KMplayer var aslında. Kurulu bir şekilde duruyor. Ama Artık kafam yorgun. Alışmışım Bsplayer'a yeni programları ne neredeydi öğrenene kadar sıkıntı basıyor. "Çalışıyorsa dokunma" düsturunca eğer yıllardır kullandığım bir program işimi görüyorsa yenisine mecbur kalmazsam bulaşmıyorum.
Bsplayer eğer açmazsa dosyayı, Media player clasik o açmazsa VLC player çok çok nadirende KMplayer kullanıyorum.
Ustam anladığım kadarıyla hayatın atasözleri ve özdeyişler üzerine kurulu.Sanıyorum çok düzenli bir hayatın vardır,bir o kadarda sakin.Maşallah.
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Yok be dostum, Düzeni severim ama düzensizim. Hep hayatımı düzene sokma işini sonraya bırakıyorum. Korkuyorum bazen, "Sonra yaparım diyen helak oldu..." sözü benim gibiler için mi söylendi acaba diye.
Yine de bu hayatın öyle saf-duru ve sürekli bir mutluluk üzerine kurulmadığının farkındayım. Bir gün güldürürse iki gün ağlatıyor.
Forumdaki yazılarda pek insanın iç dünyasını yansıtamıyor. "Kan kustum, Kızılcık şerbeti içtim dedim." derler ya... biraz da öyle...
Seni anlıyorum...
Düşünüyorumda,belki sen farketmesende bu sözlerin sana faydası olmuştur aldığın kararlarda yada gittiğin yolda,yani bilinçaltında etki etmiştir demek istiyorum... Hayatı düzene sokmak gerçekten zor iş aslında.Zaten her zaman yeni birşeyler girdiği için hayatımıza düzene sokmakta biraz zor olur gibime geliyor. Umarım istediğin gibi düzene sokarsın..Ben çalışıyorum...Bir atasözüde benden olsun madem.
Bugünün işini yarına bırakma...
ikinci sayfaya düşümüşüz yahu..biraz daha örnekler vermek istedim.yorumlar nasıl olacak acaba.
CMYLMZ-2008--640*352.avi
flaşlı-ekran-no sinyal
flaşsız-ekran-no sinyal
flaşlı-jenerik
flaşsız-jenerik
Göründüğü üzere Sony'de baz model "L" serisinde bile siyahlar sorunsuz
evdekiler bu tvyi almislar 40L4000 henuz goremedim. benim istediigim model philips7603tu ama l4000 alindi.haraketli sahnelerde acaba performansi nasil bu tvnin.ornegin hizli gecislerde gozu bozucak kadar farklilik oluyormu flulasma vb. bluray performansi nasildir.ayrica konsolda iyi goruntu olucagini dusunuyorum.sizce iyi birsecim mi l4000. tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: rzorone
evdekiler bu tvyi almislar 40L4000 henuz goremedim. benim istediigim model philips7603tu ama l4000 alindi.haraketli sahnelerde acaba performansi nasil bu tvnin.ornegin hizli gecislerde gozu bozucak kadar farklilik oluyormu flulasma vb. bluray performansi nasildir.ayrica konsolda iyi goruntu olucagini dusunuyorum.sizce iyi birsecim mi l4000. tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: schu-mi
quote:
Orjinalden alıntı: cemcubuk
merhaba, saphire x1900xt toxic ekran kartı takılı olan tv'mi dvi-hdmi kablo ile sony 32l4000 lcd tv'ye bağlıyorum. pc'de ekran kartı ayarlarına baktığımda sony lcd ikinci monitör olarak görünüyor.fakat tv'den görüntü alamıyorum.hdmi ayarlarında "uyumlu cihaz bul" menüsüne girince "cihaz bulunamadı" mesajı veriyor. cihazın takılı halde ve hdmi kontrol ayarlarının açık şekilde olması gerekiyor şeklinde bir mesaj var tv'de. bağlantıyı nasıl yapabilirim.? yardımcı olursanız çok sevinirim
Dostum, öncelikle belirtiyim ben ati x1600 kullanıyorum ve dvi-hdmi kabloyu bağladıktan sonra pc'den çözünürlüğü 1360/768 yapmaktan başka hiçbirşey ayarlamadım..Sana tavsiyem ekran kartının güncel sürücüsünü yüklemen..Birde monitörün ile paralel kullanıyorsan monitörü devre dışı bırakıp denemelisin..pc çözünürlüğünü monitörüne göre değil tv'ye göre ayarla yani 1360/768 veya 1280/720 olsun..Son olarak kullandığın kabloda sorun olabilir bu dvi kablolarda 17+1 yada 18+1 bir olay vardı tam hatırlamıyorum ondanda olabilir..Bunları bir dene bizi de haberdar et
kabloyu aldığım yere mail attım kablonun 24+4 pin ve dual link olduğunu yazdılar. dediğin gibi hdmi 2'den bağladım yine olmadı. çözünürlük 1360*768 de. zaten pc için ayrı monitörüm olmadığı için bitek TV2yi kullanabiliyorum o da vga kabloyla. kablonun bozuk olma gibi bi durumu olamaz sanırım çünkü arkadaşın moniötrü getirip bağladığımda pc tv'yi ikincil moniötr olarak görüyordu ama tv hdmi ayarlarında uyumlu aygıt bul deyince tv pc'yi göremiyordu. artık kabloyu başka bi tv'de deneyeyim bakalım olursa olur olmazsa kabloyu kesip çocuklara veririm ip atlasınlar diye
arkadaşlar sanırım tvye nazar değdirdik.uyduda kanal geçişlerinde siyah ekranda sıra sıra (böyle kareli bi sayfanın köşelerini işaretlemişsiniz gibi) beyaz noktalar görülüyor.ancak böyle anlatabildim sanırım anlamışsınızdır.normal görüntüde bi değişiklik hissetmiyorum.nedir bu durum acep?
Eğer uydudan kanal değişimi esnasındaki kısa süreli ekrandaki kararma anında oluyorsa, uydudandır...Ama eğer şöyle örnekliyim normal tv kumandasından kanal değiştirirkende (anten-kablo tv vs.) yapıyorsa tv'dendir...Umarım anlatabilmişimdir...
maalesef normal kanal değiştirirken de görülüyor.yabancı bi forumda aynı sorunla karşılaşan birini buldum.bi haftadan kadar önce aldığı için tvyi değiştirmişler.of of sony aldık gene bozuldu.
Dostum takma kafana dünya malı sonuçta Servisi ara durumu bildir sonuçta seninki kronik bir sorun değil belki değişim olabilir.....
Geçmiş olsun starks kardeşim,umarım servisle kısa sürede başın ağrımadan halledersin.
valla burdaki servise de veresim hiç yok.adamlar kuruluma geldi nerdeyse ben öğrettim dicem adamlara tvyi.yerlerinde zaten hiç lcd yok.hep eski püskü tüplü tvler.nasıl sony servisi anlamadım.5 yıl garantiden falan da haberleri yoktu ben söyleyene kadar.napçam bilmiyom.
Haklısın olur olmadık servise verme tabi,adamlar ilk kez bir lcd tv tamiri yapacaklarsa eğer,yandı gülüm keten helva sony merkezle görüş endişelerini anlat servis hakkındaki,tecrübeli bir yere yönlendirsinler bence.
l4000 2 gundur test ediyorum.sd yayinda digiturk kullaniyorum pek iyi goruntu beklemiyordum tahminim tuttu goruntu bence iyi degil. scartta degistirirsem belki duzelebilir.En onemlisi benim icin bluray filmlerdi.filmlerde hareketli sahnelerde buyuk sorun var.eger tv alicaksaniz 100heartz li bir tv dusunun.siyah kalitesi beni tatmin etti.resim kaliteside cok iyi duruyor.xbox performansini ise iyi buldum.bence konsolda basarili bu tv.Eger sadece bluray meraklilari film severler bu tv yi almaya dusunuyorlarsa 2kere dusunsun.Zaten pahali bir teknoloji bluray olayi iyi film izlemek istiyorsaniz x w serisi size uygundur.
dikkat ettigim birsey ise her filmde tv kendi kendine ekran ayarlari yapiyor bu iyi gibi geldi fakat sizin kullandiginiz sabit bir ayar varmidir?filmlerde hangi ayari kullanmaliyim.bu arada film moduna alinca gercekten karanlik oluyor sahneler canliyi tercih ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme