Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
33 Misafir (12 Mobil) - 21 Masaüstü12 Mobil
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: starks

alanya atılım elektronik 02425113030

yalnız bu tv ereyonda 1151 tl havaleyle.kargoyu kendileri mi ödüyor bilmiyorum.o seçeneği de değerlendirmek lazım.

Ha o olmadı bak.Hmmm ereyonda cazip fiyat var ama webden alınmaması yönünde tavsiye var panelleri.Şahsen bende direk muhatap olabileceğim bir mağaza tercih ederim ama mecbur kalırsak alırız.Ereyondan hiç alışveriş yapmadım bugüne kadar umarım sorunsuz bir yerdir.
  • tv geldi.gıcır gıcır valla.akşama kurulumu yaptıracaz inşallah.gelişmeleri an be an aktarmaya devam edicem...
  • quote:

tv geldi.gıcır gıcır valla.akşama kurulumu yaptıracaz inşallah.gelişmeleri an be an aktarmaya devam edicem...

Hadi Gözünüz Aydın _Sonuçları Bekliyoruz
  • "starks" hayırlı olsun dostum gülegüle kullan..Dert etme sony insanı pişman etmez en azından prestij sahibi yapar Bu arada ben bu tv'nin servis menüsüne giremiyorum..Yazılanları yaptım ama hep beşinci kanaldan açılıyor tv Gogomez sen biliyormusun, yaptınmı hiç? Bir el at şu işe..
  • Arkadaşlar en sonunda bende aranıza katıldım diyebilirim.K.K.T.Ç 1147,97 havale ile ise 1114 TL...Ancak garip olan şey hemen hemen bütün internet siteleri 200 hatta 90 Tl üzeri alışverişlerde kargo parası almazken burası alıyor 16 TL,diğer firmayla 35 TL alıyor.Neyse size sormak istediğim şey başka bir sitede gördüm,32V4000 134 TL fazla,L'ye göre V 134TL fazla verip almaya değermi yoksa farketmezmi,ne dersiniz.Bu arada bu site ise istanbul merkezli nasıl bir yer bilmiyorum,siz bir bakıp söylermisiniz sağlam bir yermi acaba.-rakipsiz fiyat.com diye bir yer.Sabah siparişi vericem bu karara göre.
  • hayırlı olsun Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama Hala Kararsızım inş pişman olmassınız
    ama doruyu sölemek gerekirsede Bu fiyata alınabilecek en güzel LCD gibi ( bence )
  • quote:

Orjinalden alıntı: denson

Arkadaşlar en sonunda bende aranıza katıldım diyebilirim.K.K.T.Ç 1147,97 havale ile ise 1114 TL...Ancak garip olan şey hemen hemen bütün internet siteleri 200 hatta 90 Tl üzeri alışverişlerde kargo parası almazken burası alıyor 16 TL,diğer firmayla 35 TL alıyor.Neyse size sormak istediğim şey başka bir sitede gördüm,32V4000 134 TL fazla,L'ye göre V 134TL fazla verip almaya değermi yoksa farketmezmi,ne dersiniz.Bu arada bu site ise istanbul merkezli nasıl bir yer bilmiyorum,siz bir bakıp söylermisiniz sağlam bir yermi acaba.-rakipsiz fiyat.com diye bir yer.Sabah siparişi vericem bu karara göre.

134 tl fark "V" serisi için verilebilir bir farktır benim için..Çünkü bariz olarak fazla hissedilmesede siyah kalitesi daha iyidir..Birde "V" serisinin tasarımı bana göre daha iyi ama parlak kasa sevmeyenlerin hoşuna gitmiyor..Alışveriş sitesi hakkında bilgim yok şikayetvar ile bir araştır...

• sağolasın hemen bakıyorum.Bu ''V'' serisi ile ''L'' serisi arasında BRAVİA farkı var sanırım.
  • schumi dediğin olayı ben de gerçekleştiremedim.aynen 5 e basınca açılıyor.yalnız öğrendiğim kadarıyla bu modelde zaten öyle bi özellik yokmuş.yapabilen varsa bakarız.

tvnin kurulumunu da gerçekleştirdik.öyle lcd uzmanı falan değilim sadece vestel 32780 modeliyle baya bi haşırneşirliğim olmuştur.görüntü olarak vesteli baya bi solluyor.özellikle ntvsporda falan çok daha iyi.bende dcr diye uydu alıcısı var.dandik gibi görünen bi siyah scart kablosuyla bağlıyorum.acaba daha iyi bi kabloyla görüntü baya farkeder mi?

yalnız 32" vestel bana bu tv den daha büyük geliyordu.artık nedenini bilemicem.ikisi de 32" ama sanki bu daha küçük gibi.utanmasam yemin edibilirim.bu 81-82 ekran karmaşasından olabilir bbelki.

teşhir ürünü endişelerim de boşa çıktı.tv zaten şubat 2009 yapımı.2 ay önce hala bu tv nin üretildiğini bilmiyodum.nere gitti bu kadar televizyon :)

bakalım tv nin asıl performansını xbox ta görmeyi umuyorum.

• GOGOMEZ hocam merhaba

bir yazında dvi-hdmi pc-lcd tv bağlantısı ile ilgili ses aktarımında normal hoparlörleri kullanıyorum demişsin. Dvi-hdmi bağlantıda analog ses iptal falan ediliyor diye duymuştum ,ses ayarlarından hdmi ' i iptal etmek gerekiyor diye falan... öyle bir şeye gerek yok mu? sen direk bağladın ve normal bilgisayar ses çıkışından hoparlöre ses bağlantısının kiltilenmesi falan olmadı değil mi?
  • Hayırlı Olsun _ Öncelikle Tv'Ler Yeni Seri Panellerin Stoklara Girmesiyle,W,E,S,L Ye Kadar Bir Çok Panel Rafa Kalktı_
    Ama F/P En Güzel Ürünlerden Şu Anda Biri Sizde_İnanın Bana Bende X360 ELTE Falcon _Sahibiyim _Ne Lag,nE ,Ghost Nede Başka Bi Can Sıkıcı Bi Durum Y6ok
    Yapman Gereken X360,HDMI Kabloya Tv Bağlamak Ve Arkana Yaslanmak Oyundaki Performanslar Çok Çok İyi Panel Zaten TNT,Boxers Olunca Daha İyi Oluyo SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: metbey

GOGOMEZ hocam merhaba

bir yazında dvi-hdmi pc-lcd tv bağlantısı ile ilgili ses aktarımında normal hoparlörleri kullanıyorum demişsin. Dvi-hdmi bağlantıda analog ses iptal falan ediliyor diye duymuştum ,ses ayarlarından hdmi ' i iptal etmek gerekiyor diye falan... öyle bir şeye gerek yok mu? sen direk bağladın ve normal bilgisayar ses çıkışından hoparlöre ses bağlantısının kiltilenmesi falan olmadı değil mi?

Hayır Tabiki,Sadece 82 Ekran,Koca Bi Monitör Düşün Odada ,Sonrada /Dvı To Hdmı İle HTCP,Ye 1360x768p ,1.1 Pixsel Mapping,Masa Üstü Çöz:HTCP Kasasınada ,Jak Yerler Logi x530 5+1 Sorround Ses _Sana Sadece Arkana Yaslanmak ,Kalıcak

• İyi akşamlar

Aranıza katıldım sayılır demiştim ve katıldım nihayet.

Ama aklıma birşey takıldı.
    Bu sabah sipariş vermek için siteye bağlandığımda SONY yeni model 32S5500'ü gördüm,sadece 300 TL fazla yani 1409 TL yapıyor.Siparişi sizce bu yeni model ile değiştirsemmi acaba.Yarın öğle vaktine kadar fırsatım var.

Gerek yok derseniz yada o vakte kadar bir cevap yazanız olmazsa eğer,bende yarından itibaren bir Sony L 4000 sahibi arkadaşınız olarak buradan sizlere katılıcam.

BU başlığı açan SCHU-Mİ başta,GOGOMEZ,OZAY HOCAM ve Değerli yorumları için Can Bey'e ve Koko69'a teşekkür ederim.PC bağlantısı için deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

• quote:

İyi akşamlar

Aranıza katıldım sayılır demiştim ve katıldım nihayet.

Ama aklıma birşey takıldı.
    Bu sabah sipariş vermek için siteye bağlandığımda SONY yeni model 32S5500'ü gördüm,sadece 300 TL fazla yani 1409 TL yapıyor.Siparişi sizce bu yeni model ile değiştirsemmi acaba.Yarın öğle vaktine kadar fırsatım var.

Gerek yok derseniz yada o vakte kadar bir cevap yazanız olmazsa eğer,bende yarından itibaren bir Sony L 4000 sahibi arkadaşınız olarak buradan sizlere katılıcam.

BU başlığı açan SCHU-Mİ başta,GOGOMEZ,OZAY HOCAM ve Değerli yorumları için Can Bey'e ve Koko69'a teşekkür ederim.PC bağlantısı için deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Denson dostum s5500 için söyleyebileceğim birşey yok çünkü yeni çıkacak bir tv ve performansını bilemeyiz..Yani benim için soru işareti..Kısacası en iyi yol bildiğin yoldur...Pc bağlantısıyla ilgili kafana takılanları sorabilirsin..

• quote:

schumi dediğin olayı ben de gerçekleştiremedim.aynen 5 e basınca açılıyor.yalnız öğrendiğim kadarıyla bu modelde zaten öyle bi özellik yokmuş.yapabilen varsa bakarız.

tvnin kurulumunu da gerçekleştirdik.öyle lcd uzmanı falan değilim sadece vestel 32780 modeliyle baya bi haşırneşirliğim olmuştur.görüntü olarak vesteli baya bi solluyor.özellikle ntvsporda falan çok daha iyi.bende dcr diye uydu alıcısı var.dandik gibi görünen bi siyah scart kablosuyla bağlıyorum.acaba daha iyi bi kabloyla görüntü baya farkeder mi?

yalnız 32" vestel bana bu tv den daha büyük geliyordu.artık nedenini bilemicem.ikisi de 32" ama sanki bu daha küçük gibi.utanmasam yemin edibilirim.bu 81-82 ekran karmaşasından olabilir bbelki.

teşhir ürünü endişelerim de boşa çıktı.tv zaten şubat 2009 yapımı.2 ay önce hala bu tv nin üretildiğini bilmiyodum.nere gitti bu kadar televizyon :)

bakalım tv nin asıl performansını xbox ta görmeyi umuyorum.

Dostum dandik skart kablolarının performansı düşük..Eğer altın uçlu skart alırsan görüntüde iyileşmeler olacaktır..Ama nacizane fikrim skarta falan para vereceğine al bir tane seoul X3 bağla hdmi cam gibi görüntü..Emin ol verdiğin paraya değecektir..

Vestel 32" tv'nin sony'den büyük gözükmesinin sebebini yazıyım benim başımada geldi çünkü..Eğer vestelden önceki tv atıyorum 51 ekran falan ise göz 82 ekranı göreceli olarak çok büyük aksettiriyor..Daha sonra göz alışınca yeni tv'yi beğenmiyor Birde tv'nin dış kasa tasarımından olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Denson dostum s5500 için söyleyebileceğim birşey yok çünkü yeni çıkacak bir tv ve performansını bilemeyiz..Yani benim için soru işareti..Kısacası en iyi yol bildiğin yoldur...Pc bağlantısıyla ilgili kafana takılanları sorabilirsin..

Sağol dostum bende kısmen öyle düşündüm ama fikir almadan edemiyorum işte.
    Sendede özdeyişler bitmiyor haa,sağol uzun cümlelere göre daha net fikir veriyorlar.
    Teşekkürler ilk iş olarak uydu alıcı için bir component kablo alayım diyorum yada altın uçlu denilen scart.PC yide vga to vga bağlıcam,memnun kalmazsam eğer bir hdmi yada dvi çıkışlı kart alıp hdmi dan bağlıcam.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Sağol dostum bende kısmen öyle düşündüm ama fikir almadan edemiyorum işte.
    Sendede özdeyişler bitmiyor haa,sağol uzun cümlelere göre daha net fikir veriyorlar.
    Teşekkürler ilk iş olarak uydu alıcı için bir component kablo alayım diyorum yada altın uçlu denilen scart.PC yide vga to vga bağlıcam,memnun kalmazsam eğer bir hdmi yada dvi çıkışlı kart alıp hdmi dan bağlıcam.

Eğer uydu alıcında komponent çıkış varsa komponent kablo kullanman daha iyi sonuç verecektir..Vga konusuna gelince benim pc dvi-hdmi bağlı fakat ben vga-vga denedim ve öyle ahımşahım bir fark yok yani vga yeterlidir..Üstelik vga'da da 1360/768 alabildim

• Evet var component çıkış,o halde o şekilde bağlayayım,Tavsiye edeceğin bir marka varmı yoksa çok farketmazmi herhangi bir marka mesela philips??

Birde asıl merak ettiğim iki şey var bilmem sen bilirmisin

ilki:ses sistemime bağlamak için analog 5.1 (cent-SR.SL-FR.FL ve sub) çıkışı olan bi ses kartı almam lazım.Baktıklarımda sadece 4 çıkış gördüm birde mc çıkışı var.Bu konuda bilgin varmı acaba?
    ikinciside şu,eğer bir hdmi yada dvi çıkışlı ekran kartı alırsam bu çıkıştan LCD'ye vga 'dan ise monitöre bağlayıp PC'yi birinden film diğerinden internet bağlantısı yapmam mümkünmü.Eğer bu mümkünse bunun için donanıma eklemem yada değiştirmem gereken bir parça varmı
  • Sonuçta komponent kablo analog sinyal taşıyacağı için kalite önemlidir..Ama marka tavsiye edemem çünkü kullanmadım..
    Tam emin olmamakla birlikte ses kartında 4 çıkış şu şekildedir, mesela 1.çıkış: Ön sağ-sol___ 2.çıkış:Arka sağ-sol vb. gibi yani bir çıkıştan iki farklı sinyal çıkıyordur..Aynı anda vga-monitör /// dvi-tv bağlantısı yaparak görüntü aldım fakat iki ekranın çözünürlüğü aynı olmadığından birinde iyi olan çözünürlük diğerinde iyi olmuyor...Tabi ayrı ayrı görüntü nasıl verilir onuda bilmiyorum..
  • sağol dostum,herhalde gogomez anlar bu işlerden oda yazar birşeyler herhalde.Hele bi gelsin panel hayırlısıylada,bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.