Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Ya İllaki En iyisi bizler için.Bende sen gibiyim ev daha yeni tablolar delik açmak istemiyorum ama bendeki tablolar mıktatıs gibi şeffaf duvara kendi yapışıyo,verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti benim evde tablodan geçilmiyo ,ama tabi su senin nacizane görüşün saygı duyarım + Şu ses sistemi işi harman kardonmu var sende,öle ise optik kablo 1,8 m.Daha uzununu bulabilirsin yada dur ben yollatayım sana öenemli değil,Şu anda aslında bi genel sıkıntı yok gibi tesisatta ama ilerde mobilya değişimi imkan var ise,çok ii yamaha dts tru hd yada Harman kardon.çok çok ii olur tahmin edebiliyorum -hımm aklıma gelmişken sorucam ya:-) yer şişme mindermi kullanıyosun abi- çok çok ii oluyoda birde eline colanı birde çerezini aldınmı allah İnsan huzurlu ve mutlu oluyo şükür.Yada geniş bi çekyatın koltuk takımınmı Var ?

AVR Yamaha'nın giriş seviyesi bir modeli (htr-5930). Ama çok memnun kaldım. Şişme minderim yok. Normal koltuk takımı var. Onlarıda evlenirken almıştık. Artık sadece duygusal sebeplerden bir süre daha idare edeceğiz.

Meşhur giriş seviyesi Öylemi Yamahases sisteminde çok iyi ama favori harman kardon deli bi ses sistemi ben true HD Denedim inanılmaz gerçi fiyatıda inanılmaz Ps3'e coaxıal kablo ile bağlamıştık çevresel Dts iananılmaz..aslında ses bi yere kadar da insan gene istiyo şu anda bende alamam ama ilerde düşünüyorum bendeki harman kardonda giriş seviyesi M87BD kullanıyodum şimdi x4500 de kullanıyorum.bu arada minderlerden illaki edinmelisin çok tatlı oluyo uzanmak yere :D

• Schu

Öncelikle Foto çekme Başarın Çok beyendimi sölicem + (SD9 Yayınlar hımecro soul x3 ile inanılmaz derece upcasle öelliği ile iyileşme tam nötürü 576p,görüntü yayını çok hoş ,şimdi bakıyorum sendeki sd yayınlara burdan kalite kokusu alıyorum bire bir muhteşmdir lanet olası D-smart neden kullanmadı standar uydu alıcısına anlam veremiyorum illa HD-SMART Olucak ..

şimdi o titreşimler digi+foto makinandan kaynaklanıyodurki biraz uzaktan çek yakılaştıkça dıdı+foto mercek dalgalanma eder ve taze resim çekemez buda radyasyon demek şimdi ise bende şmle neuview ile bi poz vereyim sizlere

panel L400+Sistem HTCP+NEuview pixsel fushıon center

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

• Ben aslında biliyorum neden yaptığını..Bendeki makina d-slr bu fotoların hepsi manuel modda flaşsız olarak çekildi..Flaşlı çekiyorum daha iyi oluyor bu seferde ekranda parlama oluyor...Çaprazdan çekiyim diyorum onada oda müsade etmiyor...Aslında netliğe ve renklere bakınca süper ama, o dalgalanmayı eminim compact makinalarda yapmaz..İnanın vizörden bakarken canlı göz ile bile görebiliyorum o dalgalanmaları...
  • Renk dalgalanmalarının ana belkide tek sebebi yakın çekim yapmaktır. Fotoğrafın büyük çıkmasını istiyorsan uzaktan "Zoom" ile çekmek gerekir.
  • Hocam maximum 2mt. uzaktan çekebiliyorum..Malum oda ufak...
  • Sağolasın denson kardeş,

Verdiğin bilgi ile metro gros marketten 32l4000 alarak aranıza katıldım.Bende artık L4000 bulamayacağıma inanmaya başlamıştım.

İlgilenenler için Güneşli Metro Gros marketten 5-6 adet daha var.

•  SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Sağolasın denson kardeş,

Verdiğin bilgi ile metro gros marketten 32l4000 alarak aranıza katıldım.Bende artık L4000 bulamayacağıma inanmaya başlamıştım.

Estağfurullah,Hayırlı olsun pailo99,Hoşgeldin.

Arkadaşlar görüyorumki sohbet dekorasyon boyutuna varmış bile.İyi gidiyoruz iyi.

Bende bu akşam değişik fotolar eklemeyi düşünüyordum ama ufak bir iş kazası yüzünden tek gözle idare ediyorum şimdilik.Maalesef bugünve yarın ben pasif kalıcam.İnanın bunu yazarken bile zorlanıyorum,müthiş bir yanma batma ve sulanma var,gözüm sargı ile kapalı.
    Merak edenler için yazıyorum bugün çalışırken taş parçası girmişti onun yaptığı hasar var gözde.

Schumi haklısın Highwaymouse'un ayarlarında solma oluyor ben direk senin ayarlarla kulanıyorum şimdilik.Bugünde kurcalıcaktım ama maalesef yukarıdaki sebepten yapamıcam.ilk fırsatta altın kaplama scart veya component alıcam.

• Geçmiş olsun dostum..Göz bu şakaya gelmez..Komponent varsa, önce komponent unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Geçmiş olsun dostum..Göz bu şakaya gelmez..Komponent varsa, önce komponent unutma

teşekkür ederim evet şakaya gelmez 1 saat kadar önce hastaneden geldim merhem ve damla verdi doktor.
    Evet var ama pek farketmezse dedim altın scartla idare ederim diye,next kullanıcılarından bir fikir alıcam bu konuda cihazın performansı hakkında.
  • Geçmiş olsun denson dostum...

Senin uydu alıcısı ve bağlantıları ile ilgili forumda bir konu vardı. Hangi bağlantı daha iyi? gibi sorulara cevap aranıyordu. Konu listesinden bulup istersen orayı bir incele.
  • @Denson geçmiş olsun...
  • quote:

Şu anki (SD) Yayın telafüzü zor gerçekten şaheser ekran netliği ve pürüsüzlüğü birde Buna nihayet canlı bire bir izlemek +Kanal D Ve star tv en yüksek görüntü sinyali taşıyor çöz:Olarak HD-SMART Olmasa alırdım ya var..çok çok iiii

denson

Hayırdır geçmiş olsun üzüldüm bak dikkaet kendine istirahat yap..aman sağlık bu tekrar geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: pailo99

Sağolasın denson kardeş,

Hayırlı olsun dostum..Güle güle kullan.......
  •  SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

Fotoğraflar sıkarsa söyleyin dostlar. Sizin gibi ortak noktalara sahip arkadaşları bulunca duramıyorum.
  • quote:

Fotoğraflar sıkarsa söyleyin dostlar. Sizin gibi ortak noktalara sahip arkadaşları bulunca duramıyorum.

Aaaa öle şeymi olur forum değilmi herşeyimiz ortada paylaşıyoruz.Ben keyif alıyorum ama bişeye kızgınım sana ya kavak yelleri izlenirmi be
    senin gibi bi adam bence şu anda kanal 1 de bitmeyen çöl ateşini izlerde gec bakalım star atv dolaş gel az bi dk bende bi süpriz yaparız şimdi
    SD Ler can alıcı Crea HD Farkı .576 p sorunsuz ileti 1.3 HDMI Kullanıyosun gerçi + yoktur ama kablo kaliteli ve sorunsuz

• Doğrusu dostum... Hiç tv izlemiyorum ben. Öyle çalışıyor. Akşam hangi kanaldaysa onda kalıyor kapanana kadar.

Benim zevk aldığım şey TV inecelemek. Tv'yi izlemek değil...Kafayı mı yedim ne? Hehe...

HDMI çıkışını sanırım yaktım Crea'nın. Component ile bağlıyorum. Onda da 1080i ye kadar çıkıyor. Bir fark göremedim HMDI'ya göre. İkiside iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 3 Mayıs 2009; 0:20:53 >
  • quote:

Doğrusu dostum... Hiç tv izlemiyorum ben. Öyle çalışıyor. Akşam hangi kanaldaysa onda kalıyor kapanana kadar.

Benim zevk aldığım şey TV inecelemek. Tv'yi izlemek değil...Kafayı mı yedim ne? Hehe...

HDMI çıkışını sanırım yaktım Crea'nın. Component ile bağlıyorum. Onda da 1080i ye kadar çıkıyor. Bir fark göremedim HMDI'ya göre. İkiside iyi.

Aslında Senlen Aynı fikirde olduğumu söyliyeyim ben sana .Neden biliyomusun ?

Bazı adam Vardır Tv'Alır Tv İzlemez ya der en son güncel model en iyi teknikl öğeleri barındırsın der.Ama Bu adam Tv Nadir ve zaman la İzler misal:Günde 24 saat varsa 5 saat gibi vb..

Bazı İnsanlar Vardır Tv Almak İçin Çok Araştırır,analiz eder sonunda Bütçesine göre F/P Olanı Alır ve kendiniş geliştirir onun için Tv Olmazlardandır..
    Yada şöle bi vakka,adam en iyi Tv Alır ,Bluray izler ama o Tv İzler ,Bazı Kullanıcı ise Tv Alır ne kadar iyi ve kadar vasat ise O Yayını ziler bizler ise ne Olduğumuz pek belli değilU Yanlıyomuyum Ben gidip X4500 Almayabilirdim ama aldık nedeni ise LED Olması Yaaa ne bilim sen getir devamını Buarada Bi İncelemede yapamadık yarın pazar süpriz günleri,Benim için

• Bizlere "iki cami arasında beynamaz" diyorlar... Yada uzatmaya gerek yok halk arasında "manyak lan bu..." derler işte ondan olmuşuz.
  • quote:

Bizlere "iki cami arasında beynamaz" diyorlar... Yada uzatmaya gerek yok halk arasında "manyak lan bu..." derler işte ondan olmuşuz.

Yok ''Estafurullah'' Amamillet yada elalem öle diyor buna eminim bak.hele benim soyumun dilindeyim ,dayım bana HD Diyo amcam Ps diyo :D ciddiyim
    Ya Ne derler Bilirsin (Çizilirse yenilenir plak) İki arada bi derede ot muyuz<çalımı yoksa deremi ırmak mı oda belli değil kafayı yemişiz
    foruma:Espiride yapalım ya ne olucak hem tv tv tv tv bunaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 3 Mayıs 2009; 0:35:24 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.