Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

kötü bir yayın
     SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

60 watt tasarruf ampul oratm ışında çekilen siyah ekran.Fotoğraf kalitesi düşük tabii,aslı böyle değil.

bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 2 Mayıs 2009; 2:15:47 >

• Heves ettirdin beaah...
  • Hocam hangi kablo kullanıyosun ?? Kanal D süper çıkmış sende birde ayarlar bana dene dediğin ayarlarmı ?
  • Bağlı değilim ama neden olmasın.Burdanmı vereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: denson

Hocam hangi kablo kullanıyosun ?? Kanal D süper çıkmış sende birde ayarlar bana dene dediğin ayarlarmı ?

Bir de gerçeğini görsen. Gerçi sen fotoğraf çektiğinden halimi anlarsın. Fotoğraflarda gerçeğine göre baya kötü çıkıyor.

Ayarlar evet kontrast:83, arka ışık:3 diğerleri verdiğim gibi. Ivır-zıvır ayarların hepsi OFF. Ayrıca ben HD uydu alıcısı kullanıyorum. Asıl fark ondan kaynaklanıyor. Yayın SD tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Heves ettirdin beaah...

Bi dakka Noluyo HiGHWAYMOUSE Kendine Gel CREA HD Kullanıyosun Adam CIS PLUS + Scart Bu ne Tokat Ayıptır

HD-SMART Dıscovery channel HD Susun Bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 2 Mayıs 2009; 2:23:50 >

• Bunu da dün çekmiştim. Bahane arıyordum koymak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Bi dakka Noluyo HiGHWAYMOUSE Kendine Gel CREA HD Kullanıyosun Adam CIS PLUS + Scart Bu ne Tokat Ayıptır

HD-SMART Dıscovery channel HD Susun Bakalım...

Evet ya bu denk bir dövüş olmuyor ama.bende kılıç var sende hmm keleşmi desem
    buda güzel,ben hep cepheden aldım fotoları farklı açılardanda eklicem yarın .Şimdi geç oldu,Bana müsade yarın yorucu bir iş var

• quote:

Bunu da dün çekmiştim. Bahane arıyordum koymak için.

Ssenin Evin 500m2 Var Tahminim Şu Duvara bakıyorumda oda ammada büyük geliyo bana öle tahmin ediyorum senin 52 değil 60 bile kesmez gibi yanlıyomuyum resim hoş ve detaylı 46X4500 Ben gelicem

denson msn yazarmısın

• @hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 2 Mayıs 2009; 2:44:58 >
  • gerçekten evin çok büyük olmalı maşallah.....,darısı başımıza.
  • Yok aslında büyük değil. Fotoğrafta öyle çıkıyor. Evin toplamı 112m2 civarı bir şey. Salon 35m2. Karşıdan izleme mesafesi yaklaşık 4m. falan oluyor.
  • Bakıyorum müthiş fotolar gelmiş Denson dostum bence pc bağlantısındaki ayarlar ideal sadece arkaışık değerini duruma göre 7" falan yapabilirsin..Benim verdiğim değerlerde öncelik siyah performansı içindi..Dikkat ettiysen siyahlarda solma yoktur "kömür" gibidir Highway ustanın verdiği ayarları bende denemiştim fakat bizim panellerde parlaklık değerini yükseltince siyahlarda bariz solma oluyor...Yalnız uydu görüntünü beğenmedim, muhtemel kablodan kaynaklanıyordur....Bu arada benide gaza getirdiniz, sd görüntü paylaşabilirim yakında

• quote:

Bunu da dün çekmiştim. Bahane arıyordum koymak için.

Hocam gerçekten müthiş performans Bence uydu alıcıda çok önemli, bendeki hdmi çıkışlı sd uydu alıcısıyla bile bariz far yaratıyor...O yüzden hep tavsiye ediyorum gerekiyorsa iyi bir uydu alıcısı alın diye..

Birde hocam nacizane fikrim, tv sehpanızın rengi pek uymamış sisteme..Sanki şöyle duvar rengine yakın veya siyah bir sehpa çok şık dururdu...Yanlış anlamanızı istemem sonuçta herkesin kendi zevki ama söylemedende edemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Birde hocam nacizane fikrim, tv sehpanızın rengi pek uymamış sisteme..Sanki şöyle duvar rengine yakın veya siyah bir sehpa çok şık dururdu...Yanlış anlamanızı istemem sonuçta herkesin kendi zevki ama söylemedende edemiyorum

Estağfurullah dostum. Her zaman yeni fikirlere açığım. Ama şöyle bir durum var; O modül daha evlenirken 7 sene önce alınmıştı. Üzerinde vestel tüplü tv vardı. Zamanla TV'ler değişti ama modül aynı kaldı. Uyup uymamasına çok önem veremedim. Şimdi yeni alıyor olsam dediğin gibi siyah ağırlıklı bir modül seçebilirdim.
  • HiGHWAYMOUSE

Öncelikle DÜzenli ve titiz biri olduğun belli tebrik ediyorum seni burdan.düzenin çok güzel PS3,Ten uydu alıcına +kablolar kamufulaj çok çok iii
    Sehpa konusu öenmli değil alırsın idare et bence okadarda kötü diil duvarın rengi yavru ağzı krem çok çok iii.Birde ben senin yerinde Olsam 30 Tl Koca yağlı tablolar satılıyo doğa manzaralı çakardım oraya bir tane inan ben 7m2 odaya 2 tane Aldım Sende almalısın , Çok Çok iii dizayn Oluyo.tesisatın Abi dahada güzel olucaktır

• quote:

HiGHWAYMOUSE

Öncelikle DÜzenli ve titiz biri olduğun belli tebrik ediyorum seni burdan.düzenin çok güzel PS3,Ten uydu alıcına +kablolar kamufulaj çok çok iii
    Sehpa konusu öenmli değil alırsın idare et bence okadarda kötü diil duvarın rengi yavru ağzı krem çok çok iii.Birde ben senin yerinde Olsam 30 Tl Koca yağlı tablolar satılıyo doğa manzaralı çakardım oraya bir tane inan ben 7m2 odaya 2 tane Aldım Sende almalısın , Çok Çok iii dizayn Oluyo.tesisatın Abi dahada güzel olucaktır

Teşekkür ederim dostum. Kablolar hepsi modüllerin arkasında kaldı ama böylede bir sorun ortaya çıktı. Elimdeki optik kablolar (PS3'TEN AVR'ye) kısa kaldı. Mağazalarda da 1,8m.den uzununu bulamadım. Gerçi 1,8m. yetebilir ama çok ferah bir şekilde olmayacaktır. Eskiden AVR ortadaki modülün en alt gözündeydi. Oratada olduğu için kablolar yetişiyordu. Ama o göze zar-zor sığdığından hava alacak yer kalmıyordu. Üstelik görünüm olarakta orada kaybolup gidiyordu. Kablo sök-tak'ta zor oluyordu oradayken. İşte şimdi yana koydum ama optik yetişmedi.

Bir tane tablomda var. Ama şimdilik öyle yerde duruyor. Duvarda delik açmak istemiyorum. Tv'nin üst tarafında da sanki dikkat dağıtır gibi geliyor bana. Arka tarafta iki hoparlör daha var ayakları üzerinde. Onların kablosunu sağ taraftan perdenin altından dolandırdım. Ama yine de biraz karmaşa var. Bu yüzden Allah imkan verirse ilerde bir gün iki kule tipi hoparlör alıp tv'nin yanlarına, arka taraftakileri iptal etmek istiyorum. Bakalım artık..nasip...

• quote:

quote:

HiGHWAYMOUSE

Teşekkür ederim dostum. Kablolar hepsi modüllerin arkasında kaldı ama böylede bir sorun ortaya çıktı. Elimdeki optik kablolar (PS3'TEN AVR'ye) kısa kaldı. Mağazalarda da 1,8m.den uzununu bulamadım. Gerçi 1,8m. yetebilir ama çok ferah bir şekilde olmayacaktır. Eskiden AVR ortadaki modülün en alt gözündeydi. Oratada olduğu için kablolar yetişiyordu. Ama o göze zar-zor sığdığından hava alacak yer kalmıyordu. Üstelik görünüm olarakta orada kaybolup gidiyordu. Kablo sök-tak'ta zor oluyordu oradayken. İşte şimdi yana koydum ama optik yetişmedi.

Bir tane tablomda var. Ama şimdilik öyle yerde duruyor. Duvarda delik açmak istemiyorum. Tv'nin üst tarafında da sanki dikkat dağıtır gibi geliyor bana. Arka tarafta iki hoparlör daha var ayakları üzerinde. Onların kablosunu sağ taraftan perdenin altından dolandırdım. Ama yine de biraz karmaşa var. Bu yüzden Allah imkan verirse ilerde bir gün iki kule tipi hoparlör alıp tv'nin yanlarına, arka taraftakileri iptal etmek istiyorum. Bakalım artık..nasip...

Ya İllaki En iyisi bizler için.Bende sen gibiyim ev daha yeni tablolar delik açmak istemiyorum ama bendeki tablolar mıktatıs gibi şeffaf duvara kendi yapışıyo,verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti benim evde tablodan geçilmiyo ,ama tabi su senin nacizane görüşün saygı duyarım + Şu ses sistemi işi harman kardonmu var sende,öle ise optik kablo 1,8 m.Daha uzununu bulabilirsin yada dur ben yollatayım sana öenemli değil,Şu anda aslında bi genel sıkıntı yok gibi tesisatta ama ilerde mobilya değişimi imkan var ise,çok ii yamaha dts tru hd yada Harman kardon.çok çok ii olur tahmin edebiliyorum -hımm aklıma gelmişken sorucam ya:-) yer şişme mindermi kullanıyosun abi- çok çok ii oluyoda birde eline colanı birde çerezini aldınmı allah İnsan huzurlu ve mutlu oluyo şükür.Yada geniş bi çekyatın koltuk takımınmı Var ?

• quote:

Ya İllaki En iyisi bizler için.Bende sen gibiyim ev daha yeni tablolar delik açmak istemiyorum ama bendeki tablolar mıktatıs gibi şeffaf duvara kendi yapışıyo,verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti benim evde tablodan geçilmiyo ,ama tabi su senin nacizane görüşün saygı duyarım + Şu ses sistemi işi harman kardonmu var sende,öle ise optik kablo 1,8 m.Daha uzununu bulabilirsin yada dur ben yollatayım sana öenemli değil,Şu anda aslında bi genel sıkıntı yok gibi tesisatta ama ilerde mobilya değişimi imkan var ise,çok ii yamaha dts tru hd yada Harman kardon.çok çok ii olur tahmin edebiliyorum -hımm aklıma gelmişken sorucam ya:-) yer şişme mindermi kullanıyosun abi- çok çok ii oluyoda birde eline colanı birde çerezini aldınmı allah İnsan huzurlu ve mutlu oluyo şükür.Yada geniş bi çekyatın koltuk takımınmı Var ?

AVR Yamaha'nın giriş seviyesi bir modeli (htr-5930). Ama çok memnun kaldım. Şişme minderim yok. Normal koltuk takımı var. Onlarıda evlenirken almıştık. Artık sadece duygusal sebeplerden bir süre daha idare edeceğiz.

• Ben paneli pc masasına yerleştirdiğimden ses sistemini kullanamıyorum..Aslında sony dts+dd recever var ama henüz fullhd filmlerde kullanmak nasip olmadı....Kısmet şöyle geniş odalı bir ev olsun sericem tezgaha bütün elektroniği..Müzik için sterio sistemim var pioneer amfi, kenwood kolonlar ama onlarda kutuda duruyor..

Bunlarda son sd fotolar....(bu topik fotokritik gibi oldu valla )

Şu renk dalgalanmaları niye oluyor anlamadım normalde yok...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.