Şimdi Ara

sony kulaklık ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmmm.anladım.peki fiyatları ne kadar bunların ?
  • www.hepsiburda.com da sennheiser ler var ancak shure için forumda arama yap
  • ya baba bu hepsi burdada dj tipi var sadece yada ben bulamadım.nerde bunlar ?
  • dsotum fikrine saygım sonsuz ama bu mevzular açıldığında herkes farklı bi marka atıyo ortaya geçende de biri bang&olufsen a8 dedi bi bakim dedim arattım 168 dolar çıktı fiyatı benim MX serisini tercihimdeki sebebi fiyatına göre ii olmaları 500 ve 550 den bahsediyorum neticede bunlar nano nun kendi kulaklıklarından iidir heralde öyle değilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

bende kulaklık almayı düşünüyorum nano kullanıyorum senheiser MX 500 yada 550 var aklımda bide 888lp yi baya övdüler onuda ekledim üçlüye ama hiç birini bulamıyorum nereden bakabilirim fikri olan varmı nette bulamadım

MX 500 ü listenden çıkarabilirsin.. Anlatılanlarla alakası yok kulaklığın.. Yalnızca desibel i yüksek ve bas tiz dengesi hoş ama bunlar yetmiyor tabiki.. İlla kulaklık alacaksan shure alabilirsin.. Sony i zaten ele hiç bir kulaklığı seni tatmin etmeyecektir..

• Bu linkte aşşağıda.. Ama yalnızca bir iki model kalmışhttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=17814
  • Nano nun kulaklıklarını dinlemedim açıkçası ama zen in kulaklıklarından iyi olduğunu söyleyebilirim.. Bu arada en iyisini belirtmek açısından shure dedim yoksa uygun bir bütçe için sennheiser lerin oldukça iyi olduğunu üstüne basa basa belirtiyorum.. Neticede ben de bir MX 500 kullanıcısıyım ama insanları yanlış yönlendirmek ben memnunum gidin alın demek pek de sağlıklı bir yorum olmaz..
  • tamam ya karar verdim mx200 alıyorum.hem ucuz hem basları güçlü ve iyiymiş hem sesi kaliteliymiş.yani tam bana göre.sipariş etcem ama bakalım ne zaman.
  • tabiki dostum sakın yanlış anlama bende az önceki cümlemde bi yanlış değerlendirme falan var demedim tüketici tercihleri farklı olduğu için neticede bütçede sınırlı optimum tercihler yapmak zorundayız bu shure dediğin kulaklıklar ne kadar ve nerde bulunur link vermen mümkünmğ benim az önce bahsettiğim kulaklığa bakmak isteyen olursa LİNK
  • 3 gün içinde elinde olur (bunun seçeceğin kargo firmasına da bağlı olduğunu unutma) ancak sipariş mesajı geldikten sonra müşteri hizmetleriyle online bir görüşme yapman yararına olacaktır..
  • saviar ne gibi bir görüşmeden bahsettin anlamadım. bende internetten alışveriş yapacapım. biraz açar mısın bu müşteri hizmetleri konusunu. pm'den de ulaşabilirsin istersen.
  • tamam ya karar verdim mx200 alıyorum.hem ucuz hem basları güçlü ve iyiymiş hem sesi kaliteliymiş.yani tam bana göre.sipariş etcem ama bakalım ne zaman.
  • Ülkemizdeki her müessesede olduğu gibi on-line alışverişlerde de bir dürtmek gerekiyor açıkçası.. Sipariş mesajı mail adresine geldikten sonra ana sayfadan müşteri hizmetleri ikonundan ürün ne zaman elimde olur türünden bir konuşma yap.. Ben yaptığımın akşamı postalandı ürün.. Tesadüf müdür artık orası bilinmez
  • bende bugün alıyorum mx 200 . Akşam yorumları yazarım
  • Şu evde Philips ve Sony markalardan oluşan 4 kulaklık var ve mx300-mx400 de dinlemiş birisiyim ve diyorum ki Sony MDR-ED21LP yi tek geçerim... Özellikle bass ve tizde mükemmel... Üstelik 30-35YTL arası fiyata... Ve içinden deri bir çanta çıkıyor, tamda A1000'ime uydu he...
  • Sennheiserları

metan@metan.com

a mail atarak alabilirsiniz..

ben 1 yıl önce 1 adet mx200 ve 1 adet de mx500 almıştım havale ile .. güvenilmicek bişi yok..

www.metan.com a girin.. Sennheiser markasını bu firma getiriyo

bende MX200 VAR VE FİYATINA GÖRE GERÇEKTEN ÇOK MEKKEMMEL Bİ KULAKLIK .. bası ve tizi olsun,, sony lerin çoğuğunu rahatça geride bırakır..

ANKARADA SENNHEISER BULAMAZSINIZ .. BULURSAM BİRGÜN BEN SİZE SÖYLİYİMM
  • MX200 Ü ANLATİYİM BİRAZ

mx200 bu fiyata basları da bu tizleri de gerçekten mükemmel.. ve inanın adam gibi baslı bir parça dinleyince.. bu ufacık kulaklıktan bu bas sesi nasıl çıkıyo falan diyosunuz.. basları derin dolgun ve yumuşak.. mx200 ü mükemmel bulan ve mx500 den daha iyi olduuna inanan çok insan bvar.. bu forumda mx200 kullanan tonlarca insan var ve benim övdüğüm kadar övüyolar. 2 senedir kullanıyorum ve cebime sıkıştırıyorum kullanmadıım zaman dışarda ve daha bozulmadı temassızlık olmadı kablolarında .. şimdi sony-philips olsaydı mefta olurdu kesinlikle!!

bu fiyata mx200 süperr bi tercih arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

MX200 Ü ANLATİYİM BİRAZ

mx200 bu fiyata basları da bu tizleri de gerçekten mükemmel.. ve inanın adam gibi baslı bir parça dinleyince.. bu ufacık kulaklıktan bu bas sesi nasıl çıkıyo falan diyosunuz.. basları derin dolgun ve yumuşak.. mx200 ü mükemmel bulan ve mx500 den daha iyi olduuna inanan çok insan bvar.. bu forumda mx200 kullanan tonlarca insan var ve benim övdüğüm kadar övüyolar. 2 senedir kullanıyorum ve cebime sıkıştırıyorum kullanmadıım zaman dışarda ve daha bozulmadı temassızlık olmadı kablolarında .. şimdi sony-philips olsaydı mefta olurdu kesinlikle!!

+1 dün aldım gayet ii baslar süper tatmin oldum kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: gprs78

quote:

MX200 Ü ANLATİYİM BİRAZ

+1 dün aldım gayet ii baslar süper tatmin oldum kesinlikle tavsiye ederim

• Sony kulaklık alacak arkadaşlar bilginiz olsun alacağınız sony kulaklıkların ambalajı içinde veya dışında sony europa garanti belgesini mutlaka arayın mavi veya lacivert kalın belge (içindeyse baya kabarıktır aralıktan bakın dışında olanlar lacivert kart şeklinde sony kaşeli türkiye garanti belgesidir ambalaja kanmayın araılktan görünüyor bulamazsanız kesinlikle sahtedir paranıza yazık olur
  • quote:

Sennheiserları

metan@metan.com

a mail atarak alabilirsiniz..

ben 1 yıl önce 1 adet mx200 ve 1 adet de mx500 almıştım havale ile .. güvenilmicek bişi yok..

www.metan.com a girin.. Sennheiser markasını bu firma getiriyo

bende MX200 VAR VE FİYATINA GÖRE GERÇEKTEN ÇOK MEKKEMMEL Bİ KULAKLIK .. bası ve tizi olsun,, sony lerin çoğuğunu rahatça geride bırakır..

ANKARADA SENNHEISER BULAMAZSINIZ .. BULURSAM BİRGÜN BEN SİZE SÖYLİYİMM

1.Yanlış bilgi Ankarada orjinal sennheiser bulabilirsiniz adres kocatepe camii karşısı eternal bilgisayar (.net adresiwww.sanalmarketim.com)

2.Forumda yazıldı çizildi hayat sony philips ve bilinen diğer markalardan ibaret değildir die.Her konuda uzmanlaşmış markalar vardır mesela kulaklık konusunda sennheiser westone shure akg kendilerini ispat etmiş markalardır artık kurtulun şu sony vs bağımlılığından

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.