı olması daha iyi olur.

Kulaklığın frekans aralığı çok daha düşük ya da çok daha yüksek düzeyde çalan sesleri duymanızı sağlar.. Ancak bunun çok düşük ya da çok yüksek olması birşeyi değiştirmez önemli olan bu aralıktaki sesleri nasıl yansıttığıdır.. Örneğin sony ler bunu gümbürtüyle yaparken sennheiser ler daha az rahatsız edici bir şekilde verirler.. Ve shure lar da son noktayı koyar.. Aiwa kalite olarak sony lerle eşit sayılır ve ikisi de ne yazık ki yeni alacaklar için para kaybından başka birşey yaratmaz.. Eğer bütçeniz sınırlıysa sennheiser modellerinden size uygun olanını seçmeniz paranızı sokağa atmanızı engelleyecektir.. Eğer bütçe sınırınız yoksa shure sizi fazlasıyla tatmin edecektir

• iyi ya vazgeçtim sony den.sennheiser alıcam anasını satıyım.havale ile hepsiburda dan alırım.ama şimdi siz bana bu sennheiser ın modellerini ,özelliklerini ve fiyatlarını bi yazarsanız çok iyi olacak.bide hangisi sizce bass ve tiz netliği ve ses kalitesi bakımından en iyi ? bi sıraya sokuverin.bide basları kuvvetli olsun sony den fln.yardımlarınızı bekliyorum.
  • ICEBOY öyle bir kulaklık bulsam ilk ben gidip alıcam.. Maalesef birinden fedakarlık etmen gerek.. Ya baslar ya tizler ya ses kalitesi.. mx 200 modelinde baslar diğer modellere nazaran daha sağlam ancak ses seviyesi biraz daha düşük (kalitesi değil seviyesi).. mx 500 modeli (ki benim kullandığım model) bas ve tiz dengesi oldukça sağlam bir model ancak 200 deki gibi bangır bangır baslar yok.. Buna karşılık ses seviyesi en yüksek model.. Tizleri rakatsız edici "sıs" lamalar yaratmıyor.. Baslarında ise hiçbir gümbürdeme yok.. Beyaz renge sahip ve "önden bağlamalı" (ki tek rahatsız edici yanı bu).. Ben 400 ve 450 modellerini de araştır derim.. Türkçe sitelerde pek birşey olmasa da yabancı sitelerde en çok adı geçen modeller bunlar.. Ama eğer mümkünse biraz kesenin ağzını aç ve shure alıp kulaklarına bir bayram ettir..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.