Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozay06

Denson kardeş İyi günlerde kullanman dileğiyle

Çok teşekkür ederim özay hocam.
  • Ooo beyler aşmışsınız herkes burda x4500 LED Aldık diye Yabana Atılmadınız..L Halen Göz Bbeğim PC İçin daha iyisi olmazdı x4500 PC kullanıcak dedilimya
    SS İsteruz
  • PC masaüstü

ayarlar Schuminin verdiği video mod ayarları ama henüz KMplayer ayarlarıda orjinal ayarlarında.Düzenleyince daha iyi olacak umarım yada neuview ile..

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 2 Mayıs 2009; 0:21:46 >

•  SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

• @denson dostum,

Öncelikle hayırlı olsun. Ayrıca Bir uyarı yapacağım umarım alınmazsın...

Sen bu görüntüleri pc'de "Print screen" tuşuna basarak veya yardımcı bir program kullanarak mı alıyorsun? Eğer öyleyse TV'nin verdiği görüntü konusunda fikir vermez. Fotoğraflar da yanıltabilir ama en azından TV ile ilgili bir fikir verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

@denson dostum,

Öncelikle hayırlı olsun. Ayrıca Bir uyarı yapacağım umarım alınmazsın...

Sen bu görüntüleri pc'de "Print screen" tuşuna basarak veya yardımcı bir program kullanarak mı alıyorsun? Eğer öyleyse TV'nin verdiği görüntü konusunda fikir vermez. Fotoğraflar da yanıltabilir ama en azından TV ile ilgili bir fikir verir.

Ya Banada Çok Kaliteli geldi denson hoca naptın sen şu plneath bende istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Beni bir sen anladın. Sen de yanlış anladın dostum...

Şaka bir yana, ben görüntü kötü olduğu için söylemedim. Görüntüler gerçekten güzel. Fakat eğer amaç TV'nin renk, detay üretimini gösterebilmekse PC'den screen shot alarak bunu sağlayamayız. Bununla ancak görüntünün aslının kalitesini ve birazda ekran kartı ile kullanılan playerın kalitesini anlayabiliriz. Yani TV'ye yollanan görüntünün durumunu. Ama TV bu görüntüyü ne şekilde sunuyor onu screen shot alarak anlayamayız.

• quote:

quote:

Şaka bir yana, ben görüntü kötü olduğu için söylemedim. Görüntüler gerçekten güzel. Fakat eğer amaç TV'nin renk, detay üretimini gösterebilmekse PC'den screen shot alarak bunu sağlayamayız. Bununla ancak görüntünün aslının kalitesini ve birazda ekran kartı ile kullanılan playerın kalitesini anlayabiliriz. Yani TV'ye yollanan görüntünün durumunu. Ama TV bu görüntüyü ne şekilde sunuyor onu screen shot alarak anlayamayız.

Hayır Asla Sen beni Yanlış anladın dostum Ben sana katılıyorum manasında yazmıştım cümlemi zaten ..ne şekilde kaynak,Player kalitesi panelin max değerleri ,''print screen'' Mi vs vs Burda herşey gün ışığı işte

• quote:

quote:

quote:

Hayır Asla Sen beni Yanlış anladın dostum Ben sana katılıyorum manasında yazmıştım cümlemi zaten ..ne şekilde kaynak,Player kalitesi panelin max değerleri ,''print screen'' Mi vs vs Burda herşey gün ışığı işte

Öncelikle teşekkür ederim Highwaymouse...Merak etme alınmadım.
    Video oynarken faststone capture programı ile aldım.Bu konuda fazla bir bilgim yok ne şekilde isterseniz yada almam gerekirse anlatın o şekilde yapayım.

• quote:

Ya, Bana da Çok Kaliteli geldi. Denson hoca naptın sen? Şu Planet'i ben de istiyorum.

Bir daha okuyunca, evet biraz ben de yanlış anlamışım. Neyse...x4500'le aran nasıl? Bekliyoruz incelemeni...

• quote:

Orjinalden alıntı: denson

Öncelikle teşekkür ederim Highwaymouse...Merak etme alınmadım.
    Video oynarken faststone capture programı ile aldım.Bu konuda fazla bir bilgim yok ne şekilde isterseniz yada almam gerekirse anlatın o şekilde yapayım.

Yapılabilecek şey ancak fotoğraf çekmek olur. Tabi o işte oldukça zor. Baya bir tecrübe istiyor. Bol bol deneme yanılma yapmak lazım ki iyi fotoğraflar çekilebilsin. Aksi durumda alma niyeti olan insanları da kaçırmak mümkün.

Ayrıca fotoğraf işine de sıcak bakmayan arkadaşlar var. Bir ölçüde haklılar. Çünkü fotoğraf makinesinde renkler olduğu gibi çıkmıyor. jpeg'e çevireyim diyorsun görüntü biraz daha bozuluyor. Foruma koyayım ebatını düşüreyim diyorsun biraz daha bozuluyor. Ve sonuçta o fotoğrafa herkes kendi monitöründen bakıyor ki az-çok farklar bir de burada oluşuyor.

Her ne kadar hal böyle olsa da yine de bize yansıyan o fotoğrafta TV ile ilgili ön bilgilere ulaşabilmek mümkün oluyor. Bir fikir veriyor sonuçta...

Ama pc'den ekran görüntüsü alındığında önceki mesajımda yazmış olduğum sebeplerden TV ile ilgili hiç bir bilgi edinilemiyor.

• quote:

quote:

Ya, Bana da Çok Kaliteli geldi. Denson hoca naptın sen? Şu Planet'i ben de istiyorum.

Bir daha okuyunca, evet biraz ben de yanlış anlamışım. Neyse...x4500'le aran nasıl? Bekliyoruz incelemeni...

HIGHWAYMOUSE

x4500 Aram Çok Çok İyi..İnceleme İllakide Şöle bi boş zamanımı bekliyorum inan .PS3-HTCP-Digital HD platform Toparlamaya Çalışıyorum hepsini bi anda vericem paylaşıma,sende burda olucan tabi

• anladım.
    nokia N70 2mp ne kadar iyi olur bilmem ama buyrun.

tam karanlık ortam çekimi

iki ışıktan biri klavyenin diğeri tv nin ışığı

720p

• Hayret etmemek elde değil. İlk denemen olmasına rağmen Çok güzel çekmişsin yaw. Tebrikler...
  • quote:

Hayret etmemek elde değil. İlk denemen olmasına rağmen Çok güzel çekmişsin yaw. Tebrikler...

Katılıyorum Abi

Denson Çok güzel çekmişsin birde ilk resimdeki siyah olayı..Değerleri bi yazarsan Çok İii Olur .siyah seviyesi çok iyi geldi bana parlaklık ve CCFL/Arka ışık ne durumda denson hoca

• teşekkürler evet acemiyimdir ama kendi çapımda dikkat ederim bu tür çekimlere.Şimdi ayarlarda arka ışık6 kontrast 65 parlaklık 40 renk 50/soğuk grültü tarama düşük mpeg gürültü azaltma kapalı.

Beğendiğinize sevindim.
  • quote:

teşekkürler evet acemiyimdir ama kendi çapımda dikkat ederim bu tür çekimlere.Şimdi ayarlarda arka ışık6 kontrast 65 parlaklık 40 renk 50/soğuk grültü tarama düşük mpeg gürültü azaltma kapalı.

Beğendiğinize sevindim.

Kontrastı biraz arttır bence. 80'li rakamlara doğru...Hatta yapmışken parlaklığı: 53, rengi: 43, ton: sıcak1 yapıp bir dene derim.
  • SD yayın,notmal dandik scart ile Next 2000 CIS super plus

• sol üst köşedeki kamerada olan bir leke.
    Tamam hocam deneyeyim.
  • quote:

SD yayın,notmal dandik scart ile Next 2000 CIS super plus

HiGHWAYMOUSE Doğru,Bencede Contrast 90 yap hatta parlaklık 50 gibi arka ışık 8 çok çok ii olucak.Denson değerlerin düşük Bi zaman sonra artırıcaksın

bide msn varsa yazarsan eklemek isterim şu an onlinemisin ? denson

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.