Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şöle Bak Tek Bi HTCP'Deb İki Farklı İşlemmi Yapmayı Düşünüyosunuz_Yani 2 Farklı Panel Örnek:Masaüstü 19''nç Monitörde Veb Gezintisi_32''Alacağımız LCD TV'De Film İzlemek_Yani Kısacası PC'Den Hem Monitöre Hem LCD TV Ye 2 Farklı İşlem Doğrumudur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Denson

Şöle Bak Tek Bi HTCP'Deb İki Farklı İşlemmi Yapmayı Düşünüyosunuz_Yani 2 Farklı Panel Örnek:Masaüstü 19''nç Monitörde Veb Gezintisi_32''Alacağımız LCD TV'De Film İzlemek_Yani Kısacası PC'Den Hem Monitöre Hem LCD TV Ye 2 Farklı İşlem Doğrumudur ?

Evet aynen öyle yapmak istiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: denson

quote:

Denson

Evet aynen öyle yapmak istiyorum .

Hımm Bana Akşam 10'A Kadar Müsade Denson_İyice Bu Konuyu Ele Aldım Baya Bi Kişide Sormuştu Bana 10'A Kadar Müsade

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metbey

GOGOMEZ hocam merhaba

bir yazında dvi-hdmi pc-lcd tv bağlantısı ile ilgili ses aktarımında normal hoparlörleri kullanıyorum demişsin. Dvi-hdmi bağlantıda analog ses iptal falan ediliyor diye duymuştum ,ses ayarlarından hdmi ' i iptal etmek gerekiyor diye falan... öyle bir şeye gerek yok mu? sen direk bağladın ve normal bilgisayar ses çıkışından hoparlöre ses bağlantısının kiltilenmesi falan olmadı değil mi?

Hayır Tabiki,Sadece 82 Ekran,Koca Bi Monitör Düşün Odada ,Sonrada /Dvı To Hdmı İle HTCP,Ye 1360x768p ,1.1 Pixsel Mapping,Masa Üstü Çöz:HTCP Kasasınada ,Jak Yerler Logi x530 5+1 Sorround Ses _Sana Sadece Arkana Yaslanmak ,Kalıcak

Hocam bu arada bilgisayarım hdmi-dvi-tanımadı. 8800gt ekran kartım var. Önce vga ile bağlayıp, 2. ekranı ayarlardan seip, sonra mı dvi-hdmi kabloyu takmalıyım. Vga'yı taktın mı direk gösteriyo, bu göstermiyor...

• quote:

Hımm Bana Akşam 10'A Kadar Müsade Denson_İyice Bu Konuyu Ele Aldım Baya Bi Kişide Sormuştu Bana 10'A Kadar Müsade

Ne demek dostum müsaade senin.Ancak kötü bir haber aldım bu akşamüstü,ben paneli beklerken stokta kalmamış web sitesine yansımamış haberi aldım maalesef.Ne yazıkki başka bir site bakıyorum şimdi var birkaç tane ama merkez istanbul olan yerler olduğu için bir sorun çıkarsa çok uğraşırım diye çekiniyorum.İzmirde pek kalmadı tekrar tekrar soruyorum ama yok diyorlar.Belki V4000 yada S4000 fiyatları 200 TL kadar düşerse bunlardan birinide alabilrim.

Hata benim,benim pimpirikliğim yüzünden kaçırdım ikinci sefer hemde.
    Ancak bir şekilde alıcam bu Tv yi.O yüzden vereceğin bilgilere ihtiyacım var tabiki.

Laf aramızda Tanıdıkların olduğu sony bayileri vardı demi senin.Bi el atabilirmisin benim için acaba ??? Mümkünmü rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 23 Nisan 2009; 20:43:53 >

• quote:

quote:

Ne demek dostum müsaade senin.Ancak kötü bir haber aldım bu akşamüstü,ben paneli beklerken stokta kalmamış web sitesine yansımamış haberi aldım maalesef.Ne yazıkki başka bir site bakıyorum şimdi var birkaç tane ama merkez istanbul olan yerler olduğu için bir sorun çıkarsa çok uğraşırım diye çekiniyorum.İzmirde pek kalmadı tekrar tekrar soruyorum ama yok diyorlar.Belki V4000 yada S4000 fiyatları 200 TL kadar düşerse bunlardan birinide alabilrim.

Hata benim,benim pimpirikliğim yüzünden kaçırdım ikinci sefer hemde.
    Ancak bir şekilde alıcam bu Tv yi.O yüzden vereceğin bilgilere ihtiyacım var tabiki.

Laf aramızda Tanıdıkların olduğu sony bayileri vardı demi senin.Bi el atabilirmisin benim için acaba ??? Mümkünmü rica etsem.

Syn:metbey

İlk Önce Siz HDMI 2 Den Bağlayın Sorun Çözülecektir Sadece Tek Kullan Monitör Yapın Gerisini Anlatırız Önemli Diil..

Denson

Şimdi Aslında ,Hiç Birşey İçin Geç Sayılmaz Neden ?
    Çünkü Siz Araştırmalarınız Sonucunda. Alayım Bütçeme Göre En İyi F/P Belirleyim Düşüncesindeydiniz ,Yani Bi Panel F/P Olarak İyidir Ama AYnı Bütçeye Daha İyisi Varmıdır Deyip Yola Çıka Çıka Çıka Geldiniz Üzülmeyin:

Şimdi Bana Sordunuz SONY/Tanıdıklarınız VARMI. Evet Aile Dostlarımızdan Bir Kaç Evebeyn SONY/CenterLarı Var_Ama Stokta L4000 Malesef Yok,Ama Şimdi Kesinlikle Yabana Atmayalım Kendimizi,L Ve V Aynı Markanın AYnı İŞlevli Panelleri Şöleki :BRE2 Pro Motoru (V) De Mevcut +(L) Serisinde Bulunmuyo Ama Kağıt Üstünde Aynı İşlemci Üzerinden Yol Kat Eder SONY/ Bence (V),(L) Den Bi Kaç Teknik Özellik Üstüne Daha Verimli Bi Paneldir..Doğruya Doğru Çünkü Eğer /SD İzliceksen (L) Den Alacağın performans (V) İle AYnıdır..Bide Meşur HTCP Uygulamalarında (L) İle Alacağınız Monitör Kalitesi Ve Canlılık (V) Serisindede Vardır_Bide MAT Kasa Sevmiyosunuz..Bence (V) Pıano Black Ve size Uygun Bi Panel 5 Ay Önceki Fiyatlarla Şimdiki Bu 2 Ürün Arasında Yeni serilerin Gelmesiyle Bi Hayli Düşüş Söz Konusu Tl Bakımından ..V Serisini Öneriyorum Kısaca SONY İşlemcide Ve Bütün Digital Uygulamalarda L,S,V,W,Z,X Hepsi Mükemmel Sonuca Ulaştırıyo Kullanıcıyı Eğerki Ben Sizin Yerinizde Olsam Giderdim (V) Alırdım Keyfimi Süredimki (L) İçin Bitti Diyede Yas Tutmazdım Bu Kadar Samimi Konuşuyorum Ve Pzt. Günü (46X4500 LED,RGB) İle Geliyorum DEV Bi İncelemeyede Hazırım SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 24 Nisan 2009; 1:27:12 >

• quote:

Denson

Çünkü Siz Araştırmalarınız Sonucunda. Alayım Bütçeme Göre En İyi F/P Belirleyim Düşüncesindeydiniz ,Yani Bi Panel F/P Olarak İyidir Ama AYnı Bütçeye Daha İyisi Varmıdır Deyip Yola Çıka Çıka Çıka Geldiniz Üzülmeyin:

Sağol Gogomez,şansımı L için biraz daz zorlucam olmazsa V alıcam.Artık ben alana kadar dahada bişey yazmam buraya.Şunumu alayım bunumu alayım yaza yaza sizlerde bıktınız benden.Neyse alana dek sağlıcakla kalın.

• quote:

quote:

Denson

Sağol Gogomez,şansımı L için biraz daz zorlucam olmazsa V alıcam.Artık ben alana kadar dahada bişey yazmam buraya.Şunumu alayım bunumu alayım yaza yaza sizlerde bıktınız benden.Neyse alana dek sağlıcakla kalın.

Öle Şwy Olurmu Ya_Aaaa Burası Deneyim Bilgi Alış Verişi Paylaşım Formu Hiç De Kasmıyoruz Hem Zevk Alıyorum Ciddiyim ..

• Denson dostum yorumlarını esirgeme..Hem eminim senin gibi kararsız arkadaşlar bu paylaşımdan olumlu etkileniyorlardır...Bu arada "gogomez" sonunda öldürücü darbeyi vurdun he..X4500 yakışır kardeşime...Artık bize selam vermezsin Hayırlı olsun..Gülegüle kullan şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Denson dostum yorumlarını esirgeme..Hem eminim senin gibi kararsız arkadaşlar bu paylaşımdan olumlu etkileniyorlardır...

quote:

Orjinalden alıntı: Gogomez

Öle Şwy Olurmu Ya_Aaaa Burası Deneyim Bilgi Alış Verişi Paylaşım Formu Hiç De Kasmıyoruz Hem Zevk Alıyorum Ciddiyim ..

Eskik olmayın arkadaşlar,çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denson -- 24 Nisan 2009; 21:42:03 >
  • Selam arkadaşlar valla bu lcd tv ler insanın beynini sulandırıyor.Ben yeni üye oldum ancak epeydir lcd araştırıyorum. Bizim ülkemizde madem fullHD o kadar kullanışlı değil ,bizler niçin full HD veya 100 hz tv ler arıyoruz. Bence 32' olan fiyatı 1500 tl civarı çok güzel lcd ler var. LG, PHILIPS.SAMSUNG... Bunlardan alsak daha iyi olur diye düşünüyorum.w5500 serisini bekliyorum ama çok pahalı olacak gibi. Bu konudaki düşüncelerinizi açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Denson dostum yorumlarını esirgeme..Hem eminim senin gibi kararsız arkadaşlar bu paylaşımdan olumlu etkileniyorlardır...Bu arada "gogomez" sonunda öldürücü darbeyi vurdun he..X4500 yakışır kardeşime...Artık bize selam vermezsin Hayırlı olsun..Gülegüle kullan şimdiden

Yok Be Kardeşim Öle Şeymi Olur (L) İle Zaten Pc Kullanıyorum İnan ..Değişmeyide Hiç Düşünmüyorum _Şimdi X4500 LED İle Full +Full HDSMART Şampiyonlar Ligi Ve_Alacaksam 46''Bu Panel Olmalı Diye Alıyoruım Yoksa _Ben Neden 32'Değişim Hayır Ben ( L) Çok Severek Aldım Beni Yarı Yolsa Bırakmadı O Şirin Mat Kasası_Hiç Ayna Hissini Bana Vermedi 8L) Zaten Uzun Sürece Kullanıcam Alcağım ,,46X4500 LED Panel .Zaten Üstüne TV'Yok Bunu Sende Biliyosun Şu Şartlarda...Onun İçin 4 Bın Tl Ben Diğeri Peder Bey saolsun Çıkmak Üzere Pzt: DEV Bİ İNCELEMEYE HAZIR OLACAĞIM

Şu selam vermeme Konusu Bir daha Öle Şey Yazma Ağırıma Gitti_Siz Kardeşimsiniz..TV'Nedir Ki Önemli Olan Kişilik Ve Samimiyet Hepimiz Birbirimize Muhtacız<<

• quote:

Orjinalden alıntı: teacher22

Selam arkadaşlar valla bu lcd tv ler insanın beynini sulandırıyor.Ben yeni üye oldum ancak epeydir lcd araştırıyorum. Bizim ülkemizde madem fullHD o kadar kullanışlı değil ,bizler niçin full HD veya 100 hz tv ler arıyoruz. Bence 32' olan fiyatı 1500 tl civarı çok güzel lcd ler var. LG, PHILIPS.SAMSUNG... Bunlardan alsak daha iyi olur diye düşünüyorum.w5500 serisini bekliyorum ama çok pahalı olacak gibi. Bu konudaki düşüncelerinizi açıklarsanız sevinirim.

Dostum eğerki sadece sd yayınları izleyeceksen veya alacağın panel 32" ise tabiki fullhd'ye gerek yoktur..Ama hd yayın veya ps3 vb. gibi kaynakları izleyeceksen tabiki fullhd daha iyidir..Mesela elindeki film 1920/1080 dir, sen bunu 1360/768 izlersen mutlaka kalite kaybı olacaktır..Tabi bu farkı hissedebilmen için minimum 40" bir panel olması gerekir...

• quote:

quote:

Denson dostum yorumlarını esirgeme..Hem eminim senin gibi kararsız arkadaşlar bu paylaşımdan olumlu etkileniyorlardır...Bu arada "gogomez" sonunda öldürücü darbeyi vurdun he..X4500 yakışır kardeşime...Artık bize selam vermezsin Hayırlı olsun..Gülegüle kullan şimdiden

Yok Be Kardeşim Öle Şeymi Olur (L) İle Zaten Pc Kullanıyorum İnan ..Değişmeyide Hiç Düşünmüyorum _Şimdi X4500 LED İle Full +Full HDSMART Şampiyonlar Ligi Ve_Alacaksam 46''Bu Panel Olmalı Diye Alıyoruım Yoksa _Ben Neden 32'Değişim Hayır Ben ( L) Çok Severek Aldım Beni Yarı Yolsa Bırakmadı O Şirin Mat Kasası_Hiç Ayna Hissini Bana Vermedi 8L) Zaten Uzun Sürece Kullanıcam Alcağım ,,46X4500 LED Panel .Zaten Üstüne TV'Yok Bunu Sende Biliyosun Şu Şartlarda...Onun İçin 4 Bın Tl Ben Diğeri Peder Bey saolsun Çıkmak Üzere Pzt: DEV Bİ İNCELEMEYE HAZIR OLACAĞIM

Şu selam vermeme Konusu Bir daha Öle Şey Yazma Ağırıma Gitti_Siz Kardeşimsiniz..TV'Nedir Ki Önemli Olan Kişilik Ve Samimiyet Hepimiz Birbirimize Muhtacız<<

Aynen dostum, zaten espiri anlayışına sığınarak yazdım Forumda 46" olanını görmedim sanıyorum..Herhalde bu ürünün lansmanı sana ait olacak..Eğer satışları patlatırsan sony bir tanede hediye versin sana, onuda bana verirsin Sonuçta bu forumdan daha iyi bir reklam başarısı yok...

• sony 40w5500 bir bakın arkadaşlar .....
  • quote:

quote:

quote:

Aynen dostum, zaten espiri anlayışına sığınarak yazdım Forumda 46" olanını görmedim sanıyorum..Herhalde bu ürünün lansmanı sana ait olacak..Eğer satışları patlatırsan sony bir tanede hediye versin sana, onuda bana verirsin Sonuçta bu forumdan daha iyi bir reklam başarısı yok...

O Konuda Zaten Bi Şüphem Yokki Karadeniz SONY/Temsilcisi Len Bile Tanıştık çAY FELn İçtik Saolsunlar Çok Kalite Ve Üst Bilgiye Sahip Kişiler_Bu Arada Bütün Tr Disbiritör Firmalar Baraya Giriyor Yazılanları İnanın Okuyorlar Ben Bunu Biliyorum

• Merhaba,

32L4000 almaya kararlı olarak (sizlerin bilgileri ile) teknoloji marketlere gittim.Fakat ne yazıkki yok.Bulamadım artık üretimi yokmuş.Bunun yerine 32LG2000 önerdiler.(Tepki süresi 5ms) Sizlerin LG dışında önerisi var mı?

Bu arada LG'i VGA olarak PC bağlantısı yaptırdım.Görüntü tam olarak ekrana oturmadı.Windows'un saat kısmı gözükmüyordu.Bu konuda fikriniz nedir?

fiyat limitim max 1200...
  • Dostum lg2000 serisinde siyah performansının pek iyi olmadığını biliyorum..Tepki süresi için ise şunu söyliyim sony'nin en üst seri panellerinde bile 8ms. iken, bu panellerde nasıl böyle çıkıyor veya nasıl bu değerler ölçülüyor yorum yapmak istemiyorum..Sana tavsiyem "L" serisi kalmadıysa "S" veya "V" serisinede bir bak derim..LG de ise 5000 ve özellikle 6000 serisi çok iyi..Bütçe denk gelmiyorsa biraz bekle derim ben çünkü tüm firmalar yeni serileriyle atağa geçti ve fiyatlar dahada düşecek...
  • arkadaşlar kabloyu değiştirsem görüntüde baya bi fark olur mu?dcr uydu alıcısı var bende?iyice yakından bakınca objelerin çevresi böyle pütür pütür görünüyo.bunları ortadan kaldırabilir miyiz?tavsiye kabloları ve ortalama fiyatları yazabilir misiniz.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: starks

arkadaşlar kabloyu değiştirsem görüntüde baya bi fark olur mu?dcr uydu alıcısı var bende?iyice yakından bakınca objelerin çevresi böyle pütür pütür görünüyo.bunları ortadan kaldırabilir miyiz?tavsiye kabloları ve ortalama fiyatları yazabilir misiniz.?

Sen skart ilemi bağlıyorsun? Eğer uydu alıcında komponent çıkış varsa komponent bağlantı kullanmalısın...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.