Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Adım HD, Soyadım Ready..

-Memnun oldum. Ben de HD...FULL HD...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Hehe..

Çok Çok güzellllllllllllllllllllllll...

• Dün ps3 aldım İlk önce kutudan çıkan kabloyla bağlantı yaptım Görüntü normal düzeydeydi. Daha sonra altın uçlu hdmi taktım Görüntüler çok iyiydi Her geçen gün memnuniyetim artıyor Bu arada ps3 ü L4000 aldığım yerden aldım Fiyat sordum Ellerinde 1 tane kalmış Nakit 2000 olur dedi Fiyatlar niye arttı Ben 1700 e almıştım sizden dedim O zamanki fiyatların düşük olduğunu işler açıldıkça fiyatların eski haline geldiğini söyledi
  • @Highwaymouse,@Am@deus,@Gogomez;

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 3 Mayıs 2009; 18:45:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Hehe..

Gerçekten çok güzel...
  • Hıghway-gogomez

Aynı sorun bende de var..Gerek işyerinde gerek diğer ortamlarda herhangibir teknolojik cihaz alınacaksa bana geliyorlar..(Tv,uydu,telefon,bilgisayar,amfi,kolon,foto mak.,rc araba vs.) Adam soruyor ya abi bi fotoğraf makinası alıcam tavsiye falan diyor...Bir başlıyorum anlatmaya adam manyak lan bu diyor E kardeşim bizim gibiler olmazsa kim bilecek yok panelin arkaışığını, yok fotoğraf makinasının sensörünü, yok işlemcinin c2d sunu...Neyapalım herkesin bir ilgi alanı var bizde bunlara meraklıyız..Hala etrafımda görüyorum...Eleman gitmiş 3000tl'ye panel almış ve hala sd yayın izliyor..Hadi uydu yayınını anlarım ama 3000tl'lik laptopu var ama hala gidiyor dvdplayer ile dvd-divx izliyor..Dİyorumki abi git mkv film al yazık paneline laptobuna diyorum..Bana manasız gözlerle bakıyor...Ama biz öylemiyiz? Aldığımız cihazın her detayını sonuna kadar kullanmak isteriz ve kullanırız..Ben böyle mutluyum...Mesela arkadaşlarım okulda sigaraya para yatırırken ben amfidir kolondur bunları almaya uğraşyordum..Mesela istediğim kadar sağlam film olsun kötü görüntüyse izlemem beklerim bulurum iyi görüntüyle izlerim ...Ben normalmiyim? Değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Hıghway-gogomez

Aynı sorun bende de var..Gerek işyerinde gerek diğer ortamlarda herhangibir teknolojik cihaz alınacaksa bana geliyorlar..(Tv,uydu,telefon,bilgisayar,amfi,kolon,foto mak.,rc araba vs.) Adam soruyor ya abi bi fotoğraf makinası alıcam tavsiye falan diyor...Bir başlıyorum anlatmaya adam manyak lan bu diyor E kardeşim bizim gibiler olmazsa kim bilecek yok panelin arkaışığını, yok fotoğraf makinasının sensörünü, yok işlemcinin c2d sunu...Neyapalım herkesin bir ilgi alanı var bizde bunlara meraklıyız..Hala etrafımda görüyorum...Eleman gitmiş 3000tl'ye panel almış ve hala sd yayın izliyor..Hadi uydu yayınını anlarım ama 3000tl'lik laptopu var ama hala gidiyor dvdplayer ile dvd-divx izliyor..Dİyorumki abi git mkv film al yazık paneline laptobuna diyorum..Bana manasız gözlerle bakıyor...Ama biz öylemiyiz? Aldığımız cihazın her detayını sonuna kadar kullanmak isteriz ve kullanırız..Ben böyle mutluyum...Mesela arkadaşlarım okulda sigaraya para yatırırken ben amfidir kolondur bunları almaya uğraşyordum..Mesela istediğim kadar sağlam film olsun kötü görüntüyse izlemem beklerim bulurum iyi görüntüyle izlerim ...Ben normalmiyim? Değilim

Bak ne güzel bi sosyal aktiviten var,Bende bazen kızlarla beraber toplanıyorum abicim herkes kız arkdaşı ortam felan inan ben bi başlıyorum anlatmaya .Bana halen Dehşet ve ibretle bakıyorlar :-) ama olsun işimi seviyorum işim değilde hobim,Arkdaşım LG6000 Aldı 42'abi bekliyorum dedi akşam gittim eagle eye almış,DVD Görüntü bak ne süper diyo off offf,bendeki Htcp aldım neuview ile Eagle eye açtım 720p,ağzı açık kaldı kızlarında tabi Bu işler hobi abicim misal Ps3,oYnuyorum evde sülale çoçukmudur diyo halen alla allah ya olsun bu işler güzel işler

• Merhaba

32L40000 kullanıcısı olarak yaşadığım bir sorun var.Konu ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.

LCD'yi PC ye bağladım.Görüntü ve kullanımda sorun yok.Fakat PC oyunlarınını açmak istediğimde açılmıyor.Siyah bir ekran geliyor ve o şekilde takılı kalıyor.(Denediğim oyun EA FIFA 08 ve 09 bu ikisi kuruluydu.bunları deneyim dedim.)

Aceba sorun PC de mi dedim.Eski monitor'u takım baktım sorun yok.LCD'yi takınca görüntü siyah.Sol köşede çözünürlük 800x600 diyor ve kalıyor.

Üstatlar sizden yardım ve destek bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Merhaba

32L40000 kullanıcısı olarak yaşadığım bir sorun var.Konu ile ilgili olarak yardımcı olursanız sevinirim.

LCD'yi PC ye bağladım.Görüntü ve kullanımda sorun yok.Fakat PC oyunlarınını açmak istediğimde açılmıyor.Siyah bir ekran geliyor ve o şekilde takılı kalıyor.(Denediğim oyun EA FIFA 08 ve 09 bu ikisi kuruluydu.bunları deneyim dedim.)

Aceba sorun PC de mi dedim.Eski monitor'u takım baktım sorun yok.LCD'yi takınca görüntü siyah.Sol köşede çözünürlük 800x600 diyor ve kalıyor.

Pc oyun çözünürlüğü tv'ye uymadığından bu sorunu yapıyor..Sanırım vga-vga kullanıyorsun..Önce monitör bağlıyken oyuna girip oyunun çözünürlük kısmından 1280/720 veya oluyorsa 1360/768 seçip oyundan çık..Daha sonra pc'ye tv'yi bağlayıp dene olması lazım..Sorun senin oyun çözünürlüklerinde..
    Üstatlar sizden yardım ve destek bekliyorum.

• Evet VGA to VGA bağlı.Özetle her oyun için mi bunu yapacağım.İlkbaşta monitor ile aç.Sonra L4000 bağla?

Doğrumu anladım?
  • arkadaşlar ben de bu lcdden almak üzereyim. Kablo tv kullanıyorum. Tüm sayfaları okuyamadım, kablo tv de performans nasıl acaba......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahniz

arkadaşlar ben de bu lcdden almak üzereyim. Kablo tv kullanıyorum. Tüm sayfaları okuyamadım, kablo tv de performans nasıl acaba......

Kablo tv'nin tartışılmaz iğrenç görüntüsünden dolayı tüm alacağın tv lerdeki gibi bunda da performans kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

quote:

arkadaşlar ben de bu lcdden almak üzereyim. Kablo tv kullanıyorum. Tüm sayfaları okuyamadım, kablo tv de performans nasıl acaba......

Kablo tv'nin tartışılmaz iğrenç görüntüsünden dolayı tüm alacağın tv lerdeki gibi bunda da performans kötü

+1000 Hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

quote:

+1000 Hocam

peki teledünya ile nasıl performans alınır

• Teledünya ben görmedim ama kullanan tanıdıklarım uydu ile yakın performansı olduğunu hd yayınının ise çok iyi olduğunu belirtiyorlar
  • quote:

Teledünya ben görmedim ama kullanan tanıdıklarım uydu ile yakın performansı olduğunu hd yayınının ise çok iyi olduğunu belirtiyorlar

ozay hoca cevabı verdi bana pek bişey düşmedi... SD yayınların kalitesi ülkemizde ne olduğu belli. HD leri neden tartışıyoruz.:D
  • arkadaşlar benimde 40L4000 lcd televizyonum var kendime 2 gün önce hdsmart aldım şimdi size 2 sorum olacak 1.hdsmartı hdmı kabloyla bağladım ama bana en iyi görüntü ayarlarını verirseniz sevinirim 2. görüntü tvde normal ekran olmuyo yan sadece 3 secenek var geniş-akıllı-zoom genişi sectiğimde tam ekran göstermiyo yani kenarlardan eksik alanlar oluyo akıllı ve zoomu seçtiğimde ise ikiside ekranda fazla geniş oluyo ekran ayarını nasıl yabmam gerekiyo acaba hdsmart makinasındanmı yapmam gerek...?
  • benim de sorularım var..

1-ne kadar yakıyor bu tv?günde 3-4 saat kaç tl tutar?
    2-görüntü kapalı modunda kaç w gidiyor?
  • Arkadaşlar iyi günler.ben bir süredir bu konuyu takip ediyorum fakat henüz bir L4000 alamadım fakat ararken vatan comp. ta CREA
    32 LCD VENERA TV buldum. özellikleri bunlar tavsiye edermisiniz?

1366x768,25000:1 Kontrast,Dijital Çıkışlar:SCART x 2, HDMI x 2, COAKSİYEL-6ms tepkime.HD Ready.Görüntü Formatı:16:9 Tuner:Var

Satıcı paneli samsung dedi world indirimi ile 990 a gelio 5 taksit.Ne dersiniz?
    Bu arada ben evde hem pc ekranı hemde tv olarak kullanıcam.Bu işlerden çok iyi anlamam bilgisayarım masa üstü,eski bir alet.64 lük bir ekran kartım var.performansı nasıl olur acaba?
    Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: starks

benim de sorularım var..

1-ne kadar yakıyor bu tv?günde 3-4 saat kaç tl tutar?
    2-görüntü kapalı modunda kaç w gidiyor?

Hesaplama 40L4000 için
    Çalışırken 175w harcıyor Yani günde 6 saat izlersen günde yaklaşık 1 kwh harcar 1kwh tüm vergiler dahil yanlış hesaplamadıysam 0,27 tl Yani günlük 0,27*30gün= 8,1 TL eder Görüntü kapalıyken hiç yakmıyor desek yeridir
    Ama en doğrusu şu 72 ekran tüplü bir tv'den daha fazla yakmıyor Hesaplamaya bile gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.