Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonunda aldım Metro grossmarketten.Bunuda kaçırsaydım kesin bulamazdım artık.Bu kadar kararsızlıktan sonra almama ben bile şaşırdım ki eşim mağazadan çıkarken aldığıma öyle şaşırdıki''bugünleride görcekmiydim '' dedi ,o yüzden alkışlar bana.

L4000 kullanıcı olarak aranıza resmen katıldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denson

En sonunda aldım Metro grossmarketten.Bunuda kaçırsaydım kesin bulamazdım artık.Bu kadar kararsızlıktan sonra almama ben bile şaşırdım ki eşim mağazadan çıkarken aldığıma öyle şaşırdıki''bugünleride görcekmiydim '' dedi ,o yüzden alkışlar bana.

L4000 kullanıcı olarak aranıza resmen katıldım.

Hadi Gözün Aydın F/P En İyi Panellerden Birini Sahip Oldunki 46''X4500 LED Kullanmama Rağmen Bunu Söylüyorum ..Evet İlk İzlenimlerini Alalım

• Sağol dostum fakat açmadım servisi arıcam yarın eğer açıksa tabi(1 mayıs) şimdi bakıyordumda bazı sony servisleri 30 tl falan ücret istiyormuş.Ne yapsam kendimmi açsam acaba.
  • quote:

Sağol dostum fakat açmadım servisi arıcam yarın eğer açıksa tabi(1 mayıs) şimdi bakıyordumda bazı sony servisleri 30 tl falan ücret istiyormuş.Ne yapsam kendimmi açsam acaba.

Bi dakka Ya .Kendin Neden Açmıyosun Acaba? Hiç Bişey Olmaz Merak Etme 30 TL SONY Verilirmi Ya..
    Hemen Kutusundan Çıkar Kur..Hiç bişeycik olmaz
  • ne bileyim forumdada herkes buna benzer şeyler yazıyor ya ondan açmadım.hasarlı falan olurda yada bozuk çıkarsa derdini anlatamazsın diye.Açayım ama ya gerçekten hasarlı ve/veya bozuk falan çıkarsa ne yapıcam ???
  • quote:

ne bileyim forumdada herkes buna benzer şeyler yazıyor ya ondan açmadım.hasarlı falan olurda yada bozuk çıkarsa derdini anlatamazsın diye.Açayım ama ya gerçekten hasarlı ve/veya bozuk falan çıkarsa ne yapıcam ???

Ya Çok Evhamlısın Abi sen

Dert Etme Öle Bi azrıza varsa zaten.Onlar anlar zaten ilk seferde açtığını bismillah daha 1.gün Ne Yani sen tüketici değilde soykırımcımısın .aklını bulandırmım ama ben senin yerinde olsam haveslikten açarım bozuk çıkacakmış umrumda değil zaten tv ye tek çizik görsem bile o saate aldığım yere İade Ederim.
    Bu konuda hiç bişeycik olmaz bence aç içinde kalmasın birde 30 Tl muhabbeti sen belkide onlardan daha iyi kurulum yaparsın bana inan.gelen servisçiler cok cahil ölekine al benim yerime çalış diyen çok gördüm

• Ben KMplayer+klite code kullanıyorum buna devammı edeyin yoksa neuwiev+avc geçeyimmi.Öyleyse link verirmisin onlar için.
  • quote:

Ben KMplayer+klite code kullanıyorum buna devammı edeyin yoksa neuwiev+avc geçeyimmi.Öyleyse link verirmisin onlar için.

KM Player+K-lıte sende sorun varmı kasma sistem hata vs vs .720p ve 1080p lerde öle ise Neuview halledelim senlen
  • Evet öyleyimdir maalesef.Servisler konusunda tamamen haklısın bende çok gördüm öyle cahil ''teknik'' servisler özellikle klima konusunda.Tamam öyleyse ama artık yarın açarım saat geç oldu garantisini de aldığım yerdenmi başlatıcam değilmi....Yarın bide sehpa falan alıcam,haaa birde kablo component için varmı önereceğin bir marka yoksa çokda farketmezmi acaba.
  • genelde bir kasma falan yapmadı hiç.şimdi tekrar baktım hızlı ileri aldım falan kasma yok.görüntü kalitesi aynı ise kalsın ama o daha iyiyse geçerim bnde neuview'a
  • quote:

Evet öyleyimdir maalesef.Servisler konusunda tamamen haklısın bende çok gördüm öyle cahil ''teknik'' servisler özellikle klima konusunda.Tamam öyleyse ama artık yarın açarım saat geç oldu garantisini de aldığım yerdenmi başlatıcam değilmi....Yarın bide sehpa falan alıcam,haaa birde kablo component için varmı önereceğin bir marka yoksa çokda farketmezmi acaba.

Evet Aldığımız Yerden garanti sürecini başlatıcaz + component kablo ne için ? digital platform içinmi ? eğer öle ise 5 tl lik altın uçlu scart fazla sı ile işini görücektir ha unutmadan sehpa seçiminide mat yapmalısın çok güzel modifiye oluyo ben yaptım acaip memnunum .tekrar hayırlı olsun sormak istediğin bişey varsa buyur şimdi sendede heyecan vardır uyku uyumazsın be

Bu Arada=

KM Player görüntü kalitesi olarak Asla Neuview ile baş edemez denson hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 1 Mayıs 2009; 1:49:30 >

• Component uydu alıcı için d smart veya digiturk değil.Next 2000 cıs plus.... kesinlikle bende mat düşünüyorum..

valla var..hemen yanımda duruyor 40 cm var aramızda arada bir bakıyorum sağına soluna

öyleyse sen bana şunların linkini özelden at be gözüm.sana zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 1 Mayıs 2009; 1:51:00 >
  • Dostum ben yatıyorum yoksa açarım ben kutuyu o zamanda sabah ı ederim..en iyisi uyumak bir an önce sabah olsun...

Çok sağol tüm yardımların için,Allah razı olsun iyi dileklerin için.iyi geceler.
  • quote:

Dostum ben yatıyorum yoksa açarım ben kutuyu o zamanda sabah ı ederim..en iyisi uyumak bir an önce sabah olsun...

Çok sağol tüm yardımların için,Allah razı olsun iyi dileklerin için.iyi geceler.

Ne Demek .Yeterki İşin Görülsün Hım bu arada yarın burda ol x4500 incelemesi yapabilirim .hem sanada link yerine ne yapman gerektiğini msn de anlatır yada burda sölerim .200 cıs plus gerçekten mükemmel bi uydu alıcı dediğim gibi altın uçlu 5tl hama scart ile daha iyi görüntü alırsın rgb ama neyse denson bende yatıcam geç oldu yarın buralarda olursan yardımcı olmaya çalışırım Saygılar İyi geceler
  • denson güle güle kullan.iyi bir tv aldığımızı düşünüyorum.bende de bir evhamlı olma durumu var.yav arkadaşlar fişi taktıktan ne kadar sonr tvde kırmızı ışık yanıyor sizde.bi tık diye bi ses geliyo.sizde de var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: starks

denson güle güle kullan.iyi bir tv aldığımızı düşünüyorum.bende de bir evhamlı olma durumu var.yav arkadaşlar fişi taktıktan ne kadar sonr tvde kırmızı ışık yanıyor sizde.bi tık diye bi ses geliyo.sizde de var mı?

Va Var 5 saniyede geç açılır Tv Sıkıntı yok yola Devam
  • "denson" dostum hayırlı olsun gülegüle kullan tv'ni...Bende pek inanmıyordum aslında bu tv'yi alabileceğine Sana tavsiyem eğer filmlerde aradığın yüksek kontrast-siyah kalitesi- detay ise neuview'den başkası yalan..Eğer işlemcin kasarsa coreavc kodek kullan yada k-lite standart kodekte iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: starks

denson güle güle kullan.iyi bir tv aldığımızı düşünüyorum.bende de bir evhamlı olma durumu var.yav arkadaşlar fişi taktıktan ne kadar sonr tvde kırmızı ışık yanıyor sizde.bi tık diye bi ses geliyo.sizde de var mı?

Evet o bekleme süresi hepimizde var..Ayrıca o "tık" seside tv'ye enerjiyi veren rölenin kontaklarından gelen ses yani tamamıyle normal...Mesela benim 6 senelik 100hz tüplü sony'de de var ve sanki o "tık" sesi ayrı bir güç gösterisi gibi...
  • Schumi ve starks iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Evet bendede var o tık sesi.
    Bugün sabah kendim açtım ve kurdum ve dedimki neden bu kadar düşünmüşüm almak için.Her açıdan memnun kaldım.
    SD yayınlarda normal scart ile bağlı olmasına rağmen tatmin edici görüntü aldım diyebilirim,sorun yok yayınları iyi olan kanallarda,diğerleinde ise o kadarda kötü değil.
    Pc yi bağladım ayarlardan 1360*768 ayarladım ve anında görüntü oldu.Harika.

daha önce indirdiğim planet earth fresh water 720p belgesel açtım.Fabrika ayarlarında olmasına rağmen görüntüden memnun kaldım özellikle siyahlar tam istediğim gibi,Korkarak istemeye istemeye ölü piksel testi yaptım.Allaha şükür tertemiz panel.

Akşam SD,720p,ve DVD görüntülerinden birkaç SS vericem bende.

Schumi dostum bende neuview'e geçicem KMplayer iyi ama farkettimki daha iyi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 1 Mayıs 2009; 22:13:52 >

• Denson kardeş İyi günlerde kullanman dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.